Rise of Nightmares - véres reggeli képzuhatag

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 3.
  • Képek
Még szerencse, hogy az ORTT nem vizsgálja a netes tartalmakat, hiszen olyan szaftos képeket zsákmányoltunk az első tisztességes kinectes horrorjátékból, hogy ihaj. A békés természetűek, múzeumba járók, költők, virágtermesztők nyugodtan képzeljenek oda egy 18-as karikát a képek sarkába.

Nem vitás, a Rise of Nightmares egy obszcén játék. Az odaáig rendben van, hogy zombikat és vámpírokat gyilkolunk benne, nem fennkölt módon, hanem láncfűrésszel, késsel és fúróval. Szóval semmi mellébeszélés, annak ellenére, hogy a látványtól nem tesszük le a hajunkat, hangulat és brutalitás terén nincs mit szégyenkeznie a programnak.

A kendőzetlen agresszió néha talán már átcsap a komikum határain belülre, olyan mintha egy B-kategóriás filmet néznénk, de pont ezért lesz jó a játék. A vérrel és belsőségekkel megspékelt reggeli képadag olajon sütve, hagymával és majorannával a legfinomabb!

A Rise of Nightmares szeptember 9-én érkezik, csak Xbox 360-ra.

10.
Mortis
Egy fecske nem csinal nyarat...Ket fecske nem csinal telet! :D

Remeljuk a legjobbakat...
9.
p3ti
Ezért a játékért kicsit bánom hogy nincsen kinectem , de eddig olyan kevés a játék felhozatal amiért vennék kinectet hogy... másba fektetek.
8.
McDuff
elég ergyának néz ki még mindig,olyan játéktermi feelingje van,én a boxomon nem ilyennel szeretném nyomni,de ki tudja,attól még lehet,hogy élvezhető lesz...
7.
DON GONDOCS
nincs xboxom, de ezis jól néz ki, majd 1szer
6.
Elegost
elég szarul néz ki :/ de remélem azért lesz belőle demo mert azt mindenképp leszedem. Ami sztem jó játék lesz az a Ryse. Én bízom a Crytekben.
krisz195: ha mindenkinek hasonló gondolkodása lenne mint neked akkor, sohase lenne veszekedés. örülök hogy nem csak vérpistikék látogatják az oldalt ;)
5.
Szudzsio
Én is kivi vagyok rá :) Jónak ígérkezik
4.
már itt az ideje egy normális játéknak kinectre,lassan jöhetnek a komolyabb lövöldék is..:D
3.
oké rendben, hogy fertőzött és emberhúson él, de a tizenegyes nővérkét muszáj feldarabolni ?! :)))
1.
Paulka
ez aztán érdekes lesz :DD kíváncsi leszek rá azért mozgás közben mégis mit tud mutatni... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...