Rise of Nightmares - véres reggeli képzuhatag

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 3.
  • Képek
Link másolása
Még szerencse, hogy az ORTT nem vizsgálja a netes tartalmakat, hiszen olyan szaftos képeket zsákmányoltunk az első tisztességes kinectes horrorjátékból, hogy ihaj. A békés természetűek, múzeumba járók, költők, virágtermesztők nyugodtan képzeljenek oda egy 18-as karikát a képek sarkába.

Nem vitás, a Rise of Nightmares egy obszcén játék. Az odaáig rendben van, hogy zombikat és vámpírokat gyilkolunk benne, nem fennkölt módon, hanem láncfűrésszel, késsel és fúróval. Szóval semmi mellébeszélés, annak ellenére, hogy a látványtól nem tesszük le a hajunkat, hangulat és brutalitás terén nincs mit szégyenkeznie a programnak.

A kendőzetlen agresszió néha talán már átcsap a komikum határain belülre, olyan mintha egy B-kategóriás filmet néznénk, de pont ezért lesz jó a játék. A vérrel és belsőségekkel megspékelt reggeli képadag olajon sütve, hagymával és majorannával a legfinomabb!

A Rise of Nightmares szeptember 9-én érkezik, csak Xbox 360-ra.

10.
10.
Mortis
Egy fecske nem csinal nyarat...Ket fecske nem csinal telet! :D

Remeljuk a legjobbakat...
9.
9.
p3ti
Ezért a játékért kicsit bánom hogy nincsen kinectem , de eddig olyan kevés a játék felhozatal amiért vennék kinectet hogy... másba fektetek.
8.
8.
McDuff
elég ergyának néz ki még mindig,olyan játéktermi feelingje van,én a boxomon nem ilyennel szeretném nyomni,de ki tudja,attól még lehet,hogy élvezhető lesz...
7.
7.
DON GONDOCS
nincs xboxom, de ezis jól néz ki, majd 1szer
6.
6.
Elegost
elég szarul néz ki :/ de remélem azért lesz belőle demo mert azt mindenképp leszedem. Ami sztem jó játék lesz az a Ryse. Én bízom a Crytekben.
krisz195: ha mindenkinek hasonló gondolkodása lenne mint neked akkor, sohase lenne veszekedés. örülök hogy nem csak vérpistikék látogatják az oldalt ;)
5.
5.
Szudzsio
Én is kivi vagyok rá :) Jónak ígérkezik
4.
4.
már itt az ideje egy normális játéknak kinectre,lassan jöhetnek a komolyabb lövöldék is..:D
3.
3.
oké rendben, hogy fertőzött és emberhúson él, de a tizenegyes nővérkét muszáj feldarabolni ?! :)))
1.
1.
Paulka
ez aztán érdekes lesz :DD kíváncsi leszek rá azért mozgás közben mégis mit tud mutatni... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...