F1 2011 - magyar feliratos videóinterjú érkezett

  • Írta: K.Gyuri
  • 2011. augusztus 4.
  • Videó
Link másolása
A német Gameswelt magazin közel negyedórás videóinterjút készített az F1 2011 vezető fejlesztőjével, Paul Jeallel, s bár a beszélgetés angolul folyt, a szigetország nyelvével küszködőknek sincs okuk aggodalomra: az F1 Game Hungary munkatársai lefordították az anyagot, amit rögtön meg is leshettek!

A Forma-1 német nagydíja nem csak a valódi versenygépek dübörgésétől volt hangos, hiszen a Codemasters néhány pályára elviszi az F1 2011 éppen aktuális változatát, hogy a VIP-vendégek kipróbálhassák azt. A Nürnburgringen a Gameswelt riporterének egy 13 perces interjú erejéig sikerült elkapnia Paul Jeal vezető fejlesztőt, aki sok érdekes információt elárult a készülő játékkal kapcsolatban.

A beszélgetés során szóba kerültek az előd, az F1 2010 hibái, a javítások szükségessége, Paul beszélt a biztonsági autóról, a teljesen újraírt felfüggesztés-fizikáról és az F1 2011 többjátékos részének legfontosabb tulajdonságairól. Az F1 Game Hungary két szerkesztője, Ertzu és Brownie lefordították nekünk ezt az interjút, így most már magyar felirattal ellátva is megtekinthető!

16.
16.
#9, 8: Nem vettétek a lényeget :) Nem az a gond, hogy nem lesz szimuláció, hanem az, hogy rendre tönkreteszi a futamomat a hülye hibáival és csalásaival. Ez itt a gond, amit pl. telemetrika --> alias végig megy az ai a pályán és nem csal a program egy csapásra ki lehetne iktatni. Nem akarok véres szimulációt, jó lesz árkádnak is, csupán az élvezeti faktort kellene feljebb tolni és nem a grafikai effektekkel paraszt vakítani ! :)

Végezetül egy kis finomság : http://www.youtube.com/watch?v=0ZWeEoOxKKw
14.
14.
Vopesz
5:47-nél mekkora dramatic look-ot nyom a szemüveges csávó :D Szakadok
12.
12.
Quent1n
#8: Nyugodj bele, hogy ebből nem lesz szimulátor. A SC megoldható lenne, a büntetések meg pláne. Az, hogy az életbe miket osztogatnak és hogyan, az egyszerű manipuláció sok esetben. Teljesen következetlenek ilyen téren a stewardok.

Ez a játék egy arcade szórakoztató termék. Annak meg F1 kategóriában bőven jó. Mivel sajnos évente adják ki, elég esélytelen, hogy egyszer megcsinálják tökéletesre.
11.
11.
arhatati
Én nem tudom, mostanában vettem meg az előző részt és az is tetszik, szerintem ez sem lesz rosszabb..:))
10.
10.
gucho
jó volt a videó, sok hasznos info volt benne, remélem tényleg jó lesz, várom...
9.
9.
K.Gyuri
Próbálj meg lazítani egy kicsit és fogadd el, hogy akkor sem lesz szimulátor az F1 2011 ha további 42 F1 2011-es hírhez beírod ugyanazokat a sirámokat... Ennél fogva telemetria sem lesz benne és semmi olyasmi, ami elsősorban a keményvonalas szimulátorokat jellemzi. Ha ilyesmivel akarsz játszani, nosza, irány az iRacing, vagy az LFS, ott elhitetheted magaddal, hogy fúmekkora versenyző lennél a valóságban is. Az F1 The Game azonban egy szórakoztató játéksorozat, aminek az első része fejlesztési idő hiányában valóban elég hibás lett - ezzel a másfél évvel szemben mondjuk a rF2-t már ötödik éve csinálják, tehát ne is akarj hasonló szintű szimulációt, ráadásul nem erre van meg a többségi, a piacot elsősorban meghatározó igény.

Tehát a kis "minden F1 hírnél benyögöm ugyanazt a fóbiás siránkozást" c. hadjáratod alapvetően felesleges, buta, mert nem vesz figyelembe komoly tényeket, illetve persze tökéletesen értelmetlen. :)
8.
8.
#6: Persze, hogy morgok, szeretnék egy jót versenyezni és nem azon idegeskedni, hogy már megint csal a program és tönkreteszi a szórakozásomat, mert lusták voltak valamit rendesen leprogramozni :(

2010 előtt is fűt - fát ígértek és nem, hogy a fele sem jött össze, de olyan hibás szart adtak ki, hogy az összes software fejlesztő fogta a fejét velem együtt és szégyellte magát. Ha én ilyen munkát produkálnék (ígéret, teljesülés, hibák aránya tekintetében) már úgy kib@sztak volna, hogy csak nyekkenek ! :(

SC lényegtelen, játékmenetileg sokkal inkább idegesítő, mint hasznos (egy kis koccanás és már roncsol is be és teszi tönkre a futamot.) Nézd csak meg a büntetések kiosztását mennyire el tudták tavaly rontani, akkor inkább ne legyen SC !
Én személy szerint Telemetrikának és az ellenfelek valós időben történő szimulációjának jobban örülnék, amire persze megint olyan kitérő mellébeszélős választ adtak, hogy a hajam égnek állt ! Tavaly előre generált köridőt és az alapján vonalon végighúzta az autót, (akkor volt bajban, ha a képernyőn volt a kocsi mert akkor nem mehetett át rajtad ha gyorsabb volt: ilyenkor jött a végén a szinkronizálás miatti 10-20 méteres teleportálgatás :) Tele van vele a youtube ! Ezt az elmondással ellentétben nem kijavítani, kidobni kell !
Menjen körbe az AI és amikor time.pontokra ér írja be az idejét a táblázatba ! Nem véletlen nem látszottak az utolsó szektoridők, ott kompenzált a program :( Főleg ne legyen nekem már egyből gyors körön az időmérőn senki amikor én megyek ki elsőnek és ne legyen tele a játék szellemautókkal, mint tavaly, mert az egyet jelent: "kamu az egész" ! :(
7.
7.
ATi0021
Jónak tűnik amiket elmondott, remélem sikerül megvalósítaniuk. Viszont kissé aggaszt, a co-op karrier. Már látom előre, hogy jönnek a G25\G27 droidok és agyba-főbe verik a többieket. Plusz ha jól tudom ehhez kapcsolódni fog achievement is, amit ezek után már megint idegesíteni fog, hogy ilyenek miatt nem kapom meg. Nem vagyok achiv függő, de egyszerűen vannak sokszor olyan feladatok amiktől a plafonon vagyok. Például amikor fejlesztőt kell legyőzni. A GTA4nél is nehezen lett meg ez a feladat. És szeretem a max pontot elérni mindenhol.

Most nem azért, de már augusztus 4 van és még mindig nem tudják mi lesz a biztonsági autóval? Nem gondolják, hogy ezzel már elkéstek, lassan itt a megjelenés, és remélem nem járunk úgy mint régen a box kiállással. A gumikopásos dolog és média szerepe jónak tűnik, nagy várom. Bár örülnék, egy olyan opciónak is, hogy idén mikor riválist választunk lehessen a csapattársat választani. Tavalyi játékban emiatt ingáztam a McLaren és Ferrari között. És csak a S6-ban kaptam újra Ferrari hosszabbítást.
6.
6.
Gubi
Fent a videó címére kattintsatok hogy a Youtube oldalán hozza be. Ha lent nem világít pirosan a CC felirat, akkor nyomjatok rá és innentől már látszani fog a felirat.

#2: Ha egy játékot abszolút tökéletesre csinálnak meg, minden úgy működik ahogy kell és még SC is van a játékban, akkor is morogni fognak sokan. Vannak emberek akiknek soha semmi nem jó :P
5.
5.
DarkSlayer
#4: nem, nekem se látszik
4.
4.
TryGun
Amúgy csak nekem takarja ki a feliratot egy fekete csík a képernyő alján???
3.
3.
Maccs187
Köszönjük a fordítást az F1 Game Hungary-nak! Nagyon jónak ígérkezik a látottak és olvasottak alapján!
2.
2.
Az előző előtt is leígérték a csillagos eget, szóval meglássuk. Csinálják meg rendesen és akkor nem fogunk morogni... Ne csak szép legyen, jó is !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...