Bőrpofa is csatlakozik a Mortal Kombathoz?

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 4.
  • Pletyka
Link másolása
A NetherRealm Studios tényleg úgy gondolja, hogy a Mortal Kombat karakterlistáját népszerű horrorfilmek szereplőiből válogatja össze egy-egy DLC keretein belül. Freddy Krueger után a Texasi láncfűrészes mészárlás ámokfutójával, Bőrpofával bővülhet a repertoár. Várjuk nagyon!

A sorozat megalkotója, Ed Boon igencsak szószátyár figura, szereti és használja is a Twittert a rajongók felcsigázására, most is az ő csatornáján találtunk utalást Leatherface-re, a Texasi láncfűrészes mészárlás fékevesztett gyilkosára, mint új belépőre a Mortal Kombat univerzumában. A jelek szerint legalábbis ezen munkálkodik jelenleg a stúdió. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor Freddy után Bőrpofa láncfűrészével tekintélyes csonkolásokat vihetünk végbe hamarosan, de bármilyen meglepő is, nincs vége a sornak.

A NetherRealm fontolgatja továbbá a Péntek 13-filmek főgonoszának, Jasonnek és a Halloween-opuszok néma gyilkosának, Mike Myersnek a szerepeltetését egy-egy DLC formájában. Horrorfilmek rajongói számára ez biztosan a nap híre lehet.

Kicsit kockázatos a csapat elgondolása a jövőt illetően, számos jogi hercehurcával járhat ez, mindenesetre szurkolunk nekik, hogy sikerüljön. Nem ez lenne az első alkalom, hogy Ed elkottyantja az új karaktereket Twitteren.

62.
62.
Khaszás
#49: Utólag válaszolva nem kerül pénzbe teljesen ingyen van (akár patch-ként is fel lehet fogni csak nem kötelező leszedni) és most már azt is tom h
classic Sub-Zero costume lesz benne úgy hogy sztem le fogom szedni
itt a video is :) sztem jó lesz

http://www.youtube.com/watch?v=CUF9_jXlG0Q
61.
61.
Netsu
#60: Őrizd is ezt meg. :)
60.
60.
Thomas815
#59: Én már csak ilyen régimódi pozitív látásmódú dinoszaurusz vagyok. :)
59.
59.
Netsu
#58: Nos, akkor örülök, hogy nem veszed ezt olyan komolyan, és ebben is csak a pozitívat látod meg. :D
58.
58.
Thomas815
#57: "Például aki már az elejétől fogva követi a sorozatot. Az óhatatlanul egy támadásnak, egy szentségtörésnek fogja ezt felfogni. :D"

Ez nem feltétlenül igaz, én is az elejétől követem a sorozatot. Az első négy résszel megszámolhatatlanul sokat játszottam (az utána lévőket már csak hírek szintjén követtem), és mikor olvastam ezt a hírt akkor a reakcióm...hát elég ha elolvasod az 56-os hsz.-t. :)
Persze lehet hogy egy kisebbségbe tartozok ezzel.

ui.: amúgy örülök hogy a vitafelek lecsillapodtak, és személyeskedések nélkül (egyelőre:D) folytatják a beszélgetést
57.
57.
Netsu
#55: Nem hülyeség. Ha pénzt szánunk valamire, akkor azt ki is szoktuk próbálni. Mindannyian.

Értem az álláspontodat, és hogy mit akarsz mondani, de itt a probléma az érzelmi síkon leledzik. Egy rajongót attól még, hogy nem tölti le, még bántani fogja, hogy ennyire lehúzzák szeretett játékát. (Ha megveszi, ha nem, maga a tudat fogja bántani, hogy ilyet megtesznek a játékkal.) Rendben, te ezt nem tekinted lehúzásnak, de sok más ember igen. Például aki már az elejétől fogva követi a sorozatot. Az óhatatlanul egy támadásnak, egy szentségtörésnek fogja ezt felfogni. :D (Lásd az új Driver: San Francisco esetét, ahol tök más játékelemeket vezettek be, és máris hőbörög mindenki) Én nem ilyen vagyok, még csak konzolom sincs, de mégis kicsit túlzásnak érzem ezt.
56.
56.
Thomas815
Én csak annyit szólnék hozzá (énnel nem kezdünk mondatot, gratulálok, egyes), hogy már alig várom hogy megidézzem a filmet, és lejátszak egy Freddy vs. Jason meccset, vagy hogy végre kiderüljön hogy a maszkos-nagybökős duóból Jason vagy Myers a nyerő...és persze Bőrpofa láncfűrészével szétkaszaboljam Kratos-t. :D
(ha holnap már nem élnék, az azt jelenti, hogy egy nagydarab kopasz spártai meglátogatott és számon kért a beszólásomért)
55.
55.
LtK
#53: Na akkor magyarázd meg, hogy miért is nem. Mert ugye te úgy kezdted, hogy nem örülnének a driver fanok ha a HD verzióba Anakinnal kéne versenyezni. Erre mondtam, hogy hülyeség, mert megadják a lehetőséget, hogy te válassz : Akarsz játszani a karakterrel vagy nem. Erre te jöttél azzal, hogy nem mert ha valaki letölti akkor játszani fog vele.(Ez mégnagyobb hülyeség) Ebből adódik, hogy aki letöltötte az azt választotta, hogy igen ő akarja azt a karaktert és nem érdekli, hogy nem az MK-ba tartozik, és ezért mondtam én neked, hogyha nem tetszik te és az elfogult MK fanok is ezt választjátok és akkor nem fog senki beleköpni a levesetekbe.
54.
54.
Jinbobo
A fene sem gondolta volna hogy egy Mortal Kombatos hírnél ilyen szócsaták vannak! Úgy látszik ez a Mortal Kombat varázsa. XD
Inkább beszéljetek meg egy időpontot meg egy helyet és ott mehet az agresszív véleménycsere. Nem akarok beleszólni a veszekedésetekbe, de kicsit elkanyarodtatok a témától.
53.
53.
Netsu
#52: Igen, az játszani fog vele, ERGO a példám nem volt hülyeség. :) Na de többre most nincs időm, szeretettel várom a további megjegyzéseid. ;D
52.
52.
LtK
#50: De látod bazmeg megint kurvára hülye vagy =D Aki megveszi az játszani fog vele te hülye retardált eszetlen senkiházi gyökér paraszt. Aki meg hozzádhasonló fogyaték az nem veszi meg =D Vagy te komolyan azt gondolom, hogy valaki úgy veszi meg ezt a 2 karaktert, hogy "fúúj ezzel hollywood vs MK lett". Rólad pofázok mert te vagy ekkora szarházi ='D. én erről a 2ről tudok, akkor írd már le nekem ki van még aki "Hollywood"-i sztár =D Na ezaz barátom bevallod, hogy egy buzi vagy gratulálok =D Igen ott nevetsz az ilyeneken.Sajnos én nemtudok a hozzádhasonló kockákon nevetni mert annyira kis elvont buzi vagy, SAJÁT személyiséggel,hogy egy képet nemtudsz magadról csinálni mert tudod ,hogy undorító vagy és csak vicc tárgya lennél ezért kicsapsz egy emolányt mert az laza =D=D=D Gondoltam , hogy ismét a képemen akadsz fent. Ennyire zavar a tükör? Otthon nincs?=S=D Vagy te nemtudsz "pózolni"?=(
51.
51.
Jinbobo
50.
50.
Netsu
#48: És ki mondta neked, hogy ÉN veszem meg, hogy NEKEM kell velük játszani te igen fogyatékos? Én is azokról beszéltem, akik MEGVESZIK, nem magamról. AKI meg megveszi, annak KELL velük játszani. Itt rég nem rólam van szó, de te valami különös indíttatásból csak rólam pofázol.

2 karakter? Látom még az általánost sem sikerült elvégezned. Mondjuk egy Facebookon nevelkedett pózer gyökértől mit is vártam? Az ilyen szánalmas "kurvamenővagyokezértbeállokatüköreléönteltpofávalpózolniazájfonommal" embereken szoktunk sírni a Pózolj Puruttyán. Oda való lennél te is. (Ha még nem vagy ott. ;D)

Igen, elvont buzi vagyok, de inkább leszek egy elvont buzi, akinek SAJÁT személyisége, ízlése van, mint egy olyan sablonember, aki csak a tömeget követi, mint valami birka. Ez vagy te.
49.
49.
LtK
#45: Akkor ezek a compatibility pack-ok is pénzesek? De mind1 is, mert a lényeg az hogyha valaki ennyire MK párti és nem tűri meg azt a 2 karaktert akkor nem szedi le és nem játszik ellenük.
48.
48.
LtK
#46: Nem barátom az a bajszos paraszt aki ilyen retardált senkiházi mint te. Az emos kislány(hozzáteszem már ez tükröz téged)képed aztán tökéletesen illik a játékos oldalhoz ='D Ez megint csak 1 öngól. Az itteni emberek 90%-a akinek valamiféle játékról van kint kép nem fogja megszólni azt aki magáról rak ki képet, mert értelmetlen . Én végiggondoltam barátom, de te megint hülye vagy =D Igen ha megveszi valaki akkor kitapasztalja és játszani is fog vele. De mivel te ennyire elfogult csira vagy nem veszed meg és nem kell kitapasztalnod senkit.MAGYARUL K*RVÁRA NEM KELL, hanem LEHET. 2 nem MKhoz tartózó karakter miatt nem lesz neked Hollywood vs Mortal Kombat a játék te eszetlen szardarab. Ez a 2. bekezdésed úgy ahogy van egy szemét értelme nincs ahhoz amit írtam. Nem tudsz válaszolni mert leragadtál a képemnél =D De a hozzád hasonló kis ganajoknak nem lehet magyarázni ='D. Menjél hallgasd a DarkCore-odat mert az is az ilyen elvont buziknak való. Oké, elfogadom, hogy ennyire véded az álláspontod olyan érvekkel ami teljesen hülyeség =D Ha az elején odaállsz nekem azzal a mondattal amivel Khaszás békénhagylak,de még azok után ,hogy az egyetlen épp érvet előtték előtted még képes vagy ekkora hülyeséget írni, ahhoz tudok gratulálni ;D
46.
46.
Netsu
#41: Na igen, mert egy játékoldalra aztán tényleg MAGAMRÓL kell kirakni képet. Gratulálok. A te logikád szerint akkor mindenki egy vézna depressziós bajszos paraszt, csak mert nem magáról rak ki képet, amint öntelten pózol a tükör előtt. (Ráadásul egy olyan oldalra, ahol nem éppen ez a lényeg.)

Mielőtt másokat állítasz be hülyének, gondold végig, hogy mit írsz. Miután ezekre a nyomorultakra pénzt szánt valaki, NYILVÁNVALÓ, hogy játszani fog velük, ki fogja tapasztalni a karaktereket, milyen kombók vannak, stb. Tehát ugyanott vagyunk, mintha fogatversenyezni KELLENE. Vagy nálad ez úgy működik, hogy megveszel mindent ész nélkül, de időt már nem szánsz rájuk? Hát akkor megint csak gratulálok.

Még valami: Te nem tudod elfogadni, hogy valaki ellentmond neked, mert olyan k.baszott nagy egod van, hogy a saját VÉLEMÉNYEDET is TÉNYKÉNT kezeled. Akármennyire is úgy gondolod, nem, ez nem tény, ez is csak egy szaros álláspont, mint amilyen az enyém, vagy bárkié. Szóval szállj vissza a földre egy kicsit, mert egy senki vagy ezzel a felfogással.
45.
45.
Khaszás
#44: Úgynevezett compatibility pack-ot adnak ki ami lehetővé teszi h játszhass ezek a karakterek ellen amit szintén nem kötelező letölteni de ebbe a packban van 2 ingyen costume vmeik karakterhez tehát érdemes leszedni :)
Sokan panaszkodtak fórumon is h mérnem rakják be kötelező letöltendő patch-be mivel sokszor én se tok pl Rain-el játszani mer nem tölti le az ellen a hozzá tartozó packot és ilyenkor nem is jelenik meg a választható karakterek között.
Tehát előfordulhat h idővel kötelező lesz letölteni ezeket is .
44.
44.
LtK
#42: Ebben igazad van. Ezekszerint a karakterek benne vannak, te csak feloldod őket? Vagy nem értem, mert ha a karaktert letöltöd egy az egybe akkor szerintem ha nincs meg neked nem tudnál az ellen játszani, mivel neked nincsenek meg a hozzá tartozó adatok (textúrák stb.)
43.
43.
Józsi_Doe
A következő ilyen lehetne a kislány a Kör-ből. Igaz az nem horror, de attól még érdekes lenne :)
42.
42.
Khaszás
Abban igazatok van h nem kötelező meg venni ha zavar stb.. de online miután megjelent 90%-ban velük fogok találkozni tehát ha akarom ha nem attól még csesztetni fogja a csőrömet mer vki biztos meg veszi és valaki biztos azzal fog játszani ellenem tehát kénytelen vagyok lenyelni Ed bácsi hülyeségét és max annyit tehetek h hülyére verem az ellent semmi mást.. (feltéve ha nem lesznek túl erősek vele)
41.
41.
LtK
Azért kezdek el személyeskedni mert egy orbitálisan nagy barom vagy. Profilképemből lelehet szűrni?Ezt a mondatot inkább nem sütöttem volna el ='D édes istenem hol élsz te nyomorult?=D Kis emos szar kép van kirakva mert gondolom magadról nem mersz kirakni képet, mert egy kis vézna depressziós bajszos paraszt vagy. Azért nincs meg a mentalitás mert itt nem arról van szó. Ti nem tudjátok elfogadni, hogy ezzel tényleg nem basszák el a játékot =D. A példád amit írtál teljesen hülyeség. Mert ugye " Fogatversenyezni -KELL- Anakin ellen". Itt pedig verekedni -LEHET- ismétlem -LEHET- ki is emelem neked, hogy feltudd fogni a szavak jelentését, mert úgylátszik neked csak az marad meg ha valaki rosszat szól rólad, ráadásul megvan rá az oka is ='D Szóval az ilyen elfogult hülyegyerekeknek megadják a lehetőséget, hogy ne tudják verni a nyálukat =D
39.
39.
r.o.b.
Ez a "ha nem tetszik nem kell megvenni" duma...Tényleg nem tetszik...De elvárnám hogyha már a játékhoz van egy DLC akkor az már a játékkal is legyen kapcsolatos...ezek helyett lehetne csinálni sokkal jobb MK-s karakterekkel DLC-ket.
Azokat szívesebben megvenné bárki szerintem.
38.
38.
Avium
#35: "már a profilképéről le lehet szűrni az intelligencia hányadosát. "
mondja ezt az emolany :D
bocs
37.
37.
Turekk
Jó ez, ha nem tetszik nem kell megvenni a dlc-t. Ennyi. A Mortal egy kitalált szarság nem mindegy hogy mit pakolnak bele de komolyan? A lényeg hogy maga a játék jó legyen. Jöhetne a Terminátorból is 1-2 szereplő:)
36.
36.
daenath
Fabri-t is berakhatnak, mondjuk halalra rohogtetne az ellenfeleit :)))) Viccet felre teve ez mar kesz vicc :)))) Akkor mar inkabb Pinhead a Hellraiser sorozatbol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...