Az Infraworld lesz a Quantic Dream új projektje?

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 4.
  • Pletyka
Link másolása
Annyi bizonyos, hogy a Heavy Rain fejlesztője jelenleg két, nagy titokban tartott játékon is munkálkodik párhuzamosan. Egyre több jel utal arra, hogy a következő nagy dobásuk az Infraworld címen fog futni, legalábbis egy bejegyzett védjegy alapján mérget vennénk rá.

Az Infraworld címet az USA védjegybejegyzésért felelős hivatalában védette le a Sony. A címet egyértelműen a Quantic Dreamhez köthetjük, s habár a játékot 2006-ban törölték, most nagyon úgy néz ki, hogy a csapat leporolja a projektet, és a modern technológiának hála megformázza az ígéretesnek tűnő ötletet. Ebben a Heavy Rain készítői mindig is híresek voltak, nem lehet azt rájuk mondani, hogy szimpla videojátékokat készítenének.

Az Infraworldre egyébként már a Heavy Rainben is találhattunk rejtett utalást, s ha már márkanévként is bejegyezték, tényleg eléggé valószínű, hogy a csapat új munkájáról van szó. Az biztos, hogy az előző címekkel ellentétben radikálisan más irányba fognak elmenni, de arra is van egy tizesünk, hogy a program ismét megérinti majd a játékosokat, erre a studó már letette a kisdobos esküt.

Nathannak jár a pirospont.

10.
10.
armino8
#9: Igen,én is játszottam a fahrenheit-al még pc-n azóta szeretem az ilyen jellegű játékokat,a Heavy Rain is megvanár ps3-ra,egyik kedvencem!:)
9.
9.
batonai87
Nekem a Fahrenheit című játékuk is az egyik kedvencem, mind a mai napig. Annyi szent, hogy egyedi, és kiemelkedő játékokat készítenek mindig! Biztos vagyok benne, hogy ez is hozza majd az "elődök" színvonalát!
7.
7.
armino8
#6: Jó lenne persze de emiatt sony a sony,hogy ugye a jó játékokat pl: Uncharted,God of War,Heavy Rain,Infamous-t csak ps3ra dobják ki....Ezért is vettem ps-t...:D
6.
6.
serioustomy
csak jelenne meg PC-re és Xbox360-ra is !
2.
2.
Mortis
Csak ne tipikus akcio legyen, Kerem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...