Újra játék készülhet a Rambo alapján

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár közhelyszámba megy, annyit mondogatjuk, hogy "minden második játékban Rambót kell játszanunk", érdekes, hogy a Sylvester Stallone főszereplésével készült filmeket legutóbb 1989-ben dolgozták fel videojáték formájában. Ha minden jól megy, jövőre megint Rambóval darálhatunk.

A Reef Entertainment a minap kissé nagyképűen, de abszolút feleslegesen bejelentette: igen, sok más riválist lenyomva ők csengették ki a legtöbb lét a StudioCanalnak a Rambo jogaiért, ezért ők készíthetnek videojátékokat a sorozat alapján. Mindezek ellenére gyakorlatilag még semmit nem árultak el a játékról, egy körülbelüli premierdátumunk és platformlistánk van egyelőre.

A Reef szerint az új Rambo-játék jövőre kerül majd boltokba, és egy igazi tripla A-kategóriás cím lesz PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Mondjuk: konkrétumok nincsenek, de a stúdió kreatív igazgatója azt elárulta, hogy a minőséget nem érheti majd panasz, és a hangulattal igyekeznek megragadni azt az atmoszférát, ami a Rambót sikeressé tette.

Már csak az a kérdés, hogy Stallonét meg tudják-e nyerni valamilyen módon? Sly jelenleg elfoglalt, két filmen is dolgozik, jövőre kerül mozikba a Bullet to the Head című thriller, illetve készül a The Expendables folytatása is, amiben a hírek (és pletykák) szerint az előző részből már ismert akciósztárok mellett Jean-Claude Van Damme, John Travolta és Chuck Norris is szerepelni fog.

Köszi, Nathan!

29.
29.
pucu9011
Sztem elég lenne annyi, hogy a Crysis játék végét megváltoztatnák úgy hogy a csákó leszedi a maszkot és látnánk hogy a jó öreg Rambo bácsi volt mindvégig xD
27.
27.
Józsi_Doe
összedobnak valami gagyi tps-t, oszt szevasz
26.
26.
wigyory
A forgatáson biztosan jelen lesz egy komoly orvosi team, hogy a lassan kiöregedő akció-sztárok végig birják lendülettel a jeleneteket.Az energia ital gyártók már lehet hogy lobbiznak is náluk a sikerért............Amúgy én is várom a folytatást. Kiváncsi vagyok hogy Rambó bácsi milyen játékban tarolhat?
25.
25.
Mortis
Nagyszeru. Leteszem a hajam! Erre a bejelentesre vartam a legutobbi film ota...-.-
22.
22.
p3ti
És a collector's editionba lesz egy tű , na meg egy kis csomag BOTOX .
21.
21.
Cuppak
#20 Tudom haver :P, köszi hogy szóltál :D.
19.
19.
Blueakiraj
üdv
miért moderatlatok ki a komnetemet????? miaz a komederálás légyszives mongyátok meg semmi roszat nem csinaltam!!!!!
18.
18.
Jinbobo
Expendables 2-ben Chuck Norris? Úristen!!! A pörgő rúgásaival lealázza az egész csapatot! DD
Esélyük sincs ellene!
Azért nincs róla videojáték mert ha őt irányítanánk akkor túl könnyű lenne a játék, ha meg le kéne győzni mint valami főboss, akkor meg lehetetlen lenne végigvinni a játékot! XD
17.
17.
Gotham123
ezt nem hiszem,az emberek már nem tudnak újjat kitalálni,szerintem ez is Iron Man kaliberű játék lesz,sőt biztos vagyok :S
15.
15.
Blueakiraj
13.
13.
12.
12.
caleb007
A régi NES-re készült Rambo játék borzalmasan gagyi volt, mókusokat meg minden féle hülyeségeket kellett késsel szurkálni. :D Leginkább olyan játékot tudnék elképzelni belőle, mint a Mercenaries.
Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, remélem jó játék lesz.
11.
11.
tiazgriff
#7 :D:DD :D Jézusom sírok :D ezárt már megérte rákattintani GK-ra ma :D
10.
10.
Giga0509
#4: ...és amikor egymásra rúgnak egy pörgő rúgást,akkor megszakad a tér-idő kontiinum,keletkezik egy fekete lyuk ami beszippantja a világegyetemet,kivéve Chuck Norrist mert ő gyorsabb mint 1 fekete lyuk és előbb szippantja be azt.
9.
9.
K2 The Highest
#7: Hallod, Te máris híres vagy...Facebookon is kint van a kommented a "legjobbak" között...
8.
8.
Giga0509
#7: Na most akkor magyarul :D
6.
6.
Ecneb
egész biztos siker lesz a játék, hiszen nem adja semmi olyanhoz a nevét a színész, ami nem lenne kassza siker.
5.
5.
Sarkadi
Nem lenne rossz,de akkor tényleg legyen minőségi játék! ;)
4.
4.
LtK
#3: Dehogynem. Saját magával kellesz megküzdenie
3.
3.
Khaszás
Hát kíváncsian várom :D remélem brutális lesz :D

"illetve készül a The Expendables folytatása is, amiben a hírek (és pletykák) szerint az előző részből már ismert akciósztárok mellett Jean-Claude Van Damme, John Travolta és Chuck Norris is szerepelni fog."
ez első része jó volt :D de ha 2. -ba Chuck Norris játszik akkor biztos csak ö marad életben :D és nem lesz 3. rész :D
1.
1.
LtK
Akkor ez valami COD-hoz hasonló játék lesz =D. Csak itt társak nélkül ölsz meg 1 hadsereget =D Kiváncsi leszek rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...