Rambo: The Video Game PC, PS3, X360

A Reef Entertainment több évre szóló szerződést írt alá a StudioCanallal, ők készítették a legújabb Rambo-játékot.
1449054004

TV-re költözik a Rambo

Egy hosszas tárgyalássorozat végére tett pontot a FOX, így hamarosan megkezdődik a Rambo TV-re költöztetése. Egyelőre bizonytalan, hogy Sylvester Stallone visszatér-e, de a történet állítólag rá és fiára koncentrál majd.
1393411976

Rambo: The Video Game teszt

Hölgyeim és Uraim! Itt van, a Rambo: The Video Game megérkezett, hogy csatlakozzon az év legrosszabb játékának járó díj megszerzésének versenyébe. Messze még a december, de a legesélyesebbek között mindenképp ott lesz.
1392638400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten ugyan érkezik egy raklapnyi játék, igazán érdekes csak kevés van közöttük. Ilyen lesz például a Wii U-exkluzív Donkey Kong Country: Tropical Freeze is, ami viszont már most fantasztikusnak tűnik.
1391187600

Megvan a Rambo-játék dátuma

Végre napra pontos megjelenési dátummal szolgálhatunk a Rambo: The Video Game kapcsán, és ami még jobb, nem is kell sokat várni a várva-várt (?) adaptációra - február végén nyúzhatjuk is.
1390051800

Mozgásban a Rambo-játék

Közel öt percen keresztül bambulhatunk az új Rambo-játék játékmenetén. A videóban felváltva kapunk hentelős és lopakodós jeleneteket, persze nekünk csak a gyilkolásra kell majd koncentrálnunk.
1389373244

Traileren a Rambo: The Video Game

A Reef Entertainment még most sem erősítette meg a Rambo: The Video Game napra pontos megjelenési dátumát, pedig az még az év elején várható. Sebaj, addig itt egy friss és ropogós gameplay trailer.
1383721231

Gameplay traileren a Rambo: The Video Game

Habár reflexszerűen fanyalgunk az olyan játékoktól, amelyek címében fellelhető a "The Video Game" kifejezés, azért érdemes egy pillantást vetni a Reef Entertainment alkotására. Miért? Mert Stalone menő!
1373473411

Itt a Rambo: The Video Game első előzetese

Először mozog az első három Rambo-mozifilm alapján készülő videojáték, amit a Reef Entertainment kalapál serényen. A cím hű marad az eredetihez: fékevesztett akcióorgia vár ránk, középszerű grafika mellett.
1367647205

Rambo: The Video Game - új részletek

A Reef Entertanment néhány fontos tudnivalót hintett el a Rambo: The Video Game-ről. Az már biztos, hogy fedezékbe húzódhatunk hősünkkel, a környezet rombolható lesz és a QTE-féle bunyókat sem kell nélkülöznünk.
1363453225

Még egy kép a Rambo: The Video Game-ből

A Reef Entertainment újabb screenshotot tett közzé a Rambo: The Video Game-ből, amelyen már akció közben csodálhatjuk meg a játékot, belső nézetből. Hősünknek a kisváros rendőrségével gyűlik meg baja.