30 méteres LED-tornyon is játszhatunk a Szigeten

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy gamer eddig is fel tudta találni magát a Szigeten, ha mindenképpen hódolni szeretett volna a szenvedélyének, idén viszont a szokásos verekedős és sportjátékok, illetve természetesen a Guitar Hero mellett más érdekesség is várja az érdeklődőket - például egy 30 méteres torony, amin magyar játék fut.

A budapesti Nemesys Games - ők fejlesztették az általunk is bemutatott Fortixot - is kiveszi a részét a jövő héten kezdődő Szigeten való szórakoztatásból: titkos projektjük keretében az ő játékukkal is játszhatunk majd a Vodafone által felállított, rendkívül fantáziadús módon "szupertorony" névre keresztelt bázisállomás LED-falain.

Mindez azért érdekes, mert a képernyő, amin a srácok Rocket Bullet Storm nevű, játéktermi időket idéző lövöldéje fut majd, 30 méter hosszú, és összesen mintegy 250 négyzetméter felületet biztosít a gamereknek.

A tech beállítottságú kollégáknak egyébként annyit érdemes tudniuk a toronyról, hogy az egy ideiglenesen kihelyezett bázisállomás, ami révén a mobilszolgáltató elméletileg 21 megabites mobil sávszélességet biztosít majd a lefedettségi területen. A tornyot látványosan kicsicsázták, teleaggatták LED-diódákkal, amin folyamatosan pörögnek majd a látnivalók különböző fényjátékok formájában - a szupertorony egyébként kilátóként is funkcionál majd.

15.
15.
dani576
Ha sikerülne kijutni természetesen vetnék rá egy pillantást... egy pillantást.
13.
13.
Bisur1996
Kimegyek a szigetre és onnan fogok FRPG-zni meg CODozni... had lássák, milyen kocka vok :)
11.
11.
Mortis
#6: Milyen kedves hozzaallas. :D

A Szigeyt kicsit visszaesett az utobbi evekben, de meg mindig megerne kimenni.
Ez a torony meg parasztvakitasnak elmegy.
10.
10.
Quent1n
Szerintem meg nem lenne rossz ha nem kerülne egy kisebb vagyonba. Ez a perces dolog is egy nagy humbuk. Kaiser Chiefs-re kimentem volna de kb 8400-ra jött ki percdíjjal.... És ugye ott se olcsóért mérik a kaját/piát. Én már úgy érzem ez a Sziget nem nekünk szól elsősorban. Ilyen áron inkább megveszem a Blu-Ray lemezt aztán ennyi.

Ez a torony egyébként tetszetős, a Vodának most amúgy is van egy érdekes szolgáltatása a napi 150 forintos mobilnet 10 megáig. Belehúztak most keményen. :)
9.
9.
#7: maga a fesztivál az király,csak sok a nyomorék ember az igaz,sokan kell menni úgy fasza
8.
8.
adye
#7: Inkább tényleg ne mondtál volna semmit.
7.
7.
goblinfing
Szigetről nem mondok semmit...Gusztustalan szar.
6.
6.
Ecneb
én már látom előre hogy sok haláleset lesz idén!
5.
5.
Blueakiraj
huha jo lenne de most nem megyek, majd talán pár évv mulva meg azt se ertem hogy ez minek ide rozika ja veled egyetertek
4.
4.
mysterion
1.
1.
rozi07
hat nem tom ha en egyszer elmegyek fesztivalozni akkor nem a kockulas miatt megyek....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...