Fortix

Magyar fejlesztésű ügyességi casual játék a legendás Qix alapján PC, PSP és iPhone platformokra. Nosztalgia, fantasy, épp ahogy szeretjük!
1312538400

30 méteres LED-tornyon is játszhatunk a Szigeten

Egy gamer eddig is fel tudta találni magát a Szigeten, ha mindenképpen hódolni szeretett volna a szenvedélyének, idén viszont a szokásos verekedős és sportjátékok, illetve természetesen a Guitar Hero mellett más érdekesség is várja az érdeklődőket - például egy 30 méteres torony, amin magyar játék fut.
1272157200

Lezárult a Fortix nyereményjáték, gratulálunk!

Legutóbbi nyereményjátékunkban kisorsoltunk öt darab Steam kódot a Fortix című magyar mini játék ingyenes letöltéséhez. A nyerteseknek gratulálunk!
1272056820

Nyerj kódot a Fortix ingyenes letöltéséhez!

Legújabb nyereményjátékunkban Steam kulcsot nyerhetsz a Fortix című magyar mini játék ingyenes letöltéséhez! Mire vársz még? Zsebeld be az ajándékod!
1271973600

Fortix

Sok évvel ezelőtt, még a Windows hőskorában játszottam rengeteget egy bizonyos játékkal. Egyszerű volt, a nevét sem tudnám felidézni: egy szürke téglalapban vörös labdák pattogtak, a játékosnak pedig minél nagyobb darabokat kellett leszelnie a játéktérből. A végén a bogyók gyakorlatilag egy helyben álltak, mert nem fértek el egymástól, de akkor jött a művészet: a jobbak még ilyenkor is kifogtak a programon, és lecsippentettek egy-egy kockát. Erre a koncepcióra épít tesztünk alanya, a Fortix is.