Máris rekorder a From Dust

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 5.
  • Biznisz
Link másolása
A From Dust az elmúlt hónapok egyik legszimpatikusabb próbálkozása, Eric Chahi láthatóan megint kitett magáért. Rendben, a From Dust nem hétköznapi ötlettel rukkolt elő, lehet, hogy furcsa és szokatlan, de pontosan ez a jó benne, és ezt szerencsére az eladások is alátámasztják.

Az is pirospontos döntés volt, hogy a Ubisoft letölthető játékként adta ki a stratégiát, így gyakorlatilag borítékolta, hogy a From Dust ne jusson a méltatlanul elfeledett Beyond Good & Evil sorsára. A kiadó szerint a játék máris rekorder, pedig még csak Xbox Live-ról tölthető le.

A Ubisoft a Gamasutrának árulta el, hogy a From Dust már az első napon beírta magát a legjobbak közé, az Xbox Live-os premier utáni első 24 órában 45 százalékkal többen vásárolták meg, mint az eddigi legjobb címet. Bár pontos eladási adatokat nem hallottunk, és azt sem tudjuk, melyik volt a kiütött cím, a Ubi portfolióját ismerve mindenképpen említésre méltó ez az eredmény: a kiadó eddig olyan játékokat dobott ki a Marketplace-re, mint az Ouland, a Prince of Persia Classic vagy a már említett Beyond Good & Evil felújított változata.

A játék a Summer of Arcade program keretében először kizárólag Xbox 360-ra jelent meg, s bár a PC-s verziót is július végére ígérte a kiadó, ebből a premierből végül augusztus 17-e lett - itt kell megjegyeznünk, hogy a Ubisoft szerint a számítógépes játék előrendelései is jól mennek. A PS3-as verzió megjelenéséről még mindig nincs hír.

6.
6.
Józsi_Doe
a teszt alapján elég gyenge lett, de hinni csak a saját szememnek fogok.
5.
5.
wigyory
Én a Ps3-as verzióra lennék kiváncsi.
4.
4.
p3ti
jó lenne rá dobnák egy DvDre , nem csípem a downloadokat .
3.
3.
giga321
Már várom. Egyre közelebb van 17.-e jó kis gamma lesz ez.
2.
2.
Necreon
Szeretem és támogatom a kreatív projecteket, de a 15 dolláros ára miatt fogy ilyen jól...
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...