A heti játékmegjelenések és filmpremierek

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Kritikán aluli hétnek nézünk elébe, már ha a játékmegjelenéseket figyeljük. Ez kérem, masszívan az uborkaszezon, ha sámánok lennénk, a fél kezünk elég lenne ahhoz, hogy megszámoljuk a napokban érkező játékokat. A legnagyobb cím most is a mozikban keresendő, végre játsszák itthon a Zöld Lámpást.

Kíváncsiak vagyunk a Green Lantern filmadaptációjára - ha már a játékváltozat borzasztó volt -, reméljük, a Marvel-filmekben egyébként Deadpoolt alakító Ryan Reynolds megállja majd a helyét a világ legkirályabb gyűrűjét viselő szuperhős bőrében. Játékfronton addig is gyászos a felhozatal: esetleg az Xbox 360-ra megjelenő Fruit Ninja Kinectet ajánlanánk, mert az egyfelől kinectes, másrészt Fruit Ninja - ráadásul nem is kerül sokba, az Xbox Live-ról tölthető le.

PC:

  • Edge (augusztus 11.)
  • Hidden Mysteries: Royal Family Secrets (augusztus 9.)
  • Hunting Unlimited: Expedition 3 Pack (augusztus 9.)


PlayStation 3:

  • Nincs megjelenő játék a héten


PlayStation Portable:

  • Nincs megjelenő játék a héten


Nintendo Wii:

  • Kyotokei (augusztus 11.)


Nintendo DS:

  • Spy Kids: All the Time in the World (augusztus 9.)


Nintendo 3DS:

  • Nincs megjelenő játék a héten


Xbox 360:

  • Fruit Ninja Kinect (augusztus 10.)


Filmpremierek (augusztus 11.):

  • Zöld Lámpás


DVD-premierek:

  • A Föld inváziója - Csata: Los Angeles (augusztus 10.)
  • Bakugan - 10. kötet (augusztus 10.)
  • Ben 10 - Az idegen erő: 1. évad 1. kötet (augusztus 10.)
  • Csúcshatás (augusztus 10.)
  • Sorsügynökség (augusztus 11.)
30.
30.
XDannyL
#28: Ahham =) De ez így van rendjén. Máskor jönnének, a kutya se venné meg. Nyáron mindenki nyaral, télen meg mindenki telel x) Tavasszal azért vesznek sokan játékot, mert lassan vége a sulinak, majd lesz idő kockulni (persze csak nyáron jön rá az ember, hogy inkább tölti a szabadidőt a szabadban). Ősszel meg azért fogynak úgy a játékok, mert valamit venni kell a gyerekeknek karácsonyra =P :D
29.
29.
SütiMester00
#28: ősszel viszont túl sok. ami nem baj csak sajnos nem tudom az összeset beszerezni még idén. :(
28.
28.
serioustomy
Egész nyáron nem jött ki egy jó játék sem, no majd ősszel :")
25.
25.
Mortis
Az Amcsi Kapitany valamiert erdekel...Magam sem tudom megmagyarazni. Erre mar jatszak 29. ota, de meg nem vettem ra magam a megtekintesre.

A Zold Lampas meg vicc kategoria.
24.
24.
lolman598
emberek,vigyázzunk,augusztus 11.:a védjegytroll le fog csapni,ahogyan azt megjövendölték
23.
23.
adriano28
#2 #3 #4, jaj bocs, még annó pár hónapja mikor megjelent az új cod akkor írtam a commentet, de csak most érkezett meg ide.. biztos gamekapocs baki ..:D
21.
21.
givi6
#20: elnézést a két kommentért de meghülyült a gép
20.
20.
givi6
fruit ninja kinectre ? :D mit ki nem találnak a kinectre ...
mellesleg nem tudja valaki hogy az amerika kapitány mikor fog menni a mozikban ? elvileg nemsokára mert már reklámozzák...
19.
19.
givi6
fruit ninja kinectre ? :D mit ki nem találnak a kinecthez...
mellesleg nem tudja valaki hogy az Amerika Kapitány mikor fog menni a mozikban ? csak mert nem láttam a filmpremierek között...
18.
18.
attila78
Csúcshatás egész jó film :)Egy szernézős,de láttam már rosszabbat is :)
17.
17.
p.balou
#13: 1, Nem neked ment, de mint látom észrevetted
2, Ki a faszom mondta hogy fogyatékos vagy?
3, Asszem 11-én trailer vagy valami látnivaló lesz.
16.
16.
LtGlove
A Fruit Ninja felér egy kis aerobic edzéssel :)
15.
15.
Pocok90
#13: bocsi most látom h nem az enyémre írtad akkor bocsánat :) de azert valaki adjon egy kis infót mert szörnyet halok :'(
14.
14.
#13: Nov. 8-án fog megjelenni az MW3.

#11: A 40-es évekbelihez én is fiatal vok :D
13.
13.
Pocok90
#12: Szerintem ezt nem olyana nehéz fölfogni de az én kérdésem az az volt hogy valaki tud e valami infót mert én a tegnapi nap folyamán még abban a tudatban éltem h csütörtökön már zúzható mert mindma 2011.aug.11. lett volna de ezek szerinte nem és nem az volt a kérdésem h A Csata: Los Angeles az a MW3 (én nem vagyok fogyatékos!). De látom azert nálad kéne valami kis segítség !
12.
12.
p.balou
#1: A Csata: Los Angeles nem MW, akármennyire is hihetetlen.
11.
11.
Hab
#7: Hát ez nem nyert, engem már eleve a neve is taszított az Amerika kapitánynak. Nem vártam tőle túl sokat, de ez a film még azt is alulmúlta. Abban igazad van hogy soha nem olvastam a képregényt. Valószínűleg az sem tetszene. Nem szeretem amikor agyondicsőítik Amerikát. A filmben már kb 3 milliószor kinyírhatták volna, a szuperős, szuper gyors Amerika Kapitányt. A film alapján meg azért kellett messzemenően emberségesnek lennie, hogy ne éljen vissza a képességeivel. Mellesleg azt sem értem hogy egy 40-es évekbeli képregényhez hogy ne lennék túl fiatal, ezekszerint te is az vagy :P Szóval ez az állításod teljesen értelmetlen és felesleges.
Azzal meg semmi bajom hogy a zöld lámpást fikáztad :)
10.
10.
roadkill1
#5: A Zold Lampas Ryan Reynolds foszereplesevel, mint film szar lett, tenyleg, meghozza iszonyatosan, es egyetertek abban hogy a ZL sokkal erdekesebb kepregeny formajaban, sot abban is egyetertek h Amerika Kapitany jora sikeredett, de azt mar nem turom el, hogy olyant allits, miszerint nincsenek szuperkepessegei! Marpedig a Szuperkatona-szerummal pont ezt ertek el ! Erosebb, gyorsabb, kitartobb es intelligensebb lett ettol mint barmely mas kozonseges foldi halando. Sot, egyes kepregenysorozatokban meg a Wolverinehez hasonlo szupergyors ongyogyito kepessege is van.
9.
9.
Pocok90
Hmmmmm... Pedig én is azt hittem h a héten lesz új cod mert mintha aug.11. rémlene nekem de ezek szerint valamit elnéztem csúnyán. Valaki tud valami infót?
8.
8.
#6: Amúgy valszeg félreértettél, mert nem a Green Lantert mint karaktert szóltam le, mert képregényben imádtam. Volt egy crossover, amikor Alienekkel csatáztak :D Csak ez a film, és Ryan Reynolds..abban van a hiba :(
7.
7.
#6: Látszik, hogy nem olvastad képregényben, biztos még túl fiatal vagy :)
6.
6.
Hab
#5: Hát szerintem meg Amerika kapitány rettenetesen szar lett. Szar poén, nulla sztori, még rosszabb forgatókönyv. És mi az hogy nincs szuperképessége? Ilyen erős, gyors ember nem létezik a való világban. Eddigi leggyalázatosabb szuperhős film.
5.
5.
A zöld lámpás egy rakás hulladék...a helyett viszont már megy az Amerika Kapitány, ami nagyon jól sikerült, sok poén van benne és szerintem jól adja vissza a képregények hangulatát. Amerika Kapitány az, akinek semmilyen szuperképessége nincs, csak az hogy messzemenően emberséges és jó, ahogy azt kitalálták anno.
4.
4.
ricsi217
#1: az igen te melyik oldalt nézed új cod ez jó XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...