Fruit Ninja Kinect X360

A népszerű mobiltelefonos játék a nappaliba megy: kinectes verziót kap a Fruit Ninja.
Típus: Akció

Tényleg film készül a Fruit Ninjából

Májusban kaptuk a fülest, miszerint mozifilm készül a több mint egymilliárd letöltéssel büszkélkedő mobilos címből, a Fruit Ninjából. A hír igaz, a jogokat a New Line Cinema szerezte meg, és most már a sztoriról is elárultak ezt-azt.

E3 2016: 1200 dolláros üzleti kiadást kap a HTC Vive

Habár a HTC Vive így is a piac legdrágább VR-szemüvege, a gyártó bemutatta az eszköz üzleti piacra szánt kiadását, amely 1200 dollárt kóstál majd. Elsősorban a plusz szolgáltatásokat fizettetik meg, a hardver azonos.

Készül a családi Fruit Ninja-mozifilm

A Tetris után a Fruit Ninja is saját mozifilmet kap. A The Hollywood Reporter szerint egy családi filmről lesz szó. A főszerepben természetesen a nindzsák és a kaszabolásra váró termékek lesznek.

Hétfő esti galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt hét legfontosabb screenshotjait, igyekeztünk olyan címeket gyűjteni, amik érdekelhetnek benneteket! A mostani összeállításban olyan címek kaptak helyet többek között, mint az Aliens, a Castlevania, az Epic Mickey 2, az F1 2012, a Halo 4, a Metal Gear Rising és a WRC 3.

Jönnek az első xboxos játékok Windows 8-ra

Megtörtént végre, aminek meg kellett történnie. A Microsoft tegnap bejelentette a Windows 8-ra érkező játékok listáját, melyek elsőként Xbox 360-on és mobilplatformon hódítottak. Találunk azért Windows 8-exkluzív címeket, néhányat pedig előretelepítve is az Xbox Games menüpontban.

Kacatok formájában is hódíthat a Fruit Ninja

Az Angry Birds fejlesztőinek bejött, valószínűleg a Fruit Ninja esetében is működne: jönnek a Halfbrick játéka alapján készített merchandising termékek (tudományos nevükön: szirszarok); mostantól plüssfigurák, bögrék, egérpadok és más kacatok formájában is találkozhatunk a Fruit Ninjával.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kritikán aluli hétnek nézünk elébe, már ha a játékmegjelenéseket figyeljük. Ez kérem, masszívan az uborkaszezon, ha sámánok lennénk, a fél kezünk elég lenne ahhoz, hogy megszámoljuk a napokban érkező játékokat. A legnagyobb cím most is a mozikban keresendő, végre játsszák itthon a Zöld Lámpást.

Az Xbox Live-on júliusban indul a nyár

A Microsoft július közepén indítja el a már szokásosnak mondható Summer of Arcade akcióját, melynek időtartama alatt minden héten kapni fogunk egy-egy nagyon jó, vagy legalábbis annak mondott játékot az Xbox Live Arcade-re. A sort a Bastion nyitja, a befejezés az új Toy Soldiersé.