Elérhető a Tropico 4 demója

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 10.
  • Letöltés
Link másolása
Egy banánköztársaság vezetése nem sétagalopp, legyünk bármilyen szőrösszívű forradalmárok is. Fidel Castro nyomdokain lépdelve mi magunk is megtapasztalhatjuk eme hálás feladatot, csupán le kell töltenünk a Tropico 4 kipróbálható változatát. Viva la Revolution - vagy valami ilyesmi!

A Kalypso Media kiadta a banánköztársaság-szimulátor, a Tropico 4 demóját, melyben négy oktatóküldetésben vehetünk részt, valamint a kampány első misszióját játszhatjuk majd végig. A játékos a frissen hatalomra került El Presidentét irányítja, fel kell építenünk a sziget gazdaságát, elsőként ki kell lábalnunk a pénzügyi nehézségekből, majd a végére igazi szuperhatalommá válhatunk. A grafikára nem lehet egy rossz szavunk sem, a játékmenet összetett és változatos, mindenképp megér egy próbát a Che című film megtekintése után/előtt.

Az alábbi tükörszerverekről tehetitek magatokévá a demót:

10.
10.
vytros
A demo nagyon odavágott, de nem tetszett hogy még az első mapot sem játszhattam tovább a választások után xD

Tényleg sok a Che "fan" az oldalon? Mert én is köztük vagyok :D Csak ritkán szólok bele a Che veszekedésekbe, mert általában a veszekedő partnerek tudása ott megáll, hogy "Jaaaaaj, hát ez embereket ölt, ezt hogy lehet hősnek mondani?!"

Ettől függetlenül haddelhadd(6.), neked is igazat adok, nem volt tökéletes ember, de senki sem az :)
9.
9.
Quent1n
#6: Az ilyen észrevételeken nagyon durvákat lehet vitatkozni ám, szóval óvatosan. :) Elég sok Che fan van nálunk :D (én nem vagyok az, közel sem. :) )
8.
8.
giga321
#5: Én se szoktam kipróbálni, egyetlen egy demót próbáltam ki anno a Batman Arkham Asylum képében. De azóta egyet se.
7.
7.
izomkukac
#6: azért nem ilyen egyszerű a helyzet. sok embert megölt, de azt hitte, hogy jót tesz ezzel. (ami a tényen nem változtat, az igaz).
6.
6.
che azért nem volt olyan jófej ember mint azt sokan gondolják,sokan haltak meg miatta,castroval bizniszelt,stb...
5.
5.
MaxiJets
utálom a demókat, mert csak beleélem magam és egyszer csak vége szakad. Ezért nem szoktam egy demo-t sem leszedni...jelen esetben a kivétel tényleg erősíteni fogja a szabályt. legalább is remélem.
3.
3.
SODor
Nekem nagyon tetszett a demó! :) Kár, hogy ennyire rövid, mert már alig várom, hogy megjelenjen a végleges.
1.
1.
Józsi_Doe
Mi köze ennek a Che című filmhez? Abban forradalmat szerveztek, a tripico 4 pedig gazdasági szimulátor nem akció stratégia.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...