Világjáró The Secret World fejlesztői napló

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 10.
  • Videó
Link másolása
A Funcom igyekszik kellő változatossággal megspékelni a modern korban játszódó új MMO-jukat, a legújabb fejlesztői naplóban mindjárt egy körutazást tehetünk barlangok mélyére, mitikus városokba és sivatagokba. Természetesen számos ingame felvételen keresztül. Hajrá!

"Amikor elkezdtünk dolgozni a The Secret Worldön, egy világjáró kaland szellemiségét szerettük volna megragadni." - mondta Ragnar Tornquist, projectvezető az alábbi videóban. A hagyományos helyszínek, mint a városok és kazamaták mellett, olyan szokatlan vidékekre is ellátogathatunk, mint a megfeneklett teherhajókra, vagy éppen erősen gépiesített, futurisztikus utópiákban. Ha ilyen lesz a közeljövő, tutira nem fogunk unatkozni.

Még mindig nem fűzött megjelenési dátumot a Funcom a The Secret Worldhöz. De ami késik, nem múlik.

4.
4.
goblinfing
funcom hmm akik age of conant is csinálták akkor nem lesz rossz.
3.
3.
HerodPK
hat ez durvan jo régota figyelem nagy érdeklodéssel azokat a jatékokat melyek mernek ujaitani és spontan 1x ruségukkel tornek ki a WoW arnyékabol:) tetszik hogy lovoldozni kell é hogy régi ostakra lehet vadaszni....olyan varos anyag mint az APB...csak sajnos ott gyors bukta lett pedig nagyon jo otlet volt:)
2.
2.
giga321
1.
1.
thernielle
Kilóra meg vagyok véve. Kicsit dolgoznak még a játékos karakterek fizimiskáján, textúráján, mindenen (amúgy nem is értem, miért mindig ezeknél a sarkalatos kérdéseknél spórolnak meg véreznek el a legtöbben...), és a legnagyobb meglepetés lehet belőle. Durván hangulatosak ezek a helyszínek, és ha tényleg sikerül valami grandiózus sztorit köré rittyenteni, akkor abba sem fogom hagyni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...