GC 2011: Ingyenes lesz az End of Nations

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 12.
  • Hír
Link másolása
A Trion Worlds bejelentette, hogy a Petroglyph Games MMORTS-e, az End of Nations free-to-play üzleti modellt használ, tehát alapesetben egy lyukas garast sem kell leszurkolunk érte. A több mint 50 játékos felvonultató gigászi csatákban teljesen testre szabhatjuk hadseregünket. Itt a gamescomos trailer is!

Hatalmas állandó világban járunk a közeli jövőben, hadseregünket és egységeinket a saját szánk íze szerint alakíthatjuk az End of Nationsben, melyet tavaly jelentettek be az ex-Westwood tagokat felvonultató Petroglyph Games munkatársai. Végigtolhatjuk az single kampányt is, de játszhatunk kooperatív módban is, valamint meghódíthatjuk a világot a 26vs26 főt felvonultató multiplayerben is. Igazi prémium RTS, ami teljesen igyenesnek néz ki.

Dave Luehmann producer szerint ez az apró szegmes az, ami megkülönbözteti őket az iparág többi résztvevőjétől, hogy AAA-s címként mindenkihez eljusson. Akinek mindenképpen dobozos kiadásra fáj a foga, megteheti normál vagy korlátozott gyűjtői kiadást vásárolva.

"Extra értékekért és kényelemért" dönthetünk arról, hogy kiszurkoljuk-e az előfizetési díjat, ha komolyabban akarunk foglalkozni vele, talán megéri a befektetést.

Az End of Nations ősszel jelenik meg, addig nézzük meg a Gamescomra szánt előzetest:

7.
7.
metrox95
Végre egy játék, ami képzeletemet akarja teljesiteni!
6.
6.
metrox95
Végre egy ami képzeletemet akarja teljesiteni!
5.
5.
metrox95
Végre egy ami képzeletemet akarja teljesiteni!
3.
3.
givi6
lehet hogy megnézem, nem tűnik olyan rossznak, és ha internetes...
1.
1.
Necreon
Ha nem lesz tele Hello Kitty Mammuth Tank-al, még jó is lehet :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...