End of Nations

Izgalmas MMORTS a Westwood-veteránokból álló Petroglyphtől - az End of Nations csak PC-re készül el.
Típus: MMORTS, Sci-Fi, Stratégia

MOBA lesz az End of Nationsből

Emlékeztek még az End of Nationsre? A játékot MMORTS-ként kezdték el fejleszteni, végül MOBA lesz belőle, a Trion Worlds éppen a minap lőtte fel az új bétateszt-weboldalt.

E3 2012: A negyedik videócsokor

Alighanem az utolsó videó-összeállításunkhoz érkeztünk, hiszen a kiállítás már bezárta a kapuit. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szállingóznának új információk és látnivalók, de ömlesztett hírrel most találkozhattok utoljára. Talán az igazi meglepetések most születnek!

Idén már nem indul el az End of Nations

A várakozásokkal ellentétben mégsem rajtol el idén a volt westwoodosokból álló Petroglyph Games legújabb stratégiája, az online-orientált End of Nations. A csúszást a játék kiadója erősítette meg az Eurogamer Expón, de pontos indokot nem árult el a bejelentés során.

GC 2011: Ingyenes lesz az End of Nations

A Trion Worlds bejelentette, hogy a Petroglyph Games MMORTS-e, az End of Nations free-to-play üzleti modellt használ, tehát alapesetben egy lyukas garast sem kell leszurkolunk érte. A több mint 50 játékos felvonultató gigászi csatákban teljesen testre szabhatjuk hadseregünket. Itt a gamescomos trailer is!

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.

Az esti nyolcaddöntő előtti galériafrissítés

Durván egy héttel az E3 után nem találtunk túl sok új képet, de egy kisebb csokorra valót azért össze tudtunk szedni, és szerencsére akadt horogra egy-két nagyobb cím is.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

End of Nations bejelentés premier látnivalókkal

Az egykori Command & Conquer-fejlesztőkből álló Petroglyph a napokban jelentette be a Trion Worlds kiadóval az End of Nations című MMORTS-t.

MMO-játékon dolgoznak az Empire at War alkotói

A Star Wars: Empire at Warról illetve annak kiterjesztéséről elhíresült Petroglyph MMO-játék fejlesztésébe kíván kezdeni - legalábbis a munkatársakat hozzá bőszen keresik.