GC 2011: Újratervezett Nintendo Wii érkezik

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Apró érdekesség, hogy még az újgenerációs Wii U megjelenése előtt a Nintendo kicsit facelifteli a jelenlegi Wii-t, s néhány apróbb módosítással, és feltehetően mérsékelt árral dobja piacra azt a karácsonyi szezonban. Kérdés, hogy ezzel némileg fellendülhetnek-e a hanyatló konzol eladásai?

Nem számítottunk rá, hogy az életciklusa során a Nintendo még hozzányúl a Wii-hez, de úgy látszik, a kényszer nagy úr: valamivel helyre kell hozni az egyre csökkenő eladásokat, ráadásul ugyebár a 3DS sem szerepel úgy, ahogy várták.

Éppen ezért az újratervezett Wii még kisebb és soványabb lesz, mint a jelenlegi, amit úgy értek el, hogy teljesen kivágják belőle a GameCube-támogatást: sem a játékokat, sem pedig a kontrollereket nem fogja kezelni a frissített konzol. Ettől feltehetően a gyártása is olcsóbbá válik.

Az újdonságot a Wii Family Edition csomag keretében kaparinthatjuk meg először, mely alapból tartalmazza a Wii Sports és Wii Party játékokat, hogy a család azonnal kipróbálhassa a RemotePlus kontrollereket. A megjelenés karácsony környékére várható, az ár pedig egyelőre ismeretlen.

12.
12.
p3ti
#10: 39. Marioból keresni milliókat ;)
11.
11.
floax
Minek kell idejönni a pc,xbox ésa ps fanboyoknak? Ez nintendo hír ha nem látnátok!!!
Csak elolvasod azt tovább mész .

Lehet az xbox360 és ps3 lebutított pc de attól még jók . Ha neked nem jön be akkor tartsd magadban !!!! ÉS abban igazad van hogy sokan bántják a wii-t és nem érdemli meg, főleg mert a legtöbb terméket a nintendo adta el !!!!
De attól még nem rossz a többi sem!!
10.
10.
ZERO88
#3: Egy valamit mondj amit nem tudnak a nagy konzolok a wii viszont igen!
8.
8.
Dercsi
Mi nemrég adtuk el a Ps3-t, előtte Xbox volt terítéken. Remélem senki nem sértődik be, de szerintem minden konzol egy lehúzás, az exluzív címek meg parasztvakítások...Alapból maradtunk a Pc-nél...
Egy hete vagyunk egy wii boldog tulajai , a játék élmény amit ez a kis masina tud, az űbereli a másik két konzolét. Én annak örülnék ha a játékok árát csökkentenék 20-30%-al :) Mindenesetre üdvözlendő hogy talán még olcsóbban, remélem minél többen hozzájuthatnak mostantól a Wii-hez! Mire kijön a Wii-U addigra szerintem nem lesz ez az összeg több mint 25-30.000ft.-
7.
7.
#3: hát a seggemet én sem törölném ki velük,... amit a wii tud azt már tudja a másik kettő is úgyhogy nemtudom mire vered magad :)
6.
6.
Mathia$
#1: A PSP nem lesz sokkal butább, wi-fi marad ki belőle azt csá.
#3: Az ilyen szövegek nagyon szubjektívak, szánalomra se méltó...

Nem tett alapvető változtatásokat a nintendo, árcsökkentésre jelenleg nem telik nekik, egyelőre ez az újragondolt wii csekély própálkozásnak tűnik.
Akkor van esélyük csak ha ennek a cuccnak az előálítását olcsóbban tudják megoldani és akkor egy kisebb árcsökkentést is bedobhatnak. Bár a 99$/€ ár még messze van.
4.
4.
Diego1994
Elképesztő hogy mindenki a nintendot bántja. Elegem van ebből.....
3.
3.
Diego1994
Wii az egyetlen jó gép a 3 közül. A többi semmit sem ér, mert a pc kenterbe veri a másik 2 vackot, melyet ti konzolnak hívtok, én pedig erősen LEBUTÍTOTT PC-nek neveznék.
A seggem se törölném ki velük.
Bocsi, de ez már nagyon bennem volt....
2.
2.
giga321
Ha vennék is konzolt a közeljövőben biztos nem ilyet vennék semmi pénzért.
1.
1.
Mortis
Most minden Keleti Orias ezzel probalkozik? Lebutitas...Gratulalok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...