GC 2011: Might & Magic: Clash of Heroes PC-re is

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 17.
  • Hír
Link másolása
Tekintve, hogy az eredeti Might & Magic: Clash of Heroes kizárólag Nintendo DS-re jelent meg, valószínűleg kicsiny hazánkban elég sokan lemaradtak róla... Legalábbis így lenne, ha utána nem dobták volna ki XBLA-ra és PSN-re is. Most azonban végre jön a PC-verzió.

A Clash of Heroes egészen konkrétan 40 évvel játszódik a Heroes of Might & Magic V előtt, így gyakorlatilag előzménynek is tekinthető, főleg, hogy előbbiből néhány karakter feltűnik az utóbbiban is. A játék - a címének megfelelően - öt különböző hőst állít középpontba, ők Godric, Aidan, Anwen, Nadia és Fiona, akik egy-egy frakciót képviselnek, s Ashan világában szétszóródva kell rálelniük a saját útjukra, s leleplezni a démoni a összeesküvést.


A játék először Nintendo DS-re jelent meg, majd később kihozták XBLA-ra és PSN-re is, most azonban örömmel jelenthetjük, hogy készül a PC-verzió. A körökre osztott stratégiák, a szerepjátékok és a puzzle-ök elemeit ötvöző anyag feljavított, HD-grafikával érkezik a számítógépekre, ráadásul kapunk online módot, és gép előtt helyet cserélős 1 vs. 1 lehetőséget is.

A bátor jelentkezők, akik előrendelik a cuccot a UbiShopban, ingyen megkapják az I am the Boss néven futó első DLC-t is.

7.
7.
Lordi91
de azé a Might & Magic VI és VII jóbb volt
6.
6.
abydos
Már mióta meg akarom kaparintani ezt!
3.
3.
Split
#2: Epic, akarod mondani...
2.
2.
Necreon
Örülök hogy van aki örül neki, de ha valami, hát nem ez hiányzik PC-ről. Így a harmadik rész megjelenésének közelében például jól esne egy Gears of War 2 PC bejelentés. Nem gondolod, drága Relic?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...