GC 2011: InFamous 2: Festival of Blood bejelentés

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
A sok nagyobb játékbejelentés között viszonylag szerényen üldögél az InFamous 2 DLC-je - egyszerűen azért, mert csak egy DLC-ről van, nem pedig azért, mert ne tűnne ütősnek az anyag. Elvégre mennyire durvulhat el a dolog, ha már az öreg Cole papát vámpírok harapdálják?

A Festival of Blood megjelenését októberre, éppen halloweenra időzíti a Sucker Punch, s persze a történet is ennek megfelelően alakul: New Marais városában járunk, amit elleptek a vámpírok, s meglepő módon a főszereplőnket, Cole-t is sikerült megharapniuk. 24 óránk van arra, hogy megtaláljuk az ellenszert, különben a terroristák, izé, akarom mondani a vámpírok győznek.

11.
11.
Wackor
villámvámpír. azigen :D
10.
10.
Dark_Temptation
#9: ezt az egész vámpír dolgot a twilight buziság óta lenézik, én személy szerint nagy vámpír fan vagyok és amikor kijött ez a szar azóta van ez ... :/ szóval... :/ , de én örülök a dlc-nek ha meglesz a 2 lehet megveszem :)
9.
9.
Smaug89
Na, ne már! Minden hová elérnek ezek a sz@r vámpíros cuccok. :S
8.
8.
koffein
ezt a noobságot. Fogynak a jó ötletek vagy mi?
7.
7.
Playstation3_GameR
Remek, 99%, hogy leszedem. :) Az ára gondolom UK Store-on 7.99 lesz, szokás szerint. A terjedelmére kíváncsi vagyok, hogy ilyen AC, Dead Space szerű DLC lesz másfél órás tartalommal, vagy esetleg több küldetés, 4-5 órás tartalommal mint az Undead Nightmare.
6.
6.
sherex
bírnám ha szerezne új erőket
5.
5.
armino8
Neeeeem,nem veszik el a platinát de hogy néz az ki,hogy platina kupa és 84 %?Sztem elég gáz,de természetesen amit egyszer megszereztél nem veszik,csak pl engem zavar,h nem 100%!
3.
3.
Kocsis92
#2: mivel ha nem veszed meg nemis játszottad ki 100%-osan amit a fejlesztők csináltak, ezért jogos szerintem.. de ha jól tom a platinumot ugyanúgy megkapod ha az alap trófeákat eléred
2.
2.
armino8
És jönnek hozzá a szokásos trophyk?Aki nem veszi meg nem is lehet többé 100% ez engem konkrétan kivág!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...