GC 2011: Még egy trailer az új Need for Speedhez

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts nem bízta a véletlenre az új Need for Speed gamescomos promóját, a szokásos trailer és játékbemutató kombinációja mellé egy nappal később még egy előzetest beújított, ami a már látott gameplay jeleneteket fűzi össze renderelt animációba. Meg kell nézni, na!

Bár fanatikus szemmel nézve a gameplay jelenetek nyilvánvalóan kielégítőbbek, hangfulatfokozónak egy jól összevágott trailernél akkor sincs jobb. A Need for Speed: The Run második GC-s előzetesében az EA konferenciáján is bemutatott hegyvidéki futamot vehetjük szemügyre néhány képkocka erejéig. A játék november közepén jön, lesz PC-s, PS3-as, Xbox 360-as, sőt Wii-s, 3DS-es és iOS-es verzió is. Köszi, giga321!

31.
31.
shatterhand
N4S nem egyenlő a csak tuningolós N4Sel. Az is N4S, de nem kizárólag az.
30.
30.
Jinbobo
Én örülök neki hogy arcade-os, a Gran Turismo 50-100-150 körei unalmasak, de a Nfs versenyei a pontból b pontba sokkal-sokkal izgalmasabbak és pörgősebbek! Nekem tavaly a Hot pursuit az év autó versenyzős játéka lett és nem csak nekem. Imádtam a Most wantedet a carbont az Undercovert is! Néhány emberkének a realisztikus versenyek jönnek be, pedig bizonyítottan az arcade stílus a nyerő a Nfs-nél! Szerintem rohadt jó játék lesz a Run!! Tuti vevője vagyok! Aki pedig nem szereti az arcade versenyeket, az nem tudom minek kattint a Run címet viselő nfs-re?! Azok menjenek Shiftezzenek meg Gran Turismózzanak meg Forzázzanak vagy menjenek ki a Hungaroringre a ladájukkal oszt nyomják ott a gázpedált!
29.
29.
Gotham123
28.
28.
Zakkantable
Most akkor ebben sem lesz Tuning?Hát az elég tré.
27.
27.
vincze1211
Hát nem hittem, hogy ilyet mondok, de egyre jobban tetszik.Ez tutira beszerzős lesz.Max csalódok egyet, de mivel nem várok sokat, így nemhiszem.Szal ha oylan lesz, amilyennek látszik, akkor az NFS kezd visszatalálni a helyes útra.Ha viszont nem, akkor örökre leteszem az NFS-eket.
26.
26.
kharami
#25: Hmmm érdekes!:) Nekem a shift 1 addig ameddig fel nem tettem a második patch et, a kettő meg nos valahogy sehogy sem akar tökéletes lenni, pedig van alatta vas!:/
25.
25.
shooter1234
#9: Nekem a shift 1 szaggatott, a shift 2 meg majdnem maxon simán ment, a hot pursuit meg annyira szaggatott, hogy játszani sem tudtam vele.
24.
24.
aruha
Biztos nem gyenge anyag:P
23.
23.
Darox
Ha nem lenne így teljesen megvagdosva akkor jobban tetszene a videó. Én szeretem az évi NFS adagot mert az szinte biztos hogy mindig jön, bár elmúlt pár rész gagyi volt (Undercover, Shift 2, de viszont a Hot Pursuit 3 [2010] nagyon jó lett!), de a remény hal meg utoljára és nem árthat az új stílus, elvégre a sorozat a sebbességről szól mint ahogy a címben is látszódik.
22.
22.
Dercsi
1. Legyen jó a sztori!
2. Az irányítás ne legyen arcados!
3. Az elejétől a végéig valami iszonyat húzós ROCK szóljon(MW) Hadd érezzem hogy egy igazi ogrekén vagyok a volánnál, és 300-nál egy hegy sem ellenfél...
4.Legyenek mellék küldetések!
5.A feladatok és a Mi.ne 6 éves gyerekeknek szóljon, izzadjak rá a monitorra...


Ha ezekből 4 összejön akkor van esélye nálam. Egyébként csak annyit fog a számomra érni, amennyit a piacon adnak érte...
21.
21.
vwxyz
#20: Inkább egy fasza Need For Speed High Stakes 2 kéne :D:D:D Deh amúgy télleg High Stakes mai grafikával, mekkora játék lenne, Ú-R-I-S-T-E-N!! :D:D:D
Jah és az NFS4-ről beszéltem, az volt a legkirályabb :)
20.
20.
shatterhand
#17: El vagy tájolva ember:))). Amik neked nem tetszenek azok a régiek. Nem volt tuning, csak sima verseny, luxuskocsikkal, később zsarukkal. Ebben a részben egyedül a sztori alap ami nem volt régen, minden más igen.
Nem mondom jó volt a tuning 2 részig, meg a MWben, de már kúr..ára unalmas volt. A tuningolós 2003-tól volt 2008ig. A régiek meg '95től kb 2002ig. Most meg a tavalyi HP, meg ez is ami sima mezei NFS ohne tuning.
18.
18.
exonic
Tetszetős és "izgalmas" trailer, de kíváncsi leszek játék közben arra a lavinára, hisz ha tartják a manapság NFShez használt gépigényt, akkor eléggé érdekes lesz az fps egy picit lefog esni(nállam legalábbis :O)(bár nemértettem minek ekkora gépigény már az előznél se....)
17.
17.
paganmantis
A legtöbb embernek a régiek jöttek be, a kiadó ezt nem látja? Ilyen árkád sz*rokat rendes tuninglehetőség nélkül nyomatnak...(nem tudom, ebben lesz-e)
Nekem a Hot Pursuit sem bírt 1 óránál többet a gépemen, úgyhogy a sorozat nálam már elásta magát.
16.
16.
secret.
Sztem ez k*rvajó! Alig várom :)
15.
15.
shatterhand
tetszik
és még need for speed is:)
14.
14.
NereusLaceee
Ez már a második jó pontja a játéknak nálam :)
13.
13.
gucho
12.
12.
HipCross
0:37-nél ez az elindulás elég fos... :SSSS
10.
10.
zero0
ingyé van úgyhogy kipróbáljuk
9.
9.
kharami
Remélem nem lesz olyan fosul optimalizált mint a Shift 2 mert az ilyen téren valami fertelem!:S Igaz, hogy hírdették, hogy AMD re van kihegyezve de azért a Physx et a procimmal számoltatja ki!:S Kiváncsi vagyok ez milyen lesz!;)
7.
7.
HipCross
Nekem nagyon tetszik, meg a zene is ami megy alatta. Remélem tényleg ilyen jó autó hangok lesznek benne, mert az is sokat dob rajta :)
6.
6.
Shadowsomi
Nekem tetszik :D Nyilván nem reális, de látványos. Ha jól áttudja adni a hangulatot, akkor lehet még végig is viszem :D Sztorira azért kíváncsi volnék. ( Ha esett volna már szó róla, akkor biztos nem olvastam. )
5.
5.
hakydakillah
A hangulattal tuti nem lesz gond. :-)

2. arcade irányítás…
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...