GC 2011: 9 percig akcióban az AC: Revelations

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
Abszolút, irgalmatlan mértékben fantasztikus lesz az Assassin's Creed: Revelations, s ennek megállapítására elég volt megnézni ezt a GamesComról kiszivárgott kilenc percnyi játékmenetet. Még több sztori, még több változatos környezet jellemzi a Ubisoft készülő gyöngyszemét.

Azt hiszem, a változatosságra sem lesz panaszunk, hiszen a kilenc perc alatt két teljesen különböző évszakban és városban, két különböző főhős akciózik. Külön öröm, hogy újra láthatjuk Altairt élesben asszaszinkodni, s úgy tűnik, a srácok a Ubisoftnál valóra váltják ígéretüket, miszerint a történet, a párbeszédek és a karakterek minden eddiginél fontosabb szerepet töltenek be.

55.
55.
dave280
#54: Apropó Desmond :D Róla is kéne már egy előzetes, hogy mit csinálnak az apjával stb.

Ja és Animus, nem Anonymus :)
54.
54.
ZephyrDavid
#52: Ebben az észrevételben is van fantázia.
DE az is lehet mivel már Desmond már össze vissza tud mindenhol rohangálni meg stb. Lehet, hogy amit már Ő is eltudott tanulni az Anonymusban és a jelenbe is képes már rá, hogy a Memori Blockokban amikor Altairral vagy Ezióval vagyunk azokat a képességeket nem csak Ő tudja át venni, hanem éppen át adni is áttudja ha éppen szükség van rá pl Altairnak.
53.
53.
kekvillam
52.
52.
dave280
Úgy tudom, hogy Altair akkor lesz ilyen speckó harci mozdulatokra képes, amikor megöli Al Mualim-ot és megszerzi az "Apple"-t. Az "Apple" birtoklásával nagy inteligenciára tesz szert, így kodex-lapokba írja le feltalálásait.
Így sajátítja el Ezio is ezeket a mozdulatokat.

Itt az ok, amiért azt hittem, hogy az 1. rész után játszódik. :D
51.
51.
ZephyrDavid
#50: Kösz.
Mivel Én is a harc modort néztem elsőnek aztán elkezdtem gondolkodni és a két történet az Altair és az Eziosat már össze kevertem hogy ki hogyan indult neki aztán véletlen nagyon be Koombóóztam és kreáltam egy másik szálat :D
De a lényeg hogy nekem valahogy nem logikus ez a Altairal a múltaba Ezióval meg a jövőben... Bár kitudja ! Eddig is megszokhattunk hogy ha történetek össze kuszálásról és össze kapcsolásáról van szó akkor az AC-ben tökéletes módon tudják kivitelezni :)
50.
50.
sch083
#48: Nincs miért elnézést kérned. Ebben a lassan mindenre kiterjedő assassin's világban (játékok, könyvek, kisfilmek, képregények, animációs film, talán mozifilm is) néha megzavarodik az egyszeri halandó.
49.
49.
sch083
#47: Igaz, de ennek játékmeneti okai vannak. A harcrendszer a 3 rész alatt sokat fejlődött, így nem valószínű hogy Atair-ral nem a már Eziótol megszokott hatékonysággal nyomulunk majd. És a fejlesztők gondolom nem szánnak két különböző irányítási módot a két karakternek. Én is úgy vélem butaság lenne Atair vezénylését "visszabutítani" az első rész szintjére. (Mi lenne velünk a Brotherhood-ban debütált lánc-kivégzések nélkül?)
48.
48.
ZephyrDavid
#46: Ebben igazad van.
Elnézést tévedtem :)
47.
47.
KASBEJ
#46: Ez így igaz:D! Bár én csak egyszer játszottam ki de emlékszem hogy az ő önfejüsége miatt halnak meg a társai az elején és emiatt fokozzák le, ahogy ezt te is mondtad és lehet,hogy ebben a videóban Al Mualim még fiatalabb és ezért rövidebb a szakálla és csak ezután vakul meg fél szemére.Mondjuk csak az nem fér össze ezzel, hogy itt Altairnak megvannak azok a képességei, hogy lerátson valakit vagy ráugorva ölje meg amik az első részben tutommal nem voltak meg neki. De ez csak az én elképzelésem!
46.
46.
sch083
#40: Bár többször is végigjátszottad, mégsem emlékszel. Altair ujját nem az első részben vágják le és Altair nem az első részben lesz assassin. Mikor mi a játékba kapcsolódunk ő már réges-régen az, viszont arroganciája miatt nem követi mestere parancsát ezért megfosztják rendfokozatától így a mi irányításunk alatt kezd újra felkapaszkodni a ranglétrán.
45.
45.
sch083
#42: Gyerekek-gyerekek. Nem követtétek figyelemmel az előzeteseket.
Míg Ezio-t továbbra is Desmond emlékeiben irányítjuk, addig Altair-t az általa hátrahagyott emlék-"magokban" Ezióval, amolyan emlék az emlékben módra. A sztori szerint Ezio ezeket az elrejtett memória blokkokat keresi majd.Ez pedig annyit tesz, hogy ezek a pályarészek nem egy idősíkban játszódnak majd. Valószínűleg lesznek részek melyek az első rész előtt-alatt és után is játszódnak majd Altair-al.
44.
44.
ZephyrDavid
#43: Bármi elképzelhető :)
Majd nov. 15-én kiderül :)
43.
43.
givi6
emberek halgassátok már a történetet !
a videó végén mondja a krapek (akinek tök ugyan olyan a hangja mint az első részbena vezérnek ), hogy láttalak gyerekből felnőtté nőni, szval ez nem valószinű, hogy valami új assasin emberke, (70%, hogy nem) ráadásul altairnek még olyan fiatalos hangja van, néztem is ,hogy hogyan lehet ilyen hangja ! O_O
42.
42.
ZephyrDavid
#41: De eleve a legelső AC arról szól hogy egy Altair egy Új Assassin ! Aki be lett avatva és akkor már az öreg Al Mualin fél szemre vak volt. Meg a tipikus gyűrűs ujj levágás is mert az is a legelsőben volt. Szóval !!!!! ha eleve a múltba ment volna valameddig akkor az ujjának is meg kellene lennie mert akkor még nem lehetett beavatva... A videóban meg már ott sincs meg az úja.
Meg mi értelme lenne pl ha eleve Eziót is évek múltán irányítjuk Őt is úgy lenne logikus. Meg az AC2-ben is feltűnt amikor egy lányhoz mentünk fel egy toronyba ... Szerintem Őt is úgy lenne logikus ha az idő múlásával lehetne játszani mert lehet vannak olyan dolgok amiket Ő már egyszer megtalált és a jövőben viszont Eziónak meg vissza kell szereznie !
Lehet neked is igazad van :) Csak történetileg nagyon rá vagyok kattanva és nekem nem állna úgy össze a kép ha ez most múlt béli bejátszás lenne...
41.
41.
dave280
#40: Logikusnak tünik amit írtál, de nem lehet, hogy idő közben vesztette el a fél szemét?
40.
40.
ZephyrDavid
Gondolkozzatok Emberek !!!!!!!!!!!!!!!!!
Az Altairos rész nem játszódhat előtte mert akkor eleve a legelső résznek nem lett volna semmi értelme hogy új levágás és felavatás a várból való leugrás !!!!!!
Mert az teljesen az elejétől veszi szal nem lesz előzmény !!
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20101001015057/assassinscreed/images/c/ce/Al_Mualim_3.JPG Ez Al Mualin és nem az aki a mostani videóban van!!
1. mert nem félszemű és a szakálla se olyan nagy meg arca is másabb.
ARRA NEM GONDOLTOK, hogy esetleg egy másik idősebb Assassin vette át a vezetést akinek a fekete megkülönböztető ruhát kell viselnie ????? Ez az Új Fő Assassin nem vak, szal biztosan egy idősebb másik Assassin vette át az irányítást és az segít Altairnak a továbbiakban. Én többször is végig játszottam minden észre venném ha más lenne, de a fél szem az mindent elárul !!!!!!!!!!
39.
39.
PcSanyko
#34: Lehet majd co-opban játszani?
37.
37.
Vopesz
Szerintem az Altairos részek ugrálni fognak az időben, míg az Ezios és Desmondos lesz konstans.
36.
36.
adriano28
mikor fog megjelenni pc re?
35.
35.
Yeromos
Nagyon várós játék, én esélyesnek tartom a GotY címre is, csak azt sajnálom, hogy Altairnak nem ugyan az a hangja mint az 1-ben, megszoktam már, és furi lesz az elején.
34.
34.
kekvillam
Meg mondtam hogy akna kell bele gec ezt meg éreztem de jo lenne az is hogy co-opba lehet tolni egyik altairral másik ezzioval
33.
33.
Supra
#32: Azért szerintem nem nagyon hasonlítható össze...mondjuk akinek tetszett a második rész, annak szerintem akkor is tetszett volna a Brotherhood, ha semmi ujítás nem lett volna benne, csak a sztori.
32.
32.
goblinfing
Ez az AC is kb már olyan mint a cod semmi olyan nagy újítás csak ismétlés más szemszögből meg más dolgokkal..elnézést.
31.
31.
Supra
#29: Biztos most jött ki a mosásból!xD
30.
30.
Supra
#19: Nincs, mert miután Al Mualim meghalt, Altair lett az az Assassinok mentora, és a kódexben lévő mozdulatokat ő fejlesztette ki!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...