Novemberben jön a Jurassic Park: The Game

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Hiába volt odáig tőle a Telltale Games, a kalandjáték-beütésű Jurassic Park fejlesztése nem az előzetes terveknek megfelelően zajlott. A Heavy Rain ötletéből is nagy kanállal merítő címet már a nyár folyamán ki kellett volna adnia, de inkább még tovább foltozta azt. Megvan az új megjelenési dátum.

November 15-én kedvenc dinoszauruszaink megelevenednek a képernyőkön, menekülünk a T-Rexek és Velociraptorok elől, közben persze számos QTE-elemben kell próbára tennünk a reflexeinket. Nem akciójáték lesz a Jurassic Park: The Game, annál jóval több, egy interaktív film.

A platformlista is észbontó, a Telltale tényleg minden játékost meg fog ragadni: a megjelenés napján Mac-en, PC-n és PlayStation Networkön is elérhető lesz a cím, Xbox 360-on pedig nem letölhető, hanem lemezes formában. Ki érti ezt?

Minden Chapter már az első napon végigjátszható lesz, nem kell heteket várnunk az újabb részre, kivétel ez alól a iPades kiadás, ahol epizodikus formában tehetjük rá a mancsunkat a játékra. Új szereplőkkel, de a már ismerős szigeten ismét csődöt mond a biztonsági rendszer, és persze a trópusi eső is megérkezik.

12.
12.
adriano28
#6: háát, van egy fasza jp játék: jurassic park operation genesis nagyon faxa game, még néha mindig játszok vele, mert fasza
11.
11.
apszika
Nem tudom játszott-e valaki anno a Trespasser nevezetű, Jurassic parkos játékal, az nekem egy meghatározó élmény volt....akkor mikor kijött. Pont ezért ennek is adok egy esélyt majd:)
10.
10.
Nem jön be ez az interaktív film baromság, jobb lenne saját magam futkosni a dínók között, de hát ez van, azért lehet, hogy egy próbára jó lesz.
9.
9.
p3ti
#6: Ps2 jurassic az jóvolt , olyan volt mint a theme park world . Azzal sokáig elvoltam .
8.
8.
imre77
#2: A demokat elnézve a zokniát se viheti a HR-nek
7.
7.
Füles
Már csak a Jurassic Park név miatt is végigtolom, akármilyen is lesz, imádom a filmeket, a játékot meg majd meglátjuk :D
6.
6.
givi6
eddig se voltak túl jók a jp játékok,
ez miért lenne jobb ? ...
5.
5.
adamsfamily
Elég hulladéknak tűnt a legutóbbi előzetese alapján.Pedig már kezdtem reménykedni,hogy normális Jurassic Park játékot csinálnak.
4.
4.
adriano28
#2: nem, ez ien kattingatós fos
3.
3.
szempek555
Szerintem xbox 360-on azért adják ki lemezen mert tudják hogy sok embernek vagy nincs hozzá vinyója vagy csak a 4 gb-os slim változat van meg ezzel ellentétben a ps3 mindegyik tipusánál ráférne mert ha jól emlékzek akkor 20gb-os modell volt a legkisebb, meg még azért mert a dual layers lemezek olcsabbak mint a blu ray amit ugyse használna ki ez a játék.
2.
2.
JacoB
ez olyan játék lesz mint a Heavy Rain ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...