Új Theme Park készül iPhone-ra

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Aki emlékszik még Peter Molyneux és a Bullfrog vidámparkos játékára, bizonyára örömmel fogadja hírt, hogy a cím még idén visszatér, igaz, kizárólag az iOS-eszközökre. A játék nem átirat lesz, kapunk benne újdonságot bőven, ráadásul ingyen hozzáférhetünk, csak mikrotranzakciók útján kell tejelnünk.

A Theme Park 1994-ben jelent meg, a Bullfrog játékának koncepciója végtelenül egyszerű volt: kapunk egy üres telket és néhány száz dollárt, építsünk ebből működőképes és nyereséges vidámparkot! A játékok felhúzása és karbantartása csak a feladataink egy részét tették ki, gondoskodnunk kellett a kajáldákról és az ajándékboltokról is. Bár a menedzserprogramok meglehetősen elcsépeltté váltak azóta, a Theme Parknak egyedi hangulata volt, amit természetesen humoros stílusának is köszönhetett.

Az új játék az iOS-eszközökre (tehát iPhone-ra, iPadre és iPodra) készül, s míg a legutóbb DS-es Theme Park egyszerű átirat volt, addig a most bemutatott program tele lesz újdonsággal: nemcsak a grafika látványosabb, de kapunk egy csomó érintőkijelzős minijátékot, míg a játékok és hullámvasutak olyan EA-címek alapján készültek, mint a Dead Space vagy a Mass Effect. A mentéseinket Origin szerverein tárolhatjuk, ingyenesen, ahogy maga az alkalmazás sem kerül pénzbe, egyedül a különféle extrákért - például ha bizonyos cuccokhoz hamarabb hozzá szeretnénk férni - kell kisebb összegeket kicsengetnünk, de ugye ezt sem muszáj. A Theme Park év végén jelenik meg.

3.
3.
Gubi
"erősen sózz és fogyni fog az üccsi is, de ha túl sós akkor nem fog fogyni...meg ilyenek"

Lol erre nem is gondoltam :D Ideje kipróbálni :P Pont most raktam fel a RollerCoaster Tycoon 1-et, lehet ezt is felrakom :)
2.
2.
shatterhand
Itt hever a polcomon a ps1es gyári verza, jó vastag füzettel.
Talán 6éve nyomtam utoljára, de nagyon jó.

(erősen sózz és fogyni fog az üccsi is, de ha túl sós akkor nem fog fogyni...meg ilyenek)
1.
1.
giga321
Én még játszottam vele sőt meg is van , lehet felrakom .:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...