iPhone Sorozat

iPhone sorozatunkban az Apple érintőképernyős okostelefonjára megjelent legjobb játékokat vesszük nagyító alá. Vigyázz AppStore, mert támad a Gamekapocs!
Típus: Rovat

HWSW: Visszafogja az öreg iPhone-okat az Apple

Az elhasználódó akkumulátorok miatti leállások kiküszöbölése miatt korlátozza a processzorteljesítményt az Apple több iPhone-modellben - írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Olcsó iPad és piros iPhone az Apple-től

Csendben frissítette termékpalettáját a cupertinói vállalat, forradalmi újítás nincs, de csalódásra így sincs ok - írja nagytestvérünk, a HWSW. Egy olcsó iPad és egy piros iPhone 7-es főszerepel a bejelentésben.

HWSW: Izzadtságszagú lett az iPhone 7

Nagyjából a korábbi elvárásoknak megfelelő újításokat hoztak a legújabb Apple-okostelefonok. Áttörésnek vagy innovációnak nyoma sincs, a fejlesztések már szinte egytől egyig ismerősök lehetnek - írja a HWSW.

HWSW: Bemutatkozott az iPhone SE

Új iPhone- és iPad-modellel bonyolítja tovább az átláthatatlanná bővült termékkínálatát az Apple. A cég már a kis piaci résekre vadászik, mind az iPhone SE, mind az új iPad Pro modell rétegtermék lehet - írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Búcsúzik a fülhallgató-jacktől az iPhone 7?

Jó eséllyel idén eltűnik a jól ismert 3,5 milliméteres jack-aljzat az Apple telefonjairól. A csatlakozó száműzésével a cég hardveresen is magához láncolná felhasználóit, akik már most lázonganak a döntés ellen - írja a HWSW.

HWSW: iPhone 6s teszt

Továbbra sem sikerült leküzdenie több, formatervből adódó problémát, míg más területeket - például az ujjlenyomat-olvasót - gyakorlatilag tökéletesre csiszolta új csúcstelefonján az Apple - írja a HWSW.

Filmes híreket mondunk

Nem arról van szó, hogy új rovatot indítanánk vagy ilyesmi, de megint összejött néhány érdekesebb filmes hír, ezért úgy gondoltuk, érdemes lenne őket megosztani veletek egy összeállításban.

HWSW: Új iPhone-ok és óriástablet az Apple-től

A merészebb találgatások bizonyultak helyesnek az Apple idei szeptemberi termékbejelentése kapcsán: a vállalat a megszokott iPhone-ok mellett a régóta pletykált, méretes iPad Prót is leleplezte - írja a HWSW.

Itt az új Steve Jobs-film előzetese

A Universal Pictures kiadta az első trailert a Steve Jobs életét feldolgozó mozifilmjéről, melynek főszereplője Michael Fassbender lesz. Ez lesz a második adaptáció, amely az elhunyt Apple-vezérre koncentrál.

Kísérletezik a DICE: iOS-en fut a Battlefield 4

Nem, arról azért nincs szó, hogy a DICE és az EA kiadná a Battlefield 4-et iPhone-ra és iPadre, de azt mondják a srácok, hogy techdemóként a játék "bizonyos részeit" már tudják futtatni a Metal API-t támogató mobileszközökön.