Lassan révbe ér az Astronaut MMO

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 25.
  • Hír
Link másolása
Két éve adtunk hírt utoljára a NASA által fejlesztett online játékról, az Astronaut: Moon, Mars, and Beyondról, mely nem tévesztendő össze a tavaly megjelent Moonbase Alphával. 2035-ben járunk, ahol az emberiség igyekszik megvetni a lábát naprendszerünk más bolygóin is.

A NASA csak pénzt és az ötleteket, valamint a tudományos hátteret adta a Project Whitecardnak, a Wisdoom Tools és a Virtual Tools programok készítőjének. Az első bejelentés ugyan már 2009-ben megtörtént, azóta hosszú évek teltek el, az űrhivatal viszont azóta sem tétlenkedett, hiszen már egy kóstolót is kaphattunk már a törekvéseikról a Moonbase Alphában - az ingyenes steames MMO-ban.

Az Astronaut: Moon, Mars, and Beyond viszont sokkal másabb és nagyívűbb, elsősorban 5-24 éves játékosokat szeretné megragadni. Propaganda cucc, de fálylat rá. 2035-ben járunk, amikor már az emberek megvetették a lábukat a Holdon, a Marson - a játék célja a szórakoztatás és a tanulás. A NASA minden dokumentumot, adatot a fejlesztők rendelkezésére bocsájtott, így a realizmus teljesen hihető. Feladatunk a kolóniák kiépítése, karbantartása és egyéb csipp-csupp ügyek, ahol a játékosok összedolgoznak majd egymással.

A bétateszt 2012 decemberében veszi kezdetét, ami nem holnap lesz. Az Astronaut: Moon, Mars, and Beyondot az Unreal Engine 3.0 mozgatja, PC-re, iPadra biztos érkezik, de esélyesnek néznek ki a konzolos verziók is.

6.
6.
Darox
Heh, már a bejelentés óta kíváncsian várom, mindig foglalkoztatott a földön kívül. A Moonbase Alpha szórakoztató volt, főleg barátokkal csak rövid... (egy pálya)
5.
5.
#4: Tök mindegy, ezzel a technológiai szinttel a Marson felfedezendő Proteán bázis és az ott rejlő technológia és tudás is végtelen messze van. A Plutó mögött keringő alfa reléről nem is beszélve :D

Másfelől a becélzott 5-24 éves közönséget tekintve sokkal inkább realizálódik bennem, hogy népbutító hülyeséget kapunk rózsaszín amerikai hazafias szirupba csomagolva ... (De ne legyen igazam !)
4.
4.
JcGross
#1: Szerintem a NASA csak rájött hogyha folytatja a gyökér űrrakétákra szórni azt a kibaszott sok pénzt, a világéletben nem jutunk a holdon túlra.

Amúgy kíváncsian várom, semmi bajom egy kis tanulós ingyenes MMO-val, sőt, örülök is neki, hogy nem valami népbutító hülyeséget kapunk megint.
3.
3.
adriano28
még anno játszottam ezzel a moonbase alphaval, még a startlap játékoknál találtam :P:D, nem volt rossz játék nekem tetszett. de nem tudtam elképzelni hogy akár hónapokat tudnék rá fordítani
2.
2.
BloodyDeath
Nem hangzik rosszul, de jobban eltudnám képzelni mondjuk hack and shlas-ként, és lézeres kukoricacsutákkal kellene harcolni a gonosz mutáns földönkívüli gumikacsák ellen. Az űrben meg kecske meghajtású turbo lovasszekérrel kellene száguldozni természetesen tolatva, és nehezítés képpen tolatóradar nélkül.
1.
1.
Ezmiez ? "Sims: Nasa asked me: where do you want to go tomorrow?" :D

Ha a Nasanak ennyi pénze van ilyet csináltatni, akkor inkább ne égessék magukat, hogy csak orosz rakétákkal küldik mostantól az amerikai űrhajósokat a világűrbe. Vagy inkább pénzeljék a Biowaret és csináltassanak vele még sok ME-t ! :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...