Nem jelenik meg idén a Kinect Star Wars

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 25.
  • Csúszás
Link másolása
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem fog megjelenni idén a Kinect Star Wars, a LucasArts mára hivatalosan is megerősítette a spéci Xbox 360 csomagot is érintő késést. Bár a csúszás konkrét okát nem árulta el, az eddigi beszámolók és látnivalók alapján tényleg van mit csiszolni a programon.

A Kinect Star Warsot még a tavalyi E3 alatt mutatták be, ez volt az egyik első cím, ami igazán beindította a mozgásérzékelős kamera iránt érdeklődők fantáziáját. A játék alapvetően a kronológiai értelemben vett második rész, vagyis az Attack of the Clones idején játszódik, de feldolgozza a többi Star Wars, s így az eredeti trilógia egyes jeleneteit is.

A játékosok magától Yodától kapják az utasításokat, ők maguk pedig a fénykard mellett az Erőt is használhatják a sötét oldal legyőzésére. Bár az eddigi látnivalók alapján hangulatosnak tűnt a játék, abban kiegyezhetünk, hogy a játékmenet bőven hagyott kívánnivalót maga után, aminek köze lehet a most megerősített csúszáshoz is.

A Kinect Star Wars az eredeti tervek szerint karácsonykor került volna boltokba, azonban a LucasArts szerint idén már nem lesz megjelenés, mert "szeretnék biztosítani, hogy a címben rejlő összes potenciál ki legyen használva". A késés az új Xbox 360 csomagot is érinti: ebben egy 320 gigás vinyóval szerelt, R2-D2 mintázatú Xbox 360, egy fehér Kinect és C-3PO-ra emlékeztető, aranyozott kontroller kapott volna helyet a játék mellett.

Az új megjelenési dátummal kapcsolatban későbbre ígért tájékoztatást a kiadó.

8.
8.
randall13
A kinect csak szar grafikájú játékok alatt hajlandó dolgozni?
7.
7.
Quent1n
Ezt így ebben a formában szerintem a neve adná csak el kb. A játékmenet gyerekeknek mókás lehet de 12-13 év fölött szerintem ökörködésen túl másra nem nagyon jó. Remélem még dolgoznak rajta sokat, bár én pl. hirtelen nem tudom mit lehetne az eddig látottakból még kihozni. Azért hajrá! :)
6.
6.
Dercsi
Büdös rókabőr szaga van...
5.
5.
givi6
rossz előérzetem van a játékkal kapcsolatban, ajaj
4.
4.
strike19
Az lenne a szívás ha azt mondanák hogy a következő generációs xbox-ra adják ki.Nem várok sokat ettől a játéktól szerintem oda fog jutni mint az Indiana Jones Wii videó játék .Azt is mindenki várta utána nem lett akkora sikere.
3.
3.
Mortis
A vegen talan vallalhato lesz a jatek-menet is.
2.
2.
adriano28
most össze omlott benne 2 világ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...