TGS 2011: NeverDead látnivalók érkeztek

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
Szeptember közepén rendezik meg a Tokyo Game Showt, a Konami él a hazai pálya előnyével és már jó előre kidobta a netre a NeverDead trailerét és pár képkockát a játékból. Főhősünk részben halhatatlan, így kihasználja testi adottságait és úgy száll szembe a sötétség talpnyalóival.

Alig ért véget a kölni expó, máris itt a nyakunkon a következő ünnepély, bár ehhez már a tengeren túlra kéne átúsznunk. Szerencsére nem kell ilyen drasztikus eszközökhöz nyúlnunk ahhoz, hogy egy vérbeli horrorjáték új infóira lecsapjunk. A NeverDead első ránézésre alig különbözik mondjuk a Shadows of Damnedtől, bár itt nem olyan nyikhaj főhősünk van, hiszen ez esetben a kolléga gyakorlatilag elpusztíthatatlan. Példának okáért bármikor megválik végtagjaitől és azzal püföli az ellent, ha kedve tartja.

Figyelem! Screenshot premier!

Köszönjük, Nathan!

11.
11.
BloodyDeath
#10: Jogos jogos ezt én sem értetem miért a Hunter of the demon kellet megszolni. No mindegy. Van ez igy néha.
10.
10.
keiji maeda
nagyon béna szerintem amikor nincs se keze se lába és ott brékel a testével a földön , és Garcia Fucking Hotsper egyálltalán nem nyikhaj , cöh pont nem azt a karaktert kéne fikázni , van több 100 kukába való karakter meg játék , ne az elmúlt pár hónap egyik legjob játékát vegyük már elö
9.
9.
BloodyDeath
#8: "Japán és kínai elementek fingani japának sikerült kínai elterült ajaj sírjatok síromra írjatok itt nyugszik kínai ki nem tudot fingani."
Nem kötöszködni akarok, de így teljes, meg ezt nem Peter Griffin találta ki, mert ő még nem is létezet, mikor a nagyapám már ezt, és ehez hasonló jellegű versikéket tanított nekem. Majd az ovónőket meg a tanárokat ezekkel kápráztatam el. :) : D
8.
8.
zsizsi
7: "japán meg kínai elindultak fingani"
by: Peter Griffin
xD
7.
7.
Mortis
#6: OOO, azert irtam, mert majdnem megfejeltem az asztalt, mivel le-kinaizta ezt, amellett hogy egybol latszodik, hogy Konami s a videoban elhangzo szovegek es irasok is elegge *japanosak*. Felreertettel. :)
6.
6.
Neo1989
#5: Szerintem ez japán de nem azé hogy beléd kössek a Kínaiak csórok nem foglalkoznak a játék fejlesztéssel . Jó ha enni tudnak .
5.
5.
Mortis
Kinaiak. Joovan...

Ebbol nagyobb allatsag is kisulhet, mint a SoD-bol. Ez meg azert hatalmas fegyverteny. :D
4.
4.
BloodyDeath
Háhá nagyon várom ezt a gamát. Ugy érzem, hogy büntetni fog rendesen. Remélem nem fogok tévedni.
De hogy Garcia Hotsper egy nyikhaj legyen??? Nek tudom, hogy hogyan gondolta ezt a kedves szerkesztő elvtársúr, de ez kb. olyan mintha valaki azt mondaná Kratosra, hogy együgyü kis ovodás csecsszopó. Ami hallatlan, és szinte azonnali hatállyal elfogadhatatlanná teszi ezen kijelentést.
3.
3.
Oliv3r
szerintem állat lesz! ez a szaggatás meg az eddigi videókban nem volt jellemző...meg amúgy is jó soká lesz a megjelenés, szóval csak lesz idejük kijavítani. a kínaiakat meg inkább ne keverjük ide...
2.
2.
koffein
már most szaggat a gameplay a videóban. Megint túlvállalták magukat pöppet
1.
1.
adriano28
lol no cement, tudnak vmit ezek a kínaiak
2:45 :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...