NeverDead

Új hentelős akciójáték a Rebelliontól. Az anyag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni.
1332757800

Nem akartak rossz játékot a NeverDead készítői

A készítők szerint sosem lehet az a cél, hogy rossz játékot készítsenek, de sajnos ez az esetek többségében nem rajtuk múlik. A bérfejlesztés ilyen hátrányokkal jár: nincs elég pénz, vagy éppen túl szűkösek a határidők ahhoz, hogy jó termék születhessen a végén.
1328785239

NeverDead DLC érkezik a hónap végén

A Konami bejelentette, hogy a hónap végén kiegészítést kap a Rebellion őrült akciójátéka, a NeverDead. Az Expansion Pack Volume 1 névre keresztelt csomagban bővül az Asylum terület, illetve három új online Challenge-nek és új ruháknak örülhetünk.
1328310790

NeverDead teszt

Bryce Boltzmann nyugtalan figura: gyakorta elveszti a fejét. A szó legszorosabb értelmében véve: végtagjait úgy dobálja, mint mások a tojásokat a gaz politikusok autójára. A halhatatlanság átok, nem csak hősünk szempontjából, hanem a játékosok szemszögéből nézve is. A NeverDead nem marad fenn az idők végezetéig.
1328019235

NeverDead - itt a launch trailer

A Rebellion tényleg kitett magáért, legújabb akciójátéka ma rajtolt el az Egyesült Államokban, hozzánk pénteken érkezik Xbox 360-ra és PS3-ra. Főhősünk halhatatlan - ezt már mindnyájan tudjuk -, viszont bájos társalkodónőnk nem, őrá nem árt vigyáznunk. A megjelenés mellé új trailert kaptunk.
1327942800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a japánoké lesz, teljesen egyértelmű: a távol-keleti kiadók ránk zúdítják a legújabb címeiket, az első olyan játékokat, amik értékelhetők is. Kapunk NeverDeadet halhatatlan főhőssel, Soul Calibur V-t cicikkel és háromméteres pallosokkal, és akkor az új Final Fantasyről még nem is beszéltünk...
1326783646

Itt a NeverDead első tíz perce

Ha már a Rebellion japán segítséggel se képes visszarántani magát az élvonalba, akkor azt hiszem, igen nagy bajban lesz. A NeverDead viszont ígéretes alkotás, halhatatlan főhőssel, ami nem jelenti azt, hogy nem lesz a játékban kihívás. Lássuk, hogyan kezdődik a történet!
1326445231

Vadiúj képeken a NeverDead

A közelgő játékmegjelenések között turkálva találhatjuk a NeverDeadet is, mint a Rebellion legújabb akciójátékát. Főhősünk gyakorlatilag halhatatlan, s a tetejébe még a végtagjaival is tud dobálózni, szemrevaló partnernője kíséri végig őrült kalandját - mi más kell még? Egy adag új képlopat.
1322830800

Februárban jön a NeverDead

A Konami bejelentette, hogy február elején jelenik meg Európában a Rebellion Software legújabb akciójátéka, a NeverDead. Szűk két hónap ez még, bőven megéri várakozni, elvégre a kiadó egyik legígéretesebb készülőfélben lévő játékáról van szó - amihez mellesleg a Megadeth írt betétdalt.
1314288050

TGS 2011: NeverDead látnivalók érkeztek

Szeptember közepén rendezik meg a Tokyo Game Showt, a Konami él a hazai pálya előnyével és már jó előre kidobta a netre a NeverDead trailerét és pár képkockát a játékból. Főhősünk részben halhatatlan, így kihasználja testi adottságait és úgy száll szembe a sötétség talpnyalóival.
1312549200

Metal Gear Solid nélkül is jól ment a Konaminak

Bár a Pro Evolution Soccer és a Metal Gear Solid játékok eladásai visszaestek, a Konami a közösségi játékaiból pótolni tudta a kiesett bevételeit, s ezzel nyereséggel zárta az elmúlt negyedévet. A vállalat az üzleti év végére is jó teljesítményre számít, és ehhez látszólag meg is vannak a megfelelő címei.