Már hétmillió felhasználó tolja a The Sims Socialt

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Bejött az Electronic Arts húzása, miszerint a legnagyobb közösségi oldalon is felbukkantak mindenki kedvenc simjei. A sikert alátámasztják a komoly számadatok, alig két héttel a The Sims Social indulása után már hétmillió aktív felhasználó él virtuális életet a Facebook-platformon.

Ha pár éve megkérdezték volna tőlünk, hogy melyik lesz a játékipar olyan alternatívája, ahol milliárdokat lehet keresni, nem biztos, hogy a Facebookot hoztuk volna fel érvnek. Pedig a tények magukért beszélnek. A The Sims még dobozos formában is elképesztő sikernek örvend, legújabb vadhajtására, a The Sims Socialra is rákattantak a népek: 15 nappal az elindulása után már hétmillió aktív felhasználó játssza nap mint nap - egy hete még csak négymillióan voltak. 

53.310 teszt alapján a játék 4.4/5 ponton áll, tehát elmondható, hogy kritikai szempontból is maradt aranytojást tojó tyúknak a népszerű babaház-szimulátor. Ugyan egy nap csak limitált számú parancsot adhatunk ki simjeinknek, a közösségi élet bevonása teljesen sikerült, minden barátainkkal történő interakcióval ingame valuta ütheti a markunkat. Mindeki csinosíthatja a saját kis házát, javíthatjuk képességeinket és egyszerű küldetéseket teljesíthetünk.

A tendencia nem áll meg, biztosak vagyunk benne, hogy messze még a csúcs.

8.
8.
randall13
#7: Kinek mi a szar... Mondjuk tényleg szar :D
7.
7.
FherT
Elég gáz hogy a játékipar szarja a jobbnál jobb játékokat amik elég nívosak meg komoly minőséggel rendelkeznek addig ezek a olcsó 1szerüen szar játékokkal közel ugyanakkora sikerük van (ha nem nagyobb) és még bevételekben is ott vannak majnem ( ha nem előrébb).
Undorító ti se játszatok ezekkel a szarokkal.!!!!!!!!!
6.
6.
Gubi
#2: Hogy mennyire? Most már szó szerint a Facebookon fognak aludni, enni, inni, wc-re és zuhanyozni menni. :D
5.
5.
MoRT2195
1 hete se volt, hogy kipróbáltam és akkor 4,5 millió volt, most meg 7? Az igen. Én szeretem a sims-eket, de ez szerintem nagyon gagyi, főleg, hogy ha le megy az energiád nem tudsz semmit se csinálni szinte.
4.
4.
givi6
ez tök ugyan olyan mint a többi sims, csak 2d-s, de mé mindig csajos játéknak tartom, ez meg mindenen túlszárnyal, azzal akarnak megfűzni, hogy facebookon játszok a barátaimmal, meg másokkal,
egy dologra jó, felmegyek, és szétbaszok minden facebookosat (bocsika az erős szavakért)
3.
3.
thernielle
Nagyon durva egyébként, nem vagyok az a facebookon játszós pötyögős, de ezen rohadt jókat röhögök, egy darabig még biztosan le fog kötni :)
2.
2.
TEEBEEX360
Jesszusom. Megmondom őszintén engem sose foglalt le a Sims! El tudom képzelni aki eddig is Facebook lakó volt, az most mennyire lesz az!? :D
1.
1.
deviques
Nem csoda, mert jó játék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...