The Sims Social PC

A világ leghíresebb életszimulátora végre elérhető a Facebookon is. Tetszik egy lány? A picsába a bökdöséssel, Simsezzetek!
1366043400

Három Facebook-játékból húzza ki a dugót az EA

Az Electronic Arts már korábban is hangoztatta, hogy nem igazán úgy mennek a dolgok neki a közösségi platformokon, mint arra számított, ennek eredményeként pedig most három facebookos játékát is lelövi.
1347865200

A Zynga is beperelte az EA-t

Folytatódik a Zynga és az Electronic Arts csatározása, most éppen a Zynga perelte be az Electronic Artsot, amiért utóbbi "versenyellenes és törvénytelen üzleti gyakorlatot" folytat. Az óriáskiadó - ami nyáron a szerzői jog megsértését kérte számon a FarmVille alkotóján - elutasította a vádakat.
1344179728

Koppintásért perli az EA a Zyngát

Lovagnak tartja magát az Electronic Arts, miután beperelte a Zyngát másolásért. A kiadó szerint a The Ville több szempontból is a The Sims Socialt másolja, ezért szeretné bíróság elé citálni az ismert fejlesztőcéget, ráadásul úgy tartja, a Zynga nem először követ el ilyen bűncselekményt.
1328194800

Szépen szerepel a Star Wars: The Old Republic

Az Electronic Arts közzétette a harmadik negyedéves pénzügyi helyzetjelentését. A vállalat eredményei egyértelműen javultak, ebben közrejátszott a Star Wars: The Old Republic, a Battlefield- és a FIFA-sorozat is. A kiadó minden téren pozitív fejleményekről számolt be.
1319785200

Tízmillió Battlefield 3-at szállítottak le a boltoknak

Az Electronic Arts közzétette a második negyedéves pénzügyi helyzetjelentését, és bár a Battlefield 3 nem a szeptemberrel véget érő időszakban jelent meg, a bejelentésnek fontos szereplője volt a háborús shooter is: a játékból 10 millió példányt szállítottak le a boltok polcaira.
1315756800

Lenyomta a The Sims Social a FarmVille-t

Az Electronic Arts belenyúlt a tutiba, legújabb facebookos játéka, a The Sims Social a napi felhasználókat tekintve már lenyomta a kategória királyának mondott Zynga FarmVille-jét. Persze utóbbinak nincs félnivalója egyelőre, a CityVille még toronymagasan vezeti a toplistát.
1314338434

Már hétmillió felhasználó tolja a The Sims Socialt

Bejött az Electronic Arts húzása, miszerint a legnagyobb közösségi oldalon is felbukkantak mindenki kedvenc simjei. A sikert alátámasztják a komoly számadatok, alig két héttel a The Sims Social indulása után már hétmillió aktív felhasználó él virtuális életet a Facebook-platformon.
1314134179

The Sims Social teszt

Virtuális életünk új szintre léphet, a világ leghíresebb életszimulátora végre elérhető a Facebookon is. Tetszik egy lány? A picsába a bökdöséssel. Költözz mellé, rittyentsd ki a kéglidet, élj úgy, mint egy playboy, s ő maga fog átjönni, a csajok bírják a Simset. Meg a Twilightot. De akkor már inkább a Sims.