Húsz percen át mozog az XCOM

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
Közel három hónappal az idei E3 után befutott az új XCOM akkor zárt ajtók mögött levetített demójának felvétele. A több mint húszperces anyagot az egyik fejlesztő is kommentálja, folyamatosan részletezi a játék újdonságait. Van miről beszélni, elvégre az új résznek nincs sok köze a korábbi stratégiákhoz.

Aki esetleg amiatt aggódott volna, hogy az XCOM agyatlan FPS lesz, most megnyugodhat: már a mostani gameplay videó is arról tanúskodik, hogy bőven jut taktikai feladat nekünk osztályrészül. A szabadon választható küldetések előtt nekünk kell összeraknunk a csapatunkat, majd ha kiértünk a terepre, ott sem elegendő előrehaladni és lőni, előfordulhat például, hogy az idegeneket oldalról kell leszednünk, miután szóltunk az embereinknek, hogy tereljék el a figyelmüket.

Az XCOM jövő márciusban fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

16.
16.
Ahhoz képest, hogy mennyire hangulatos, de borzalmas játéknak tűnt az első videók alapján, most pont az ellenkezője jött le. Nincs az a fantasztikus hangulat, mint az első videók alapján, de maga a játék kezd egyre inkább tetszeni. Azt hiszem a ME egy kicsit rányomta a bélyegét a játékiparra. :D Kifejezetten dicséretes és örvendetes jelenség !
15.
15.
Optimus Prime
Ebbe is lesznek korabeli slágerek, mint háttérzene? Milyen engine-t használ? Nagyon szép és stílusos lett. Visszaadja a kort, melynek folytán mindjárt hangulatosabb, mint akármelyik sci-fi játék.
14.
14.
alex512
Borzasztóan hangulatos az egész játék, a grafikai dizájn remekül illik a játékhoz. Számomra most lett a legvárósabb FPS. Nagyon szerettem a Brothers in armst is, de ez túltesz rajta a speckó képességekkel az alapszitációval...stb
Egyébként számomra már ebben a videóban jobban átjött az idegeninvázós érzés, mint az egész Crysis 2-ben.
13.
13.
Cuppak
12.
12.
-T0ng-
Szerintem eszméletlen ez a 60-as évek Amerikája háttérnek, a kütyüktől meg az ufós témától kicsit X-akták, kicsit Fringe beütése van.

Anno mikor először mutatták be, hogy mi lesz az XCom-ból kicsit féltem, hogy mi lesz a taktikázással, de a videó alapján én meg vagyok győzve, hogy nem kapunk kevesebbet.

Már nagyon várós:D
11.
11.
Józsi_Doe
nem néz ki túl nagy dirranásnak.
10.
10.
Cooper911
#9: +1
Meg itt vannak speckó képességeid is.
Nem rossz, de nem lesz az év játéka.
9.
9.
Jery
Ha valamit utalok akkor az az, h az ellensegnek a fejefolot ott mutatja az eletjelcsikot. Taktikai szembontbol Brother in Armsos hangulata van csak aellienekel kell harcolni!
8.
8.
goblinfing
Ez hill valley a vissza jövőbe című filmből?
7.
7.
LnB
Nagyon hangulatos. Deus ex után ismét egy igényesnek tűnő játék.
6.
6.
KD
#5: hát valszeg azér játszik lassan h a kollegája végig mondhassa a mondandóját, másrészt meg nem feltétlenül kell úgy játszani h gyorsan végigrohansz a játékon. énis lasabban szoktam játszani. kiélvezem
5.
5.
Nyúl
Csak nekem tűnik úgy mintha belene lassulva a fickó aki játszik vele. XD
4.
4.
shatterhand
3.
3.
adamsfamily
Jónak tűnik.Végre egy olyan fps ami nem csak az agyatlan lövöldözésről szól.
2.
2.
givi6
mintha már valaki ki már kitette volna ezt a blogjára : I
nem is tudom ki az...
1.
1.
Jackie Estacado
Jól néz ki,a grafika teljesen illik a játékhoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...