Húsz percen át mozog az XCOM

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 26.
  • Videó
Közel három hónappal az idei E3 után befutott az új XCOM akkor zárt ajtók mögött levetített demójának felvétele. A több mint húszperces anyagot az egyik fejlesztő is kommentálja, folyamatosan részletezi a játék újdonságait. Van miről beszélni, elvégre az új résznek nincs sok köze a korábbi stratégiákhoz.

Aki esetleg amiatt aggódott volna, hogy az XCOM agyatlan FPS lesz, most megnyugodhat: már a mostani gameplay videó is arról tanúskodik, hogy bőven jut taktikai feladat nekünk osztályrészül. A szabadon választható küldetések előtt nekünk kell összeraknunk a csapatunkat, majd ha kiértünk a terepre, ott sem elegendő előrehaladni és lőni, előfordulhat például, hogy az idegeneket oldalról kell leszednünk, miután szóltunk az embereinknek, hogy tereljék el a figyelmüket.

Az XCOM jövő márciusban fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

16.
Ahhoz képest, hogy mennyire hangulatos, de borzalmas játéknak tűnt az első videók alapján, most pont az ellenkezője jött le. Nincs az a fantasztikus hangulat, mint az első videók alapján, de maga a játék kezd egyre inkább tetszeni. Azt hiszem a ME egy kicsit rányomta a bélyegét a játékiparra. :D Kifejezetten dicséretes és örvendetes jelenség !
15.
Optimus Prime
Ebbe is lesznek korabeli slágerek, mint háttérzene? Milyen engine-t használ? Nagyon szép és stílusos lett. Visszaadja a kort, melynek folytán mindjárt hangulatosabb, mint akármelyik sci-fi játék.
14.
alex512
Borzasztóan hangulatos az egész játék, a grafikai dizájn remekül illik a játékhoz. Számomra most lett a legvárósabb FPS. Nagyon szerettem a Brothers in armst is, de ez túltesz rajta a speckó képességekkel az alapszitációval...stb
Egyébként számomra már ebben a videóban jobban átjött az idegeninvázós érzés, mint az egész Crysis 2-ben.
13.
Cuppak
12.
-T0ng-
Szerintem eszméletlen ez a 60-as évek Amerikája háttérnek, a kütyüktől meg az ufós témától kicsit X-akták, kicsit Fringe beütése van.

Anno mikor először mutatták be, hogy mi lesz az XCom-ból kicsit féltem, hogy mi lesz a taktikázással, de a videó alapján én meg vagyok győzve, hogy nem kapunk kevesebbet.

Már nagyon várós:D
11.
Józsi_Doe
nem néz ki túl nagy dirranásnak.
10.
Cooper911
#9: +1
Meg itt vannak speckó képességeid is.
Nem rossz, de nem lesz az év játéka.
9.
Jery
Ha valamit utalok akkor az az, h az ellensegnek a fejefolot ott mutatja az eletjelcsikot. Taktikai szembontbol Brother in Armsos hangulata van csak aellienekel kell harcolni!
8.
goblinfing
Ez hill valley a vissza jövőbe című filmből?
7.
LnB
Nagyon hangulatos. Deus ex után ismét egy igényesnek tűnő játék.
6.
KD
#5: hát valszeg azér játszik lassan h a kollegája végig mondhassa a mondandóját, másrészt meg nem feltétlenül kell úgy játszani h gyorsan végigrohansz a játékon. énis lasabban szoktam játszani. kiélvezem
5.
Nyúl
Csak nekem tűnik úgy mintha belene lassulva a fickó aki játszik vele. XD
3.
adamsfamily
Jónak tűnik.Végre egy olyan fps ami nem csak az agyatlan lövöldözésről szól.
2.
givi6
mintha már valaki ki már kitette volna ezt a blogjára : I
nem is tudom ki az...
1.
Jackie Estacado
Jól néz ki,a grafika teljesen illik a játékhoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...