The Bureau: XCOM Declassified PC, PS3, X360

A klasszikus sorozat taktikai TPS-ként támad fel a BioShock 2-t jegyző 2K Marin jóvoltából.

Ingyen vihető a The Bureau: XCOM Declassified

A Humble Store legújabb akciója keretén belül ezúttal az XCOM külső nézetes taktikai mellékága, a The Bureau: XCOM Declassified vágható zsebre, természetesen most is teljesen ingyen. Siessetek, mert már csak egy napig.

Így nyírta ki a Take-Two a fejlesztőit

Egy névtelenségbe burkolózó egykori Irrational Games-fejlesztő kitálalt. Elárulta, hogyan szólt bele a kiadó a The Bureau: XCOM Declassified, a Mafia III és más címek munkálataiba, és vált elkerülhetetlenné a kudarc.

Hétfőn új XCOM-játékot jelentenek be

Kiderült, hogy mi lapul a 2K Games legújabb teaser oldala mögött, az Advent honlap valójában egy új XCOM-játékot takar. A visszaszámlálás holnap ér véget, de már pár képet kihámoztak a rajongók.

Bezár a Borderlands: The Pre-Sequel! fejlesztője

Váratlanul ért minket a hír, miszerint lehúzza a rolót a 2K Australia. A csapat a Borderlands: The Pre-Sequel! befejezése után nem kapott új projektet, a szerencsés dolgozók más 2K-stúdióknál kapnak állást.

2K Games-játékok az új Humble Bundle-ben

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, méghozzá egy nagyobb kiadó, a 2K Games játékaival: a BioShock-játékok, a The Bureau és a Spec Ops: The Line is beszerezhető egy potom pénzösszegért cserébe.

Gyakorlatilag bezárt a The Bureau-csapat

Úgy tűnik, két saját projekt után lehúzta a rolót a 2K Marin, és bár a 2K Games nem erősítette meg a híreket hivatalosan, azt maga is elismerte, hogy voltak leépítések a fejlesztőcsapatnál.

Blogajánló: GTA, Diablo III, Joker és az unalom

A nap már órák óta fent van, de mi még csak most botladozunk ki a bárból. Totálisan kikészültünk, járni alig bírunk, csak arra van erőnk, hogy egymást szidalmazzuk a régi sérelmek miatt.

The Bureau: XCOM Declassified teszt

A bétateszt alatt még ígéretesnek tűnő The Bureau a végleges változatban minden egyes órával maga alatt vágta a fát. Ennek nem kéne meglepőnek lennie, hiszen eleve kevés remény volt rá, hogy ez egy igazán jó játék lesz...

A Saints Row IV vezeti a brit toplistát

Vége van a nyárnak, örülünk is neki, mert ezzel együtt az uborkaszezont is búcsúztatjuk: izgalmasak lesznek a megjelenési listák és persze a játékeladási toplisták is. Mint ahogy ez is itt.

Launch traileren a The Bureau: XCOM Declassified

A héten kerül boltokba a The Bureau: XCOM Declassified, ennek apropóján befutott a játék launch trailere is. Most már tényleg mindent tudunk a címről, sőt rengeteget is láttunk belőle, de ezt még gyűrjük le!