Hawken - van történetünk is

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
Amikor felfedeztük ezt a játékot, rögtön rabjává váltunk. A Hawken egy ambiciózus projekt, amiben mechek lövöldözik egymást, és emellett még jól is néz ki. S nagyjából ennyi az, amit tudunk róla. Most azonban kiderül, hogy van története is... legalábbis valamiféle.

Habár alapvetően multiplayerre kihegyezett lövöldéről van szó, úgy néz ki, hogy azért valami háttérsztorit kanyarintottak az egész mögé. De miután a sztori rész lemegy, azért látunk valamit a lényegből is: mechek teszik taccsra egymást. A Hawken letölthető formában kerül a piacra, PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, megjelenési dátum egyelőre nincs.

10.
10.
Józsi_Doe
9.
9.
JaTommy
Üdv!

Ez most komoly? Ez az a baromi nagy story trailer? Na nem azért, a játék egész ígéretesnek tűnik számomra, és jól is néz ki, na meg a feelingjéről is árulkodik ez a pár "belső kamerás felvétel" :D, na de kérem, attól hogy beleteszünk egy jó kis map conceptekkel és akciójelenetekkel tarkított videóba egy pár sejtelmesen előúszó, majd ugyanúgy elúszó szöveget, attól még nem lesz egy trailer story trailer! Gondolom én, de javítsatok ki, ha tévedek! Ja, és ami nagyon fontos: Ne kezdjetek el fikázni, hogy márpedig ez egy jó játék lesz, mert én is így gondolom, bár ezen cikk kivételével még semmit nem tudok róla, de mint már említettem, számomra ígéretes darabnak tűnik, sőt, még magával a trailerrel sincs semmi bajom, egyedül a címe: szerintem ez nemigazán story trailer, de ellenvéleményt meghallgatok!
8.
8.
Razielhu
Nagyon tetszik a környezet! Nekem bejön ez reklámtáblákkal teli, nagyvárosos, posztapokaliptkikus harctér. És respect annak a 9 srácnak, akik ezt összerakták, valószínűleg én is kipróbálom majd
7.
7.
giga321
Utálom az ilyen játékokat. Sajnálom . De ez nem jön be.
6.
6.
Stranger666
#1: Mert, melyik gémnek nincs?
5.
5.
M.invisible
#4: Ezt a játékot 9 ember rakta össze, ráadásul letölthető, és nem dobozos cuccnak készült, ami az xbox live-ból kiindulva maximum 2GB-os mérettel renelkezhet majd maximum!
Szerintem ezeket figyelembe véve igencsak jól néz ki! Mivel multi lövölde, túl nagy változatosságot nem nyújthat. Biztos lehet majd fejleszteni a Mecha-kat, illetve azok fegyvereit-páncélzatát.
4.
4.
Necreon
A környezet és a gameplay is ellenszenves, a "ködösítő" effekten látszik hogy konzolra van kitalálva (mesterségesen csökkentett látóhatár = kisebb hardverigény), mindezek mellé egy jó sztori bár értékelendő, számomra kevés hogy pénzt adjak érte.
3.
3.
kebi90
Front Mission Evolved... én azt nézem ki belőle :D
Mindenesetre tetszik :)
2.
2.
PcSanyko
Egész jó a grafika,majd később kiderül milyen a játék élménye!
1.
1.
vergil14
Na végre egy új game aminek története is lesz !!!!! CSODAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...