Péntektől indulnak az Old Republic bétahétvégék

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 29.
  • Hír
Link másolása
Sokan úgy gondolják, a Star Wars: The Old Republic lehet a közeli jövőben az egyetlen, ami akár csak kicsit is meg tudja majd szorongatni a World of Warcraft sikerét. Sokan pusztán a fejlesztőben, a BioWare-ben bíznak, a cég azonban jó ideje csak húzza a rajongókat.

A megjelenési dátumot ugyanis többször is eltolták, s most ott tartunk, hogy hivatalosan semmilyen időpontot nem adott meg a BioWare. Jelenleg úgy tűnik, hogy az év végén indulhat el a végleges játék, amit alátámaszt az is, hogy a cég bejelentette: most péntektől indulnak a bétahétvégék.

 
A World of Warcrafttal ellentétben, ahol a zárt bétától kezdve a szerencsések gyakorlatilag éjjel-nappal tolhatták a játékot, a BioWare kicsit más utat választott: a bétatesztre regisztráltak között minden hétvégén sorsolnak, így az - egyelőre - csak hétvégéken játszható bétában rotálódnak majd a résztvevők.

Hamarosan tehát kiderülhet, vajon igazak voltak-e a fejlesztés alatt ki-kiszivárgó rosszhírek, melyek szerint a játék rengeteg pénzbe került, de igazából nincs túl jó állapotban, sőt, az egyik volt akalmazott beszámolója szerint a The Old Republic egyetlen pozitívuma a teljes szinkron, minden más területen lemarad a World of Warcrafttal szemben.

33.
33.
mdr88
#32: *bekérdezte (miért is nincs szerkesztés gomb?)
32.
32.
mdr88
#26: jó...bocs nem hozzád kellett volna kommentelni csak félreértettem a társalgást, mert épp valaki olyanra írtál aki bekérdte, hogy van-e benne single vagy valami
31.
31.
Füge
30: Sehogy. Zárt bétások egyáltalán nem is beszélhetnek a játékról. Meg ahogy dareal is említette elöttem, a zárt béta főleg az USában élőket érintette.
30.
30.
szcsaba1994
#29: Hogy kerültél be zárt bétára?
29.
29.
gaurone
Sráczok, én benne vagyok zárt bétában, brutális a játék, WoW-ot alázza gylázza kivégzi, iszonyú ötletes, tele az MMO világban ujdonsággal, iszonyú durva SW hangulat pörgös küldetések jó történet jó élmény! Mindenkinek ajánlom!
Várlak titeket hétvégén :)
28.
28.
balint23h
#26: Ok. Bocs igazad van. Nem olvastam figyelmesen, meg ilyenkor mindig eszembe jutnak a régi Jedi Knight.os élményeim:D
27.
27.
JoHnNiEE
hát jólenne bekerülni , még anno 2009.ben regisztráltam :/
26.
26.
Hab
#12: Azt írtam hogy nagyon régen nem volt értékelhető. Számomra az utolsó kiemelkedő a KOTOR 2 volt :)
#21: Tééényleg?? Na ne mondd!! :P
25.
25.
szcsaba1994
#9: Az lenne a jó, ha Solo-val is lehetne Solo-ban tolni :D
24.
24.
dareal
@InGen: a béta már jó ideje megy, a teszterek 0/24 tolhatják (persze vannak 1, max 2 napos pause-k, nagy patchek előtt).
a mostani beta weekendek tekinthetőek az open beta-nak, szinte boldog-boldogtalan bejuthat (most az első héten eu-ból kevés az esély, azt 1-2 héten belül terjesztik ki eu playerekre, az eu szerver még sehol).

sajnos a zárt béta eléggé us centrikus volt, a teszterek zöme us rezidens.
meglátásom szerint a megjelenés előtti 1-2 hét viszont full open beta lesz.
23.
23.
dareal
22.
22.
dareal
#21: mmo kifejezésekben a "solo" azt jelenti, hogy valamit egyedül csinálsz meg. a tor-ban a class questek meg így is megoldhatóak (sőt, van olyan class quest, ahova csak egyedül mehetsz)
21.
21.
mdr88
#9: ha a "szólóban" alatt azt érted, hogy singleplayer, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak ez egy MMOG = Massively Multiplayer Online Game ergo NINCS singleplayer csak online
20.
20.
Füge
19: Nekem nincs bajom a régebbi játékokkal. Jedi Academy-t legalább 5 évig toltam multiban, Outcastot is kijátszottam vagy 30x, Galaxiesel is játszottam rengeteget. Jelenleg meg Diablo 2-vel játszom ami meg szintén nem mai játék. :D
19.
19.
pjoco
#18: Nem baj akkor is többet érnek még ha 8 évesek is! :P Amúgy meg csinálhatnának már folytatást ezekhez is!
18.
18.
Füge
12: Nem azt mondta, h nem léteznek jó star wars játékok, hanem hogy mostanában ritka a jó SW játék. Ilyenkor tessék a Clone Wars játékokra gondolni, a Lego Star Wars sorozatra, FU2-re, Kinect Star Wars-ra (ez még szerencsére nem jött ki). A Jedi Knight sorozat legújabb része is megvan legalább 8 éves, és a Republic Commando is.
17.
17.
volkornka
Nagyon remélem, hogy jó lesz. A szinkron nagyon jó dolog, amiből az következik, hogy a fejlődés nem lesz annyira unalmas, de az end gameben már annyira nem fog számítani.
Ami azt illeti a guild wars 2-ről is azt lehet látni ,hogy a fejlődős része lesz jó a dinamikus események miatt. Nagy széthúzás lesz itt.
15.
15.
szcsaba1994
#13: Amíg a világ világ lesz, a lesz mindig 1 "sz" lesz :D Erre figyelni kéne
14.
14.
pjoco
#12: Ez így igaz! Jedi Knight többet ér akármelyik Force Unleashednél! Jah és a Republic Commando!
13.
13.
HerodPK
De ha tényleg jo lessz....remélem mert nagyon varom akkor mi lessz majd.......ezutan azt mondja a sok nub az ezutan kovetkezo gamekra hogy.......jajj ez szar nem olyan mint a ToR?
12.
12.
balint23h
#9: A Force Unleashed 1 épp nem jó példa. Igenis volt értékelhető Star Wars játék. A Jedi Knight sorozat például nagyon is jó volt, sokkal jobb mint a Force Unleashed.
11.
11.
TransW
#3: jaja egyetértek... előbb utóbb mindig kijön egy-egy ilyen "hír" valakitől akinek megéri lehúzni a konkurenciát...:) majd ha a bioware mondja ezt akkor lehet aggódni :D amúgy meg mindenki a wowhoz akarja hasonlítani pedig amit tudok róla az alapján ennek lesz a legkevesebb köze hozzá az összes mmo közül, ami a wow után kijött
10.
10.
Eberinu
#7: Ha szerinted ez egy nagy nulla, nem sok MMO-val lehetett még dolgod, én szinte csak azokkal játszom, és próbáltam már ingyenestől kezdve fizetősig elég sokfélét: Európától egészen Ázsiáig és ez a játék grafikailag nem kell,hogy üssön, hanem a sztori és a játékmenet viszi azt, ahogy anno a WoW...A WoW már nem hozza azt a tartalmat,mint amiről az elején szólt, ez itt a bibi. Kiváncsi lennék szerinted melyik MMO jobb ennél a tartalomnál >.>
8.
8.
pjoco
#7: Ez a nagy nulla kenterbe fogja verni a drágalátos WoW-ot! :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...