Egyelőre tagadják a Bayonetta folytatását

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 31.
  • Hír
Link másolása
Alkalmanként felröppen a pletyka a Bayonetta folytatásával kapcsolatban: a cím elég sikeres volt ahhoz, hogy elbírjon egy második részt, de úgy tűnik, hogy a Platinum Games egyelőre inkább mással van elfoglalva. Vagy mégsem? Hideki Kamiya mester szeret vicccelődni.

Ugyanis a Bayonetta fejlesztésének vezetője, Hideki Kamiya, tegnap a Twitteren azt találta közölni, hogy hamarosan egy magazinban leplezik le a Bayonetta 2-t. Erről azonban valószínűleg már tudnánk, így mindenki értetlenül állt a dolog előtt. Ekkor került el elő Atsushi Inaba, a Platinum Games producere, aki elmondta: Kamiya szereti húzni a rajongók agyát, és hasonló vicceket gyakran elsüt.

 
Magyarul a producer tagadja, hogy hamarosan lelepleznék a Bayonetta 2-t. A pletyka alá valószínűleg az adta a lovat, hogy a Sega a mai napon egy nagyobb sajtótájékoztatót tart, ahol azonban csak az előző hírünkben emlegetett két Yakuza-játékot fogják leleplezni. A Platinum Games jelenleg az Anarchy Reigns befejezésén dolgozik, melynek kiadója szintén a Sega, s valamikor jövő év elején startolhat el.

5.
5.
nekem is bejött. tény hogy elsőre fura, mondhatni extrém a cucc.
viszont pár óra játék után a sztori is kezd beindulni.
enyhén vallásos jellegű, de nekem így is bejött, sőt ami azt illeti talán pont az adta hogy annyira feelinges volt játszani vele.
a bossok nagyon karakteresek, a zene meg kb minden szinten epic.
én várom a folytatást.
4.
4.
Mortis
Elég megosztó program lett, annyi szent. Egy idő után én sem bírtam, de ha kicsit finomítanak, esetleg még inkább elviszik a delírium irányába, akkor szeretni fogom. Az első rész valahogy megakadt középtájon.
3.
3.
molten
Én is várom a folytatást!
2.
2.
keiji maeda
a női Dante :) "I'm A Bit... I Mean Witch."
1.
1.
FU€GO
Szerintem jó kis game!Örülnék a folytatásnak.....és még a kiscsajt is csípem benne! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...