Fatal Frame mellékág készül 3DS-re

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 2.
  • Bejelentés
A japán Famitsu magazin felfedte az első részleteket az új Fatal Frame-ről, mely a tervek szerint a Nintendo kézikonzoljára készül. Voltaképpen egy spin-off-fal van dolgunk, mely a Shinrei Shashin alcímre hallgat, ami angolul Spirit Foto-nak felel meg. Elkárhozott lelkek után kutatunk a 3DS kamerájával. Ügyes!

Júniusban már tudni véltük, hogy a PS2-es érában már nagy sikereket elért horrorjáték új fejezetet kap, bár akkor még arra gyanakodtunk, hogy PS3-ra készül el az alkotás. Ami persze nincs kizárva, de az új információk szerint előbb egy 3DS-re készülő mellégágat kapunk.

A Fatal Frame: Shinrei Shashin legtutibb speckója az lesz, hogy a 3DS kamerájával valós időben kutakodhatunk szellemek után és a játék tartalmaz majd egy AR notebookot is, amit persze használhatunk is a történet során. A történet egy lila napló körül forog, egy lányt alakítunk benne, aki megpróbálja megoldani a kiskönyv rejtélyét az AR notebook segítségével. Számos minijátékot oldhatunk meg az utóbbi eszköz segítségével, a Ghost Camerával pedig rábukkanhatunk a gaz lelkekre is. A cucc tartalmaz majd egy fotómódot is, mellyel bárki arcát elmoshatjuk és "szellemképessé" tehetjük. Ajánlott film a témában az Árnykép című mozi.

Megjelenési dátum még nincs.

8.
8.
Yagami Light
A Fatal Frame egy kiemelkedően jó túlélőhorror játék. Az akció része kimerül a szellemek fényképezésében, de ettől még nagyon félelmetes. Talán egyedül az Amnesia tudja vele felvenni a versenyt (szerintem).
7.
7.
p3ti
Számomra az egyik legfélelmetesebb horror játék .. Persze csakis a Resident Evil Remake után :)
4.
4.
Mortis
#2: Azt írta, hogy az egyik.

Az Amnesia-át én is jobban kedvelem, de ennek a sorozatnak az első részei is okoztak pár átvirrasztott éjszakát. :)
2.
2.
jokerke23
#1: Penumbra és Amnesia: TDD ;)
1.
1.
William Munny
Kár, hogy nincs 3ds-em. A Fatal Frame az egyik utolsó, valóban túlélő-horror sorozat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...