Fatal Frame

A műfaj kedvelőinek kiváló játékélményt nyújt a Fatal Frame első része, melyet egy trilógia kezdő epizódjaként tarthatunk számon.

Fatal Frame - visszatérhetnek a korábbi részek?

Makoto Shibata, a Fatal Frame-sorozat rendezője a JP Games-nek elárulta, nem gondolta, hogy ilyen felhajtás övezi majd a Maiden of Black Water visszatérését, így nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a korábbi részek is remastert kapjanak.

Fatal Frame mellékág készül 3DS-re

A japán Famitsu magazin felfedte az első részleteket az új Fatal Frame-ről, mely a tervek szerint a Nintendo kézikonzoljára készül. Voltaképpen egy spin-off-fal van dolgunk, mely a Shinrei Shashin alcímre hallgat, ami angolul Spirit Foto-nak felel meg. Elkárhozott lelkek után kutatunk a 3DS kamerájával. Ügyes!

Készülhet a PlayStation 3-as Fatal Frame?

A PlayStation 2-korszak egyik nagy klasszikusa, a Fatal Frame nem nagyon brillírozik mostanában. A rajongók türelmetlenek, és így minden kis fűszálba belekapaszkodnak, ami azt indikálhatja, hogy egy igazi folytatás készülhet a legendás horrorjáték-sorozatban.

Újabb 21 Xbox-játék játszható X360-n!

Nem oly régen frissültek az Xbox 360 visszafelé kompatibilitásának lehetőségei: Peter Moore újabb 21 játékot jelentett be, melyek futnak már a next-gen gépen.