Betekintés a Dark Souls prológusába

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Akik nem csupán a kihívások nélkül szerepjátékokban hisznek, azok számára jó hír, hogy a Dark Souls is képviselteti magát az őszi játékdömpingben. Sokan a Skyrim igazi ellenfelét látják benne, teljes joggal, holott a két stílus nem ugyanaz. Most két, egybefüggő sztori-trailerrel gazdagodunk.

A jelenlegi két renderelt filmecske a játék előzményeit taglalja, ha úgy tetszik, bevezetőjét a sötét misztikumba, a fény és a sötétség örök párharcába. Nem lesz könnyű menet a Dark Souls, a játék nem kér elnézést, igen durva kihívással szembesülünk vele. A fejlődésért meg kell harcolni, de nem válik mégsem öncélúvá - rendkívül tartalmas játékvilágot alkottak meg a From Software munkatársai.

Az októberi megjelenés már nincs is olyan soká, készüljön minden olyan kalandor, aki még hisz a régi RPG-k szellemiségében!

9.
9.
mocs4k
Most nem azért,de a cikk író csak annyit mondott, hogy "Sokan a Skyrim igazi ellenfelét látják benne, teljes joggal, holott a két stílus nem ugyanaz." Ez teljesen fair.
Szerintem ez sokkal jobb egyébként, mint a Skyrim, amről a végén kiderül hogy még a neve is csak random. Ettől függetlenül elhiszem, hogy valaki a TES-ért rajong, de nem írok TES-es hírek alá alázó kommenteket. Pedig csinálhatnék véletlen beszólás generátort, illene a játékhoz.

3#: Mitől lenne kevesebb, csak mert nincs PC-re? Attól még, ha te nem tudsz valamivel játszani az nem szar. Amikor annak idelyén én is csak pc-s voltam, és néztem a Castlevania Lords of Shadow-t, nem azt mondtam, hogy milyen vacak, hanem hogy jó a konzolosoknak.

Amúgy meg spec. ebbe több egyedi ötlet van, mint a TES-ben szeritem, és nem agyatlan nyomogatósnak készül. Multiplayert már nagyon kipróbálnám :D
8.
8.
Ricskoo
1is jó volt várom nagyon!! remélem ez is jó nehéz lesz :D
7.
7.
Oliv3r
ez az összehasonlítás kb akkora gyökérség mint a cod vs bf téma...
komolyan legalább a műfajokkal tisztában lennétek...h'n's?
hát apám a DS-ben (akármelyik rész) sokkal taktikusabb és nehezebb kardozni mint akármelyik TES-ben.
meg amelyik játéknak jó harcrendszere van az már nem lehet rpg, csak h'n's?
vicc...mégis ebben a szar H'n's-ben sérül a fegyver nem a Skyrim-ben.
6.
6.
Ryo san
Én egy k*rva nagy Demon's Souls fan vagyok,mégis azt mondom hogy a fenébe lehet ezt a két játékot összehasonlítani??? Ennyi erővel a Gran Turismo,és a Ridge Racer is egy kategória "mer ótós játék" .
5.
5.
Mortis
#3: Igen, igen, nekem is rögtön szemet szúrt. Már közel sem vagyok annyira biztos benne, hogy a Skyrim méltó folytatás lesz, de egy ilyen játékot, már csak a műfaja miatt sem kellene hozzá hasonlítani.

Lehet, hogy velem van a baj, de ezek a trailerek semmit nem indítottak meg bennem.
4.
4.
balint23h
#3: Nem hiszem, hogy ellenfél lesz. Úgy érzem a gamekapcson egy-két cikk írónak most nem tetszettek a Skyrimról jött legújabb hírek, ami valamelyest érthető is, ezért írnak ilyeneket de azért nem lesz ez ellenfél...
3.
3.
Minden tiszteletem a játék készítői és konzolok tekintetében, de azért az nagyon erős túlzásnak tartom (vagy borzasztó nagy szégyen a Bethesda számára :), ha egy konzol only, a fejlesztők által is "csak" "action RPG"-nek titulált (értsd: hack'n'slash RPG elemekkel) ellenfele lenne a Skyrim-nek :)))
2.
2.
karneol81
Milyen jó lenne egy Demon's Souls-Dark Souls dupla lemezes kiadás Boxra.
1.
1.
balint23h
Hát nem tudom ez a két videó összefoglalva: blablabla, blablabla....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...