Kooperatív módot kap a Space Marine

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 4.
  • Letöltés
Link másolása
Még meg sem jelent a Warhammer 40.000: Space Marine, a készítők máris DLC-t jelentettek be hozzá, de az Exterminatus legalább ingyenes lesz, és kooperatív móddal fogja bővíteni a játékot. A co-op a cím egyik legnagyobb erőssége lehet, teljesítményünk befolyásolja majd a multis rangunkat is.

A Warhammer 40.000: Space Marine egészen pontosan jövő hét pénteken fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, de a játékot fejlesztő Relic Entertainment már most bejelentette az első letölthető kiegészítőt, amely a tervek szerint október elején landol majd az online piactereken.

Az Exterminatus ingyenesen beszerezhető majd, ráadásul négyfős kooperatív móddal bővíti a játékot, tehát tartalmatlannak semmi esetre sem nevezhető. Kezdetben két pálya - Assault on Hab Center Andreas és Escape from Kalkys Facility - lesz elérhető, mindegyik több különböző arénával rendelkezik, ezekben kell rendet tennünk az űrgárdistákkal az orkok és a Káosz erői ellen. A játék során pontokat kell gyűjtenünk, ezeket egy globális ranglistán összesíti a rendszer: a lehető legtöbb pontszámért a játékosoknak a szorzókra és a dinamikusan változó feladatok teljesítésére kell ráúszniuk.

Érdekesség, hogy a kooperatív rész szerves kapcsolatban áll majd a kompetitív multival: mindhárom kaszt - Tactical Marine, Devastator és Assault - elérhető lesz itt is, továbbá a többjátékos részben feloldott perköket a co-opban is bevethetjük. A kooperatív módban elérhető teljesítményünk befolyásolja a multis rangunkat, ami azt is jelenti, hogy itt is feloldhatunk majd fegyvereket és különböző képességeket.

18.
18.
shatterhand
#17: :) Igazad van, én néztem félre a gameshop oldalon.
De a steames 13ezer, meg az 576 (na, ott pláne nem szokott ólcso lenni) megzavart még.

bocs
17.
17.
Darox
#16: Lehet rossz a felfogásom, ha igen akkor elnézést. Ha a boltban(/boltokban) amit mondtál 11k a játék, és ingyen a szállítás, akkor nem olcsóbb ha a GameShop-ból veszem meg ahol 7900, és 990 a szállítás?
16.
16.
shatterhand
#5: Nem azért ,de van 2-3 közismert játékbolt. Egymással versenyeznek árban. Ebből kettő ingyen kiviszi előrendelve.
A pc-s verza w40k space marine konkrétan 11ezer.

nem reklámozom, de ha kell megadom a boltok nevét.
15.
15.
shatterhand
#14: Én meg olyan helyről szoktam rendelni ahol nem vagyok hátrányba mint vidéki. Előrendelésnél ingyen kihozzák premier napra.

Ezt leszámítva jó árak vannak ott, csak ez a plusz ezres sok.
14.
14.
Cyberpunk
http://www.gameshop.hu/pc/warhammer-40k-space-marine/5829

tölük megtudjátok rendelni a gamát. olcsó és jó és még az alkalmazottjuk sem vagyok:P Találkozunk majd a csatatéren:) FOR THE EMPEROR
13.
13.
LiMiT
Várós, a demo megfogott!! Így meg hogy coopot kap..áh!! Lesz mivel múlatni az időt.
12.
12.
TryGun
Hát én remélem hogy a 4-főset nem is de laglább 2 fős co-op-ot PC-re is csinálnak mer nagyon klafa lenne tesómmal nyomni és ahogy mindenki én is nagyon várom :D
11.
11.
givi6
ez lehet meglesz,
jól hangzik, hogy 2 hettő emberke széthentel egy egész sereget
10.
10.
Darox
#9: Akkor szerintem 9.-n adom a rendelést ha minden jól megy, már egy éve várok erre a játékra.
9.
9.
343i
#8: Miután telefonon egyeztetnek veled, BP-re még aznap, vidékre 2 nap (bár látom van express is, de az drágább, viszont gyorsabb).
8.
8.
Darox
#7: Köszönöm a segítséget. Ha megrendelem tőlük házhoz szállítással kb. mennyi idő alatt hozhatják ki?
6.
6.
Mortician
#5: Hívd fel őket, hátha tudnak mondani valamit.
5.
5.
Darox
Istenem megölüm az 576 árubeszerjőjét! Nem hiszem el, magyarországon nem árulják PC-re a játékot se CD Galaxisban (ott még a konzolos sincs fent) e 576-ban! Steamen meg nemfogom megvenni 13k-rt. Nemtudom mit teszek ha a megjelenés napján nem lesz ott az 576-ban egy dobozos példány a PC-sből...
4.
4.
Wackor
Nekem az ősszel szerencsém van, mert ilyenkor van a névnap, szülinap jönnek rokonok és megáldanak jó sok pénzzel ;D
3.
3.
Mortician
#2: Én utoljára januárban vettem meg a Dead Space 2-t, azóta semmit. Szeptemberben jön a Gears of War 3, októberben a BF3, aztán novemberben a Skyrim. Lenne még jó néhány cím, amit szívesen megvennék, de most ezek a legfontosabbak, és nem biztos, hogy össze fognak jönni. Annyi szerencsém van még, hogy bátyám meg fogja venni az új Ace Combat-ot, mert az neki is must have. :)
2.
2.
Necreon
#1: Na igen... én most pótoltam be a Crysis 2-őt, vettem egy Deus Ex-et (Augmented Edition), jön még a BF3 is, és ha nagyon szerencsénk van akkor egy Diablo III is még talán idén, amiből nem akarom kihagyni a CE-t (ennek árát olyan 25k-ra lehet saccolni az SC2 CE alapján). Mondjuk a nyáron összeszedett pénzzel bőven bírnám, de nem akarom elszórni, várhat még a dolog.
1.
1.
Mortician
A demó rohadtul tetszett és szándékomban áll megvenni, de ilyen megjelenések mellett fogalmam sincs, hogy mikor fog sor kerülni rá. Örülök, ha az ősz három, számomra legfontosabb címe összejön...

Hírhez hozzászólva, jó látni, hogy néha azért kapunk tartalmas DLC-ket ingyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...