Összeállt Freddie Wong és az Insomniac

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Az iszonyúan profi, videojátékos ihletésű youtube-os videóról elhíresült Freddie Wong abban a kiváltságos helyzetben részesült legutóbb, hogy együtt dolgozhatott a Resistance-sorozat atyjaival, az Insomniackal. Közös munkájuk gyümölcse bemutatja a jövő mozgásérzékelős technológiáját.

Freddie Wong ötletes videóit imádjuk és nem gond, hogy alacsony összegből készülnek, kellő ötlet és humor van bennük ahhoz, hogy milliók imádják világszerte. Úgy látszik, megéri kitartóan filmezni, hiszen előbb-utóbb olyan csapatok figyelnek fel rád, mint az Insomniac.

Wong félelmet nem ismerve harcol a kiméra katonák ellen - az ellenség animációját maga az Insomniac ütötte össze csak az alábbi videó kedvéért. Ha hihetünk a szóbeszédeknek, a stúdió srácai egy egész napot töltöttek el azzal, hogy Freddie újabb agymenése tökéletes formában kerüljön terítékre. Ha nem hiszed, tekintsd meg az alábbi "Így készült" filmecskét.

A jövő mozgásérzékelős technológiája tényleg átlépi a határokat, s bár erősen fantáziadús utópia, lehet benne valami, ha az Insomniac is melléállt. Az más kérdés, hogy ez egyfajta ingyen reklám a hamarosan megjelenő Resistance 3-uk számára is.

11.
11.
Nathan
#10: oké kösz és oda irod hogy milyen oldalról kösz :D :D :D
10.
10.
Deadpool
#7: Hú, most meg nem mondom neked, haverom rendelte elő, majd adom a pénzt neki, de majd megkérdezem tőle, és levélben elküldöm neked az árát, ok?
8.
8.
TrojaiPF
Imádom freddiew videóit és ez most különösen jóra sikeredett!
Jó lenne,ha ő és a csapata csinálna valami ütős egyestés akciófilmet!
7.
7.
Nathan
#4: menyi ért rendeltétek
6.
6.
Nathan
egyik elenálás részel sem játszotam de lehet hogy beszerzem az első részét 2500 Ft + kiszálitás :) :) :)
4.
4.
Deadpool
Nagyon egyet értek Mr. Lencse-vel. Ami pedig Mr. Warfaret illeti, a lényeg szerintem a béta szón van. Tehát nem a véglegest láttad, talán azért nem nyerte el a tetszésed. Persze a neved miatt nem nehéz kitalálni, hogy melyik játékot is favorizálod, ami meg szerintem gagyi. A lényeg, ez a játék, büntetni fog, nem csak a profitnál, hanem játékélményben is. Az én véleményem, tuti vétel, ja már haverommal elő is rendeltük :D
1.
1.
3lectrik
Érdekes,nagyon érdekes...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...