HL2: Aftermath infók + The Lost Coast kép

  • Írta: Daks
  • 2005. május 23.
  • Érdekesség
Az Eurogamer értesülései szerint mégis elképzelhető, hogy lesz bolti verziója a HL2: Aftermath-nak. A hír mellé érkezett egy kép a The Lost Coast addon-ból is!

Az Eurogamer értesülései szerint mégis elképzelhető, hogy lesz bolti verziója a HL2: Aftermath-nak. A hír mellé érkezett egy kép a The Lost Coast addon-ból is!

No, ne szaladjunk annyira előre! Szal, ugye miután a Valve szakított a Vivendi-vel, kétségessé vált, hogy lesz-e bolti verziója az új kiegészítőnek. Eddig úgy volt, hogy csak Steam-en keresztül lehet majd elérni, de Doug Lombardi, a Valve egyik fejese ma azt nyilatkozta, folyamatban vannak a tárgyalások az új kiadóval, így nagy valószínűséggel lesz majd megvásárolható, dobozos kiadása is a gámának. Ja igen, a legfontosabb, a megjelenés szeptember elejére várható! ;)

Másik HL2 hírünk, miszerint érkezett egy friss screenshot a The Lost Coast című (ATI tech level) addonból, mely kreatívan a "Fisherman" nevet viseli - szerény személyem inkább a "Sándor vagyok..." címet adta volna neki :).

4.
fojesz
EMi úgy uncsizz h legyen új géped: a minimum igény 3,2Ghz és egy giga ram!!! ÉS a vgaról szót sem ejtettem...
3.
Myko Alto
Nekem mindegy, csak jöjjön már, mert uncsizok! :D
2.
Daks
nemtudom miert irtam local-t pedig a cimben meg emlekeztem a nevere:). amugy szvsz rafoghatjuk, hogy addon, mivel hozza "add"-olja a jatekhoz :P
1.
lewton6
jujujuj... az nem Local Coast, hanem Lost Coast! és nem add-on, csak egy pálya. ezeken kívül minden klappol... :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...