Új Clevers játék

  • Írta: Daks
  • 2005. május 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Új, egyelőre még bejelentetlen és névtelen Clevers játék van készülőben! A stuffról tegnap már vadi új screenshotok is megjelentek!

Új, egyelőre még bejelentetlen és névtelen Clevers játék van készülőben! A stuffról tegnap már vadi új screenshotok is megjelentek!

Botfa Zsolt, a Clevers PR Managere ma délelőtt értesített róla, hogy honlapjuk nemrégiben frissült, és felkerült egy csomó screenshot is a jelenleg fejlesztés alatt álló projectjükből. A játékról még nem sokat tudni, az oldalon is főképp a felhasznált technológiáról tudhatunk meg újakat, de azért mindenképpen érdemes felkeresni őket!

A Clevers hivatalos honlapján a Games\Current Project menüpont alatt további képek és infók találhatóak! Zsolt igérete szerint hamarosan újabb frissítés várható, úgyhogy nem árt visszatérő vendéggé avanszsálni magunkat! ;)

http://www.clevers.com/

4.
4.
fojesz
Most olvasok (már mióta) egy könyvet, amiben a nácik kisérleteznek mindenféle embereken, hogy aztán keméyn zombikat csináljanak belőlük. Vmi hasonló lehet ez is, és nem is csúnya. Persze horror is lesz benne az tuti.
3.
3.
Daks
ja. sztm valami horror cucc lesz a kepek alapjan. habar ha mondjuk a jahn ferenc korhazat modelleztek volna le, talan hatasosabb lett volna. ez igy nagyon tiszta, modern es karbantartott egy thriller-korhaznak! :)
2.
2.
Myko Alto
A képeket elnézegetve igencsak faja cucc lesz ez ám!
1.
1.
lewton6
remélem vmi ultra király fps lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...