Tényleg kap második analóg kart a 3DS

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 8.
  • Hardver
Link másolása
Augusztus végén már pletykaszinten élt a dolog, miszerint új kiegészítő perifériát vásárolhatunk a Nintendo 3DS-hez, melynek legfontosabb újítása az lesz, hogy egy második analóg kart is használhatunk a kézikonzolhoz. A hír igaz, ez már megerősítésre került és képünk is van az átalakított verzióról.

Korábban a Kotaku magazin szellőztette meg a Circle Padról szóló szóbeszédeket, mára ez szinte biztossá vált. A kiegészítő perifériát könnyedén rácsatlakoztathatjuk a 3DS-re, s ezzel egy második analóg kart is használhatunk majd a játékok során. Vélhetőleg a jövőben érkező játékok többsége ki fogja használni a plusz eszközt, vagy legalábbis jelentősen megkönnyíti majd az irányítást.

Árról és megjelenési dátumról még nincs információnk, annyi biztos, hogy a Nintendo hamarosan minden regionális leányvállalatához eljuttatja a hivatalos tényeket és azt, hogy pontosan mikor kerül a boltokba a Circle Pad. Nem meglepő döntés ez a Nindendo részéről, elvégre a múltban is számos hasonló kiegészítőt vezetett be a Wii-hez is.

9.
9.
jszili32
Szerintem ezt kár kiadniuk, bár ha nagy sikere lesz akkor engem megüt a buta :)
8.
8.
papailajos
#2: Telleg ronda,de a masodik analog kar nelkul is ronda csak igy most ratettek meg egy lapattal :D
7.
7.
secret.
Ez mekkora baromság.De akkor mér nem tudták már beépíteni 1bol a cuccba,és úgy eladni?Kezd elegem lenni h amióta megvan a 3ds csak szívok -.-"
6.
6.
ZsupiDav
Azt hittem, hogy a 3DS gyenge fogadtatása és a Wii egyre gyengébb eladási adatai volt a Nintendo mélypontja, de most már biztos vagyok benne, hogy nem értük még el és van tovább is.
4.
4.
strike19
Már rég megkellet volna lépni.De jobb később mint soha.
3.
3.
Kumite
Nagyon valószínű, hogy majd a nagyon népszerű Monster Hunter új részéhez csomagolva adják.
De tényleg ronda sajnos, bár egyelőre kicsit kétlem, hogy ez egy végleges fotó lenne. Pl. nem látom értelmét, hogy a jobb oldali pad más méretű legyen, mint az eredeti. Meg az egész túl vastag és nagydarab, egy teljes dupla szusszal rendelkező aksi is belefér ebbe a köntösbe.

Na már csak párat kell aludni a következő Nintendo eventig, ott majd végre kiderülnek új és finom dolgok sokmindenről ;)
1.
1.
Eddig nem tudtam elképzelni hogyan, de most már látom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...