Hivatalos: márciusban jön a Max Payne 3

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A Rockstar néhány kép társaságában újra elővette a Max Payne harmadik részét, megtudtunk néhány új infót a történetről, a fejlesztés hátteréről, illetve kiderült, hogy lesz multiplayer mód is a játékban. A megjelenés márciusban esedékes, most már tényleg, mondják a Rockstarnál.

A Rockstar Games bejelentette, hogy a Max Payne várva-várt harmadik része jövő márciusban fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A bejelentés másik legfontosabb érdekessége az volt, hogy a készítők megerősítették: a sorozat történetében először többjátékos módot is kapunk, a multi során a pályák dinamikusan változnak majd, kapunk fejlődési és jutalomrendszert, de nem maradnak ki a hagyományos multimódok sem.

A single player ott folytatódik, ahol a Max Payne 2 véget ért. Bár Max új életet kezdett Brazilíában, ahol egy gazdag család testőreként dolgozik, még mindig próbálja összerakni a múltját, próbálja tisztára mosni a nevét, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljon a démonaitól. A sztoriról egyébként korábban is olvashattunk, és az eddigi látnivalók alapján valószínűleg az sem meglepetés, hogy párhuzamosan ugrálunk majd a múltbéli és a brazil jelenetek között.

 

 

A Rockstar igazán ambiciózus projektként írta le a Max Payne 3-at, a kiadó szerint több belsős stúdiójuk dolgozik a játékon, szorosan együttműködve egymással. Az új rész a Natural Motion fizikai engine-t és a RAGE becenevű motort használja majd, a fegyverek állítólag realisztikusak lesznek, visszatér a Bullet-Time és kapunk kifinomult fedezékrendszert is.

Tűkön ülve várjuk a márciust, addig kaptok három új képet, legyen mire nyálat csorgatni!

30.
30.
goblinfing
#21: Én tudtommal csak a flashbackekben fog úgy kinézni mint régen de ha nem akkor én vok a hülye de ha igen akk te
29.
29.
papailajos
#28: Ez a vicc az egeszbe,lehet h ezerszer jobb lessz mind a regebbi Max Payne-ek.
28.
28.
Csabb
Gratulálok mindenkinek aki kipróbálás nélkül, a főszereplő ruhája és haja (!!!) miatt leír egy játékot.
27.
27.
Blade96
Hát ez nagyon gáznak tűnik...
26.
26.
TEEBEEX360
Na! Most ezt meglátva már el is döntöttem hogy ezt messzire elkerülöm majd! Köze sincs a régi MP-hez.
25.
25.
Nos, átértékeltem a dolgot és magamra kényszerítettem egy nézőpont változtatást ezzel az anyaggal szemben. :) Az első kettőből a hangulat és a történet volt számomra értékelhető dolog (az volt ami elvitte a hátán az anyagot, mert a karakterek, animációjuk és a pályadesign anélkül nagyon is felejthető volt).

Ellenben most azt látom, hogy kiveszik a játékból az eredeti hangulatot / kinézetet, ellenben kapunk egy modernizált akció kalandot ami a régi idők hagyományaira (próbál) támaszkodni (ik:). Kezdem egyre inkább várni, csak aztán ne egy egyszemélyes "Kane&Lync" legyen, mert akkor sírva szaladok ki a világból ! >:E

Az mindenképp dicséretes, hogy a R* próbál minél jobb anyagot gyúrni a cuccból és inkább újragondolja többször, csak jó legyen. Ellentétben például a Gearboxal aki képes volt egy rakás sz@rt kiadni DNF címen, ahelyett aztán mentegetődznek, hogy nem ők csinálták. Hát b*meg Gbox, szándék, elhatározás, akarat ! Ennyi !
24.
24.
papailajos
Nembiztos h ez marcius-ba megfog jelleni,mar eleg sokszor egertek nekunk a megjelenest es meg mindig semmi.Sztem nagyon faxa lett a borito.Eisze h tobbet fog kelleni a kopasz Max-el jaccani a jatekba,ha nem igy lenne akko nemcsak a kopasz Max-et raktak volna ki a boritora.
23.
23.
Moldren
Heh most esett le. .mp3 :)
21.
21.
sexapl
#17: Eleinte kopasz Maxszel ijesztgettek minket, aki csak nyomokban hasonlít a 10 évvel ezelőtti főhősre, majd a rajongói nyomás (?) hatására csináltak egy normális, az eredeti Maxre sokkal jobban hasonlító fickót, az van. (Bár ennek ellenére valószínű, hogy egy-két helyen fel fog bukkanni a kopasz Max, ahogy a borítón is látható...) Haver, te átaludtad az elmúlt egy-másfél évet, vagy Mivan?:DDD
20.
20.
hakydakillah
4. szerintem a brazíliai külseje az ilyen kopasz lesz, és a visszatekintő részeknél lesz klasszikus Max. Én azért bízok a srácokban, tőlük még szeméttel nem játszottam :-)
19.
19.
LnB
#16: Ebben igazad van, bár sose rajongtam értük de a minőség, megkérdőjelezhetetlen.
17.
17.
goblinfing
#13: "Jót tett Maxnek, hogy nem azt a kopasz figurát kapjuk, hanem visszatér a régen megszokott fazon." Mivan?
16.
16.
goblinfing
#11: Nem igazán hinném hogy "nem más mint egy újabb rókabőr." Hahó ébresztő ez nem activsion ez rockstar ők mikor csináltak szart? Soha!
15.
15.
Sousuke1989
#5: Én is a márciusról egyből a Mass Effect 3-ra gondoltam, hogy amellett, na meg az Aliens: Colonial Marines mellett, vajon lesz erre is pénzem?

Amúgy a borítót én is furcsának tartom, legalábbis az első és második részéhez képest. Bízom benne hogy változtatnak még rajta, ebben a formájában nagyon furán hat rajta a cím, inkább tűnik más játéknak így. :-(
14.
14.
shatterhand
#9: Én elöbb meg akarom nézni milyen a multi. Unchartedből se néztem ki,hogy lehet multit csinálni...vagy az assassin creedből se.
A multi maga mindkettőnél jó lett (ahhoz képest,hogy első próbálkozás), csak az emberkék nem nőttek fel hozzá. Az egyiknél rohangálnak, a másiknál meg visítoznak).
13.
13.
sexapl
Akármilyen is lesz, én várom. Anno az első meg a második is remek játék volt, nagy kedvenc, többször is végignyomtam mindkettőt. A multitól félek, nem akarom, hogy elrontsák. Jót tett Maxnek, hogy nem azt a kopasz figurát kapjuk, hanem visszatér a régen megszokott fazon.
12.
12.
givi6
alig várom,
de ez a borító fura nekem
maxnek mindig is a haj nuku szakáll felálása volt, most furán néz ki
amugy a sztorija alapján, még simán készülhetne + 1 rész, a 3. után
11.
11.
LnB
Max Payne első része a maga korában korszakalkotó volt, pedig elösször csak egy Benchmark része volt. És nem a bullet time, vagy a grafika miatt, hanem a hangulatáért. És a képek, és eddigi információk alapján ez teljesen kiveszett a 3. részből. Azok számára akik komolyabb MaxPayne fanoknak számítanak, ez a rész nem más mint egy újabb rókabőr. Azt pedig én személy szerint nem fogadom el érvnek, hogy mernek újítani, újat csinálni (gondolok az atmoszférára) mert pont ez volt ebben a játékban a lényeg. Akkor más címet kelett volna adni ennek a játéknak. Remélem jó lesz, de tartok tőle.
10.
10.
TryGun
#9: Nincs igazad XD te kérted :D
9.
9.
Mortis
Multi? Pfff...Minek? Igen, örök elégedetlenkedő vagyok, egy nyomi, akinek soha semmi sem jó, blahblah...De írja valaki azt, hogy nincs igazam.
8.
8.
Ecneb
#7: Ezt már egy korábbi posztban is leírta valaki, azon se csodálkoznék ha te lettél volna!
Viszont a szomorú igazság az, hogy a kopaszságán kívül még csak véletlenül sem hasonlít Bruce Willis-re.
7.
7.
peter.biro
Hááá a faszi a képeken nekem hasonlítanak John McClaine - re a Drágám add az életed quadrology-a sztárjára
6.
6.
Rabit Wars
Na végre valami jó hír is kíváncsian várom!
5.
5.
Moldren
A borító gondolom hogy nem végleges. Amúgy meg... Can't wait! áááá :D

Már csak az a kérdés hogy lesz-e rá pénzem a ME3 mellett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...