Olcsó lesz a PS3

  • Írta: Daks
  • 2005. május 25.
  • Érdekesség
Egy japán játékmagazin értesülései szerint nagyon olcsó lesz a jövő tavasszal megjelenő új Sony szuperkonzol, a Playstation 3.

Egy japán játékmagazin értesülései szerint nagyon olcsó lesz a jövő tavasszal megjelenő új Sony szuperkonzol, a Playstation 3.

A magazin insider-ei kiderítették, hogy a konzol nyitóára kerek $370 lesz, mely kb. 70000 HUF-nak felel majd meg. Az ára reális, hiszen ugyanennyiért startolt '94-ben a PS és 2000-ben a PS2 is. Az újság nem derítette ki, hogy vajon a másik 2 új konzol, az Xbox 360 és a Nintendo Revolution mennyiért fáj majd, de valószínüleg mindközül a Nintendo lesz a legolcsóbb, hiszen a GameCube 2001-es megjelenésekor $231-ba került, és ez volt az addigi legdrágább Nintendo konzol. Szerintü(n)k nem valószínű, hogy radikális áremelésre számítsunk.

11.
fojesz
Nekem a lényeg hogy a splinter cell 3-t törjék má' fel! :D
10.
Myko Alto
Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz olyan hamar ehhez chip és hack, mint az elődjeikhez...
9.
InGen
Nekem ilyen gondjaim nem lesznek az X360-al :)Viszont nem is tudok majd vele bluray filmeket lejáccani :) na nem mintha elterjedne egyhamar...
8.
Daks
uh, az milyen piszok draga lesz majd! emlekeztek, mikor megjelentek az elso dvd irok?! annyi penzbol mar autot lehetett venni! :)
7.
InGen
Nem az osztrák shopping center nem chippel ;)Mindenesetre nem elég a chip, még blu-ray írót is kell venned :)
6.
-callisto-
és helyben be is chippelik majd a jó sogorok? ;-)
5.
InGen
Ausztria gyerekek, Ausztira. Most hogy EU, megm inden szirszar van, igen könnyen és elég olcsón át lehet jutni, és például az Xboxot anno olcsóbban adták, mint az ajánlott fogyasztói ár... ezért is ment mindenki oda venni :)
4.
-callisto-
ami aztan elevul fél év alatt...

szvsz egy konzol 10000000szor jobb befektetés játékra. ezért is fektettem be :D
3.
Dudo King
Ez csak odakinnt lesz annyi, mert itthon felteszik a lécet legalább 120ra. Szal itt az ideje, h elkezdjünk sőórolni. De abból a pénzből, már jó alkatrészekett lehet venni PChez.
2.
-callisto-
ha náunk 70 ruppo lesz akkor én már kezdésnél veszek egyet ;)

szvsz ez kizárt, hogy 100 alatt legyen majd ...:(
1.
Daks
na persze, ez nekik semmi, de mi lesz velunk, csoro magyarokkal? :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...