TGS 2011: Otthon marad a The Last Guardian

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 11.
  • Gyászhír
Link másolása
Újabb kiállítást hagy ki a régóta várt The Last Guardian, a Sony hivatalosan is megerősítette, hogy Fumito Ueda legújabb alkotását nem mutatják be a jövő héti Tokyo Game Shown. Indoklást nem hallottunk, de a kiadó biztosított mindenkit afelől, hogy a készítők keményen dolgoznak a játékon.

Azt, hogy a The Last Guardian munkálatai nem haladnak a terveknek megfelelően, már korábban is világos volt, a játék megjelenése állandóan csúszik, legutóbb áprilisban jelentette be Ueda-san, hogy az év végére tervezett premier nem fog összejönni, és szinte biztos, hogy 2012-ben számíthatunk a cím boltokba kerülésére.

Persze a nagy kérdés az, hogy a jövő év során mégis mikor? Nem festjük az ördögöt a falra, de nem túl jó előjel, hogy a napokban a Sony hivatalosan is megerősítette, hogy a korábbi ígéretek ellenére mégsem lesz kint az idei Tokyo Game Shown a játék, márpedig ha 2012 elejére tervezték a megjelenést, lassan illenék mutatni belőle valamit. A Sony nem szolgált konkrét indokkal a rossz hír kapcsán, de mindenkit biztosított afelől, hogy Ueda és a Team Ico gőzerővel dolgoznak a játékon.

2.
2.
KopyAti
Én boxos vagyok, de ezért a címért vennék PS3-at. A PS2-met anno pont az ICO miatt vettem meg. Biztos óriási lesz ez a játék!
1.
1.
NECROSMOKE
Ez egy nagyon jó gémnek igérkezik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...