Megjelent a megújult GameStar

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Mától keressétek az újságosoknál a GameStar legfrissebb számát, a magazin alapos dizájnváltáson esett át, emellett megint két különböző címlappal érkezik, hogy az aktuális slágercímek tesztjeit és a jövőben érkező sikervárományos játékok előzeteseit el ne felejtsük említeni.

Megjelent a megújult GameStar, az újság a megváltozott kinézett mellett számtalan érdekességgel, tesztekkel és előzetesekkel várja az olvasókat. Két különböző címlappal érkezett a legfrissebb szám is, az egyiken a The Elder Scrolls V: Skyrim látható, a másikon Marcus Fenix feszít a Gears of War 3 megjelenésének apropóján. A teljes játékra is érdemes odafigyelni: a promóciós kóddal megtámogatott World of Tanks kliens mellé S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobylt kínál a magazin.

Az előzetesek között több, a Bethesda égisze alatt megjelenő címet is találtok: bemutatásra kerül az Arkane Studios által fejlesztett Dishonored, de olvashattok a Rage-ről és a Prey várva-várt második részéről is - szót kell említsünk a Borderlands 2 előzeteséről is, igaz, az már nem Bethesda-játék, de állítólag nagyon jó lesz, a magazinból kiderül, miért. A tesztelt címek között Dead Islandet és Resistance 3-at találtok többek között, de ítélet született a FIFA 12 fölött is - a teljes tartalomról itt olvashattok bővebben!

60.
60.
drat576
az OK hogy kiraktátok az új GS-t hírnek, de mért kell kiemelt hírként kezelni, már a csúcson van 2 napja kb
59.
59.
Extol
Megvettem a magazint ma reggel és nem bántam meg, a játékleírások, előzetesek mellett sok érdekes cikket találtam a játékkultúráról, PC konfig ajánlóról és sok másról, amről máshol még nem halottam. Csak ajánlani tudom. Alább írják, hogy GS-ben 20 oldalnyi reklámok vannak. Nemtom hogy eddig hogy volt, de a mostani számban összesen 7 oldalnyi reklám van, ha összeadjuk még az újság lapjainak szélén lévő kis oszlopos reklámokat akkor durván 8 oldal. Szal emiatt nem kell aggódni. Talán egyetlen negatívum az hogy nem esett szó a meleg Khajiit-okról a Skyrim előzetesben... Ejnye ejnye.
58.
58.
The Lone Drow
#49: Könyvet én is csak abban. Jól néz ki, ahogy az embernek gyűlik a polcán.
57.
57.
Jinbobo
Én a konzolmagazint minden hónapban megveszem. Szeretem lapozgatni, a magazint mert közben kicsit relaxálok. Ne legyünk annyira kockák hogy még annyi időre sem mozdulunk el a gép elől hogy olvasgassunk egy kis magazint...
Ezzel csak azt mondom hogy a magazinok nem mentek ki a divatból, csak kicsit háttérbe szorultak az internet gyors elszaporodása miatt. Persze én is a GK-t olvasom a legtöbbször, de én nem röstellek kiadni egy 1000-st egy színvonalas magazinért. Gamestar-t még nem olvastam, egyszer kipróbálom...
56.
56.
Quent1n
GS reklám? Wow.. :P

Én akkor vettem újságokat amikor még volt színvonaluk a cikkeknek és nem ugyanolyan pongyola szarokat írtak mint a netre. Amikor nem ócska filléres poénokon lehetett nevetni hanem egy ízléses fantáziadús poénon. Amikor a szakmaiság és az objektivitás volt az első egy játéktesztnél. Amikor az újság ergonomikus volt és nem volt teletoszva idióta képekkel amitől azt hiszik, hogy mennyire dizájnos de közbe csak fárasztja a szemet, a béna tördeléssel együtt. A "nekem kínos" képaláírásokról és a vagány elszólásokról nem is beszélve... Régen egy ilyen újság egyet jelentett a friss infókkal, ma már viszont koránt sincs így ugye, de ezzel nem is lenne gond ha tudna többet mutatni mint egy netes cikk, de nem tud igazán. Legalábbis én így érzem.

Én 576-al kezdtem és PCGuruztam elég sokáig. Gamestart tartottam mindig is a leggyengébb lapnak de lám mára ők lettek a nagyok. A teljes játékokról meg annyit, hogy ennek régen volt komoly létjogosultsága mikor nem mentek le a játékok árai, sokszor inkább eltűntek a polcokról. Nem is tudom hány klasszikust szereztem meg így, mert máshogy nem lehetett. Ma már a boltba is megszerezhetem őket nyomott áron, tokkal vonóval akár.

A netes újságok színvonalába nem mennék bele, viszont megjelenésbe a GK messze veri mind a PCGurut mind a Gamestart ez is egy ok amiért a GK olvasom és nem a másik kettőt. Ergonómiába, esztétikába stb. a GK a legjobb 3-uk közül. SZERINTEM. :)
55.
55.
bsg09
#33: Maximum házon belüli konkurencia, merthogy ugyanaz a kiadó áll mögöttük.
54.
54.
Hubert Cumberdale
#53: Persze, hogy ne legyetek magányosak! :)
53.
53.
shooter1234
#52: Szerinted a többi GK olvasó is csak dísznek van itt?! :D
52.
52.
Neo1989
Én maradok a GK-nál ez a legjobb , lekörnyezett barátabb és előfizetni sem kell :D
51.
51.
KD
zsír stalkert amúgy is ki akartam próbálni
50.
50.
Extol
Volt idő mikor én vettem mind 2őt
49.
49.
Mortis
PC Guru. Én már csak ilyen maradi vagyok, sőt, még könyvet is nyomtatott betűkből olvasok. Rémisztő, igaz?
48.
48.
shooter1234
Én régen rohadt sok Gamestart vettem, de akkor még nem volt netem, így a legújabb játékokról onnan informálódtam, no meg a teszteket is onnét olvasgattam. Személy szerint még tanuló vagyok, ha lesz saját keresetem, akkor valószínű előfizetek rá. Ahogy Netsu írta, tényleg megvan a sajátos hangulata, illetve az a festékillat, mikor felcsapom az első oldalakat, az valami leírhatatlan. No meg ugye gép előtt nem nagyon szeretek olvasni, inkább a nyomtatott árut választom, ha van rá lehetőség.
47.
47.
Hofi3
#27: Nálam ez az érzés 2009 januárjában jött el. Én is 1999 októberétől vettem. Azóta mást veszek, na vajon mit? PC-vel kezdődik. Nem bántam meg.
46.
46.
adriano28
viccelnék ha azt mondanám hogy park
45.
45.
kharami
#34: Na hát nem csodálom jó rég volt!:))) Akkor inkább úgy fogalmazok nem sűrűn lehetett látni!
44.
44.
kharami
#27: Na igen! Az összes jó cikk író eltávozott tőlük és a régiek közül is csak páran vannak!:////
43.
43.
simon 555
#39: tesztet,de nyilván mivel van rá lehetőség elolvasod a kommenteket is még ha nem is akarod mert kíváncsi vagy rá,hogy miről irkálnak és valszeg lesznek trollok meg akikkel nem értesz egyet és egyből írsz nekik valamit amire ők válaszolnak egészen addig amíg fel nem húzod magad.az újságban ilyen nincs.
42.
42.
felegyi
Hogy megéri-e a pénzt? Igen, HA van rá pénzünk... és mire van pénze az embernek? Amire pénzt áldoz... 2006-2008 -ig vettem, akkoriban 1800ft lehetett kb... viszont amint rászántam magam arra hogy neten olvasgassak híreket, feleslegessé vált számomra/kinőttem akkor azt a kort! Jó volt amíg volt, de nekem már nincs rá igényem... és felesleges arról vitatkozni hogy megéri-e/mit kapsz 2000-ft ért... nyilván megéri és nem kell felülkerekedni más válaszán csupán azért mert neked nincs rá szükséged!
41.
41.
Gurren
#33: biztos fizetett hirdetés
40.
40.
wardprod
#38: Minden szezonális nagyvásár közben volt talán Stalker eddig 50-75%-os leárazással. A klasszikusokat úgy érdemes venni imho :)
39.
39.
wardprod
#37: Tesztet olvasol, vagy kommenteket?
38.
38.
Extol
Steam-en is árulnak Stalker-t, de még ott is 9,99€ azaz pontosan 2,842 Ft, a friss árfolyam alapján.
37.
37.
simon 555
én néha ha Győrben járok akkor meg veszem az épp aktuális számot mert szerintem egyáltalán nem sok néha-néha az a 2k ft és én nem is a hírek végett veszem hanem a tesztek végett.sokkal jobban szeretek papíron olvasni teszteket az ágyban.na meg ott nincsenek trollok akik tele szemetelik az aktuális tesztet a kommentjeikkel mint itt meg néhány másik netes gamer oldalon:)
36.
36.
drat576
#2: ezzel én is így vagyok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...