TGS 2011: Soul Calibur V trailer, megjelenés

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
Bár a Namco Bandai több címet is bemutatott a Tokyo Game Show során, leginkább a Soul Calibur ötödik részét vártuk. A kiadó megosztott néhány érdemleges infót a fejlesztés hátteréről, emelte nagyjából datálta a megjelenést és egy több mint háromperces előzetest is kiadott.

A Soul Calibur V bemutatója során elsősorban arról beszélt a játék producere, Hisaharu Tago, hogy miként szervezte ki a kiadó az új rész munkálatait. A játékot a Namcóval közösen a Naruto-címekről is ismert CyberConnect2 fejleszti, míg a zenei aláfestésről a Creative Intelligence Arts gondoskodik olyan zeneszerzők társaságában, mint Cris Velasco (God of War III) és Inon Zur (Dragon Age). A hangokat a Forcewick Sound Design készíti, őket a Grammy-díjas hangmérnök, John Kurlander segíti.

A Soul Calibur V a jövő év első negyedében jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, az új trailert alább láthatjátok.

9.
9.
Motig
#6: ha lesz magyarba és nem lesz 20 nál több akkor valszeg az fog befigyelni... ha nem akkor csak a sima
8.
8.
Sheodon
#7: Jó, ezzel valamelyest egyetértek, bár azért az MK kivételével a többi verekedős játék legutóbbi részei eléggé gyengére sikerültek a nagy elődökhöz képest (ez alól sajnos nem kivétel az SCIV sem, bár még mindig azzal játszottam inkább, mint a T6-tal vagy a SF4-gyel, viszont az tény, hogy a helyzet egyáltalán nem volt rossz. Nem a legjobb részek lettek, sőt, talán a leggyengébbek, de még mindig élvezhetőek voltak. DE nézd meg a többi műfajon belül, miket műveltek, legfőképpen a filmvilágban! Azok után ez egy mestermű.

Tényleg jó az új MK, azzal nagyon sokat játszottam, de szerintem összehasonlíthatatlan lesz a két játék a maga nemében, a maga sajátosságaival.
7.
7.
M.invisible
#2: Azért ez nem igaz teljesen! SF feltámasztás tökéletes (még ha nem is reboot), na meg az MK is elég jó lett! Imádom egyébként az SC-t is!
6.
6.
Sheodon
#3: Gyűjtői kiadás ott is befigyel? :D

Amúgy ki az, akinek PS3-ra lesz meg ezen leendő mestermű?
5.
5.
Kreto
Hát az ilyen pillanatok miatt sajnálom hogy PS2 után PC-t vásároltam :(
Nálam Mitsurugi a best (vs. Voldo az meg havernak a best)
4.
4.
serioustomy
A legjobb verekedős játék!!
3.
3.
Motig
mért van olyan érzésem hogy a megjelenés napján 18E szegényebb leszek?
2.
2.
Sheodon
Oks. Szerintem innentől le is szögezhető, hogy nekem ugrik a szociális életem, ahogy ez a játék kijött. Astarothnál egy "asztaro(had)t" reakció simán kijött, de ez az új mágus csaj... tökéletesen illik a képbe, egyedi, és hangulatosnak tűnik az egész cucc. A helyszíneknél tátva volt a szám, hogy milyen gyönyörű a képi világ. Patroklos, meg amilyen unszimpatikus volt az első trailerben, úgy válik egyre szimpatikusabbá.

A sok reboot mellett, melyek sorra buknak meg, ez most egy tökéletes próbálkozásnak néz ki. Azt kell mondanom, ha valami nagy gebaszt nem csinálnak a karakter kreálóval, megvan az esélye, hogy az egyik legjobb SC cím legyen (és ezt úgy mondom, hogy az első résztől kezdve (Soul Blade) játszom).

Ui.: ILYEN egy hangulatos trailer, emberek!
1.
1.
Mortis
Nem gond, hogy itt Voldo-t verték, mivel én úgyis vele fogok büntetni legelőszőr. :D

Kicsit zavaró volt ez a japán felirat, angol narráció, de maga a képi világ, még mindig pofás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...