TGS 2011: Így néz ki az F1 2011 PS Vitán

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
Azt már eddig is tudtuk, hogy a PC, Xbox 360 és PS3 mellett a Sony újgenerációs kézikonzoljára is elkészül az idei Formula 1-es szezont feldolgozó játék, ám a Codemasters eddig várt az első vitás játékmeneti felvételekkel. Szerencsére látvány terén nem sokban marad le a nagytestvéreitől.

Túl sok akció nincs az alábbi felvételeken: az autók szépen körözgetnek Spaban, remélhetőleg ugyanazokat a funkciókat kapjuk meg PlayStation Vitán is, mint a HD konzolokon. Természetesen az idei szezon összes csapata, pilótája és pályája helyet kap a csomagban. A vitás változat a handheld japán startjakor jelenik meg, december 17-én, míg a többi változat már e hónap végén érkezik!

34.
34.
simon 555
#27: nem védem csak mondtam,hogy ezt nem ők csinálták.most arról nem tehetnek,hogy a fejlesztők így csinálták meg.megegyeztek a fejlessztőkkel szerződés formájában,hogyha megcsinálják a játékot akkor ők kiadják.nem tudhatták,hogy ilyen fos lesz...
nézd meg a nagy gépes F1 2011-et.a Codemasters abból mindent kihozott amit csak lehetett mert azt ők csinálták nem egy külsős csapat.
33.
33.
kharami
#26: OKéééééééé! Ne tudom mi lépfenének kell ennek ekkora feneket keríteni! Na! Nyugodjatok már meg komolyan!:D:D
32.
32.
ZsupiDav
"Ezt a sony fanboy ömlengést, mérnökök, meg hosszas gondos fejlesztés :D..."

Ez nem fanboy ömlengés, hanem tisztelet azoknak akik miatt itt tart a mai tudomány. Ez nem csak a sony-s arcokról szól, hanem minden fejlesztőmérnökről, akik a tudásukkal előrébb viszik az emberiség fejlődését. Nekik köszönheted, hogy már a telefonodon tolhatod az Angrybird nevezetű játékot is. Én azért emeltem ki a sony embereit, mert a hozzászólásoddal az ő munkájukat alacsonyítottad le.

"Na mi is ez? Mi az amit nem fog tudni egy telefon ebből? Nézz meg te egy 2 évvel ezelőtti telefont, meg egy mait ostoba."

Ezt a szintet ma még egyik telefon sem tudja, és várhatóan 1-2 év kell is mire elérik. Lehet lesz addig 4 magos proci, vagy hasonló mennyiségű ram, de ez mind egy telefonba? Biztos lehetsz benne, hogy erre még várni kell legalább 2 évet. Ennek ellenére két év múlva sem előzi meg a vitat, csak hardverben. Az ár ami miatt a mai okos telefonok mellet még megélnek a kézi konzolok. Ahhoz, hogy azt mondhassam, hogy érdemesebb megvenni egy ugyanilyen tudású telefont, mert esetleg addigra eléri (vagy legalább megközelíti a vita árát), az legalább 4 év. Nem vagyok jós, de sajnos manapság egy okos telefon aranyáron mozog (legalábbis amikről te beszélsz).

A GT-ról nem fogok veled vitatkozni. Nem tudom, hogy hol játszottál vele, de én psp-n toltam és tetszett. Ha lett volna akkoriban rendes psn támogatása a psp-nek, akkor talán ez a játék is megkaphatta volna azt a támogatást, amit most a GT5. Egyébként pedig, ha már a fejlesztőkről van szó, akkor igaz, hogy sokáig készítették a GT5-öt is, de mondj még egy olyan csapatot, akik hónapokkal a játék megjelenése után is heti rendszerességgel szolgáltatnak ingyen tartalmakat a játékosoknak.

"De legalább van aki kulturáltan ki tudja fejteni mondandóját, ami nem csak a másik szapulása, így lehet értelmesen reagálni."

Értelmetlen hozzászólásra nem tudtam másképp reagálni. Az írásodból lerí, hogy mennyire ellenséges vagy a sony-val szemben és nem fogadod el a másik véleményét. Én elismertem, hogy egyszer elérik a telefonok ezt a szintet, de mint mondtam ez még mindig édeskevés, ha 100+-os áron adják.

Már így is hosszúra nyúlt az üzenet, de még a casual játékokhoz annyit, hogy a konzolon bőven van már most is néhány cím, ami ide tartozik (pl.:LBP, MR).
31.
31.
Dercsi
Soha nem jutna eszembe egy ilyen kézi pöcsköszörűt megvenni. Aki megteheti és nem bírja ki azt hogy ne a gépén,konzolján játszón annak biztos jók ezek. Egyébként tényleg gyenge a grafikája a gémnek, esetleg a játék élmény csinálhat vele valamit, de ebben én nem hiszek...
30.
30.
abydos
#28: Én itthon is játszom vele, néha többet is mint a többin, bár ez hangulatfüggő, továbbá én simán előveszem metrón, buszon, villamoson és ott tolom, ahol kedvem tartja, mindig velem jön, sosem unatkozom ha várakozom vagy utazom... Figyeld meg, az emberek előveszik a 140 000 Ft-os mobiljukat, nehogy már akkor te a 30 000-es masinádat féltsd, nem a tér közepén kell tolni...
29.
29.
deviques
#28: 1. Munkahelyen ügyeletben
2. WC-n :)
3. Elalvás előtt
4. Repülőn, Vonaton
5. Hotelben
6. Kórházban

Soroljam még? A világ nem csak a nappali foteljából meg a Blaha Lujza térből áll :)
28.
28.
TEEBEEX360
Hát ez mocskos szar már nem azért! De biztos vagyok benne hogy nem a gép hibája. Ennél azért bőven többet tud. Amúgy meg én biztos nem veszem meg. PSP-t se vettem meg. Már csak induljunk ki abból, hogy otthon nem gémelsz vele mert ott vannak a nagy konzolok. Utcán meg ki veszi elő? Pláne Blaha Lujza tér és hasonló környéken!
27.
27.
abydos
#23: Héka, ne védd a Codemasterst! Ő pénzeli és övé az F1 jog, ő ad engedélyt arra, hogy ez a trágyafelhő az atmoszféránkba jusson...
26.
26.
abydos
#20: És az újabb és újabb telefonok mind-mind 125k fölött kezdenek. És te mindet megveszed....

Már mikor megelőzték a PSP-t a telefonok teljesítménybe, mégse jött a mai napig egy olyan játék sem, ami tartalmilag több lenne, mint a PSP-s játékok átlaga. Egyszerűen PSP Minis szintű játékok jönnek telefonra, de sehol a Crisis Core, God of War, Ace Combat, Battlefront vagy Monster Hunter, hogy csak párat említsek... Állítom, 5 év múlva sem lesz jobb a helyzet, egyik telefonos játék sem fogja megközelíteni azt a pár címet sem, amit említettem.
25.
25.
kharami
#24: jólvan ember! Tied a nagyobb rakás!
24.
24.
amd33
#20: 5 év múlva se lesz gyenge hardver és tényleg akkor már lehet új kézi konzolja lesz a sonynak plusz erre nagyon dúrván programoznak kisajtolnak majd mindent a gépből ez telefonoknál nem mondható el mert ott is van X telefon különböző hardverel és grafikus gyorsítóval szóval lol sose lesznek olyan jó címek szaros telefonokra mint egy sony kéz konzolra ember ...
23.
23.
simon 555
#22: 5 év múlva már lehet új kézikonzola lesz a Sonynak:)
és ezzel ne igen hasonlítsd mert ezt még csak nem is a Codemasters csinálta csak kiadta.Nézd meg az Uncharted,Killzone vagy Resistance képeket/videókat.az iPhones Rage-ben nincs semmi szabadságod.Olyan mint egy régi játékgépes lövölde csak pisztoly nélkül.Na de legyen.Akkor majd 5 év múlva:)
22.
22.
kharami
#21: Tudod mit? Térjünk rá vissza mondjuk 5 év múlva!:))) Ott az I Phone a Rage ennél 5x szebben muzsikál rajta mint ezen ez, igaz nem lehet a két címet összehasonlítani de akkor is! Mondjuk 5 év múlva beszéljük meg és ha igazad lesz vendégem vagy egy tetszőlegesen választott sörre!;):)
21.
21.
simon 555
#20: a játékok tartalmilag akkor sem fognak felérni hozzá:)
20.
20.
kharami
#19: Erre azért ciánt nem kevernék bele az italomba!;) Már most durván jönnek a kétmagos telók! Mi lesz 1 2 év múlva mondjuk mikor a telókból újabbak és újabbak jönnek, de a Vita hardvere marad a régi!?
19.
19.
amd33
#13: Hát szerintem te szakadtál el a nyájtól ,mint ahogy itt páran leírták sose fognak telefonos játékok olyan tartalommal bírni, mint egy kézikonzol + a játékok irányítása telefonon egy rakat kula és többnyire a casual címek mennek...
Igen is ütni fog a ps vita és nekem is lesz egy az fix és még itt rengeteg más embernek lesz + egész világon rengeteget el fognak belőle adni...
18.
18.
Drider
#15: http://us.playstation.com/psvita/tech-specs/
Itt le van írva, illetve a grafikus rendszer is négyszer akkora, mint a telefonokban van: Wikipediáról: "PlayStation Vita SGX543MP4+ (four cores)" link: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PowerVR_products

A grafika tényleg pocsék, sajnos mindenki a Codemasters-t szidja, de ott van a végén is, a sarokban a jelvény, hogy a SUMO Digital fejlesztette, a Codemasters csak kiadja. (a szövegben alul)
17.
17.
Donpedro
Lol, a PSP-s játékoknak van ilyen grafója
16.
16.
simon 555
#15: hát épp ez lesz a jó benne,hogy nem a casual réteg felé nyitnak a PSV-vel.
ha Angry Birds-el vagy hasonló telefonos játékkal akarok játszani akkor előveszem a telefont és játszom.Ha erre is csak ugyan olyan arcade játékok lennének mint telefonokra akkor nem lenne értelme kiadni viszont így nyitnak a gamerek felé is.akinek van nagy konzola az örömmel fogja megvenni mert tudja,hogy a zsebéből előhúzva is játszhat a nagy kedvenceivel mint pl Uncharted,God of War,Resistance,LBP és még sok-sok más PS exkluzív amit kihoznak majd PSV-re is és persze ne feledjük a multiplatform címeket sem amik majd jönnek mert biztosan fognak jönni,viszont azok telefonra soha az életben nem lesznek főleg nem teljes értékűként.Lehet lesz ugyan azzal a címmel de nem fog több órás történetet meg multit nyújtani.
15.
15.
dzsiádzsó
#14: Sajnos nem nyert :), szerintem abban is egy ARM pronyó muzsikál, ami ugye alig van a piacon, így biztosan sose lesz mobilokba se majd 4 magos :)

De legalább van aki kulturáltan ki tudja fejteni mondandóját, ami nem csak a másik szapulása, így lehet értelmesen reagálni.
Mert van igazság abban amit mondasz, de sajna a sony ezt nem jól kezeli megint nagykonzolos játékokat akar a kezünkbe zsugorítani, és nem casual gaming felé elmenni. Pedig ott a wii ami siker, vagy a mobilokon az angrybird amiből több van letöltve mobilokra mint az összes ps vita játék lesz együtt véve!
14.
14.
simon 555
#12: telefonban egy ideig még biztosan nem lesz 4 magos proci.és ha majd lesz valamikor akkor sem lesznek rá olyan játékok mint PSV-re.lehet lesz néhány szebb példány de tartalmilag még a sima PSP-t sem fogják elérni...
13.
13.
dzsiádzsó
#11: Persze fanboyok, cenzúra lesz ha vki le meri írni nem a sony a legkirályabb :)
Ti hol éltek? psnetworkön? Az olyan mint a Thron?
A normális ps tulajoktól elnézést kérek, ne vegyék sértésnek, csak mindig vannak akik kiszakadnak a csordából...
12.
12.
dzsiádzsó
#10: Akkora buta vagy te :D:D
Ezt a sony fanboy ömlengést, mérnökök, meg hosszas gondos fejlesztés :D...
Na mi is ez? Mi az amit nem fog tudni egy telefon ebből? Nézz meg te egy 2 évvel ezelőtti telefont, meg egy mait ostoba.
Magadat nyugtasd meg legkevésbé sem a F1 miatt írtam azt amit írtam, és az előző kézi ps se váltotta meg a világot. Az egyetlen dolog ami megmenthetné az az exkluzív camek, amik most startoláskor vannak, aztán szépen kikopnak, vagy hány év alatt sikerült össze hozi egy Gran Turismot, ami amúgy is kalap sz@r lett kézikonzolra :)...
11.
11.
killzone2
#10: Hát igen igazad van, az ilyen buta hozzászólásokat,mint amit dzsiádzsó mondott szerintem nyugodtan törölhetnénk. Amúgy tényleg szégyen ez a trailer,ennél mérföldekkel szebb grafot tud a kis masina a többi gameplayből kiindulva. De az a szép Work in progress felirat is ott figyel,szerintem valamit gyorsan dobni kellett a TGS-re azt ezt hányták oda. A Codemaster az életképtelen ötleteit szerintem csak dobja a kukába. Jobb lett volna,ha bejelentik mondjuk karácsony előtt ezt a trailert,csak mondjuk a majdani igazi grafikával. Ez még egy PSP-s verzának is csúnya, pl ott van a kocsi fényezése ami csak oda van hányva, vagy a kerekek olyan 1 textúrából állása. Majd jön ebből még trailer amiben láthatunk valami szépet is remélem.
10.
10.
ZsupiDav
#9: Na akkor leírom én, mert a legtöbben szerintem már csak a saját nyugalmuk érdekében nem válaszoltak az ostoba hozzászólásodra, de az is lehet, hogy csak még nem vették észre. A játék gyenge voltáról csakis a fejlesztő csapat tehet, akik valószínűleg nem erőltették meg magukat. Ez az alapján mondom, hogy több gameplay jelenetet láttam már PSV-n futó játékokról, és azok messze lekörözik ezt a hulladékot. Elég csak megnézni például a Resistance, vagy akár az Uncharted játékokat. Mielőtt szidod a konzolt, gondolkozzál el azon, hogy ezt a gépet több nagytudású mérnök hosszas hónapokon keresztül tervezte és finomította, mire elkészült ez a jelenlegi okos telefonokat bőven túlszárnyaló multimédiás eszköz. Ezzel az ő munkájukat minősíted le a trehány játékkészítőkkel szemben. A játék tuti bukás lesz és remélem fejek fognak hullani ezért a sz*rkupac miatt a cégen belül. Ilyen játékot egyszerűen vétek lenne kiadni a kezükből (még a sima PSP-re is). Ez mint F1 rajongó mondom, és nem Sony fan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...