Megérkezett a Port Royale 3 első előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
A 17. században a Karib-tenger térsége igazi próbatétel volt a férfinak és a léleknek is, kis szerencsével és némi leleménnyel a hajóskapitányok tekintélyes karriert futhattak be. Legyenek akár becsületesek vagy kalózok, a Port Royale 3-ban mindkét opció él. Az első trailer itt landolt nálunk.

Augusztus elején jelentette be a Kalypso Media a régi visszatérőnek számító Port Royale 3 készültét, a hagyomány ugyanaz, mint régen, csupán a külcsín lett naprakész. Újdonsült kapitányként nem elégedhetünk meg azzal, amit Anglia, Franciaország vagy Spanyolország utánunk hagy, a saját fejünk után mehetünk, legyünk akár hősiesek, netán velejéig romlott banditák. A játék 2012 második negyedévében jelenik meg PC-re és konzolokra.

Köszönjük, giga321!

3.
3.
Mortis
Yo, ho, yo ho! A pirates life for me!
2.
2.
vwxyz
Az 1. rész az zseniális volt!!! :D A 2. meg gyönyörű grafikában, deh elbaszták a harcrendszerét... Utáltam, hogy csak 1hajót lehetett írányítani, és ha az kinyiffant akkor lehetett a következőt, míg az 1.-be az összeset tudtam egyszerre és olyan 10 vs 10 hajó csaták voltak, hogy azt öröm volt nézni :D:D:D
Remélem, hogy ebbe az 1. rész harcrendszerét hozzák vissza :)
1.
1.
mdr88
az első 2 rész bátyám kedvencei közé tartozott... ezt is imádni fogja :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...