Port Royale 3 PC, PS3, X360

Hosszú évek múltán újra visszatér a Port Royale - rajtunk múlik, hogy a fiatal hajóskapitányként banditák, körmönfont kereskedők, netán szerencsevadászok leszünk.
1614150000

Íme, a Games with Gold márciusi felhozatala

A hónap vége felé közeledve eljött az idő, hogy megtudjuk, milyen ajándékokat szán a Microsoft az Xbox Live Gold és a Game Pass Ultimate előfizetőinek. Retteghetnek az elit zsoldosok, a tengeri hajósok, de még a lámák is!
1410860700

Heti akciók és leárazások - 38. hét

Új rovat indul a Gamekapcson, melyben összeválogatjuk nektek a hét legklasszabb árleszállításait és alkuit az online játékboltok kínálatából. Kedvenc címeitek talán épp most vannak akcióban, úgyhogy kerüljetek beljebb!
1351422000

Galériafrissítés a vasárnapi ebédhez

Összeszedtük az elmúlt időszak legjobb screenshotjait, ha már a vasárnap amúgy is pang hírek terén. Érdemes lesz átnyálazni a galériafrissítést, szereztünk képeket a Battlefield 3: Aftermathról, az Epic Mickey 2-ről, az új Family Guy-játékról, a Halo 4-ről és a Kingdom Under Fire 2-ről is többek között.
1335794400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem leszünk túlzottan eleresztve játékmegjelenések szempontjából, de nem panaszkodhatunk: ha nagyon akarunk, fogunk találni olyan anyagot, amivel játszhatunk a napokban. Amúgy is itt a jó idő, tudjátok: legalább addig hagyjátok ott a gépet, amíg ki nem cipelitek a szabadba!
1331632800

GDC 2012: Mozgásban a Port Royale 3

A GameTrailers a Game Developers Conference-en kapta lencsevégre a Port Royale várva-várt harmadik részét, a srácok hét percnyi látnivalót hoztak a játékból, ahol éppen az egyik fejlesztő mutatja be az anyag kereskedelmi oldalát. A Port Royale nemcsak a kalózkodásról szól.
1316178620

Megérkezett a Port Royale 3 első előzetese

A 17. században a Karib-tenger térsége igazi próbatétel volt a férfinak és a léleknek is, kis szerencsével és némi leleménnyel a hajóskapitányok tekintélyes karriert futhattak be. Legyenek akár becsületesek vagy kalózok, a Port Royale 3-ban mindkét opció él. Az első trailer itt landolt nálunk.
1312379031

Bejelentették a Port Royale 3-at

A Kalypso Media lerántotta a leplet a Port Royale 3-ról, mely egy régi visszatérő stratégia fronton. Színhelyünk ismét a Karib-tenger térsége, ahol újdonsült hajóskapitányként kell helytállnunk a nyílt vízen. Lehetünk körmönfont kereskedők, minden hájjal megkent kalózok, vagy egyszerű szerencsevadászok is.